Yelle 0 Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 2. M-am trezit cu nervi, am nervi, toata lumea intarzie si nu anunta. Am nevoie iar sa sparg o farfurie de plastic. Quote Link to post Share on other sites
Asimetric 0 Posted December 20, 2014 Report Share Posted December 20, 2014 7. A venit ingerul meu salvator si mi-a imprumutat "gazul" vietii. E mai mult un fel de fum, decat un gaz. Are si chestii solide prin el. Particule de otrava. Dar, ironic, m-a resuscitat. Quote Link to post Share on other sites
Gliphy 0 Posted December 20, 2014 Report Share Posted December 20, 2014 6. Â am vazut ca vorbiti de teze, eu acum am terminat de dat simularile, si abia astept rezultatele ! Quote Link to post Share on other sites
Yelle 0 Posted December 21, 2014 Report Share Posted December 21, 2014 modest, 4 Quote Link to post Share on other sites
Yelle 0 Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 2. Ma doare capul, am extrasistole, si, in conditiile astea, trebuie sa ma apuc de curatenie. Curatenie pe care sigur nu o termin azi, dar macar sa o incep. Daca as avea servitori, i-as trece pe ei la partea de executie si eu numai as da comenzile. Pentru ca tot sunt istetica, eu sa fiu responsabila de partea cu capul si cu sefia. Quote Link to post Share on other sites
Asimetric 0 Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 8. Quote Link to post Share on other sites
Yelle 0 Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 6 Quote Link to post Share on other sites
Yelle 0 Posted December 29, 2014 Report Share Posted December 29, 2014 10, cu minus in fata RoAp, fie-ti suspendarea usoara , ca vin si io dupa tine. Daca nu mi-o iau nici de data asta, is mai smechera decat smecherimea intruchipata. Quote Link to post Share on other sites
h007_2005 0 Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 5 pentru sprituri 5 pentru spirit Quote Link to post Share on other sites
Yelle 0 Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 -5 Ma chinuie stomacul ceva de nedescris.Daca nici maine nu ma pun in miscare, as putea la fel de bine sa-mi fac seppuku. Quote Link to post Share on other sites
Narcisa 0 Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 Yelle, durere? Arsuri? Quote Link to post Share on other sites
Yelle 0 Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 Arsuri. Nu, n-am mancat nimic prajit si nici porcarii azi. Desi ma gandesc sa mananc, macar sa aibe o cauza. Quote Link to post Share on other sites
Yelle 0 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 (edited) 7. Azi am condus pe gheata groasa de o palma. N-am mai facut asta de acum vreo cinci ani (vreme la care sufeream de inconstienta crasa) si mi s-a explicat de o suta de ori inainte ca eu pun franele tarziu, ca intru cu viteza in intersectii si ca trebuie sa fac altfel ca sa n-o mierlesc in aceasta frumoasa zi. Am primit vreo 10 telefoane cu esti bine?ai ajuns? . Asta printre dezavantajele unicului mosternitor. Dar hei, am condus pe gheata? Am condus! Edited January 7, 2015 by Yelle Quote Link to post Share on other sites
Aprig 0 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Pe vremuri mă dădeam cu Trabantul pe gheață, era bestial. Bine, într-o piațetă mai măricică, nu pe străzi de-astea aglomerate. Când veneam acasă mai făceam un titirez la colț, era bestial. Și cealaltă distracție era să sar peste șine la Macul de la Buzești. Acolo dacă veneam pe dreapta, șinele erau destul de sus, băgam viteză și mă desprindeam puțin de sol. Bine, și asta mergea tot numai pe trafic mic, altfel erau tot soiul de mârlani care încetineau și treceau ușurel peste șine, n-aveam loc să-mi iau avânt. Îmi luau toată plăcerea. Iar uneori erau taximetriști parcați acolo, chiar unde aș fi vrut să aterizez Câte capete în tavan am dat acolo A fost fain Trabantul, l-am ținut până s-a rupt... Sînt puțin nostalgic, mi-aș lua unul și acum dacă aș avea puțin timp să-l bibilesc.  10 Quote Link to post Share on other sites
Yelle 0 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 (edited) . Edited January 7, 2015 by Yelle Quote Link to post Share on other sites
Aprig 0 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 . Â Editat de Aprig: 12 minute in urma Quote Link to post Share on other sites
Narcisa 0 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Vede cineva ca Yelle si Aprig tot aduna la puncte pe furis? Au deja doua puncte in cos... Quote Link to post Share on other sites
Asimetric 0 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Warn +10% Â "Editarea" lui Aprig e doar o gluma. Â 6. A fost o zi ca oricare alta. Una gri neutru, as putea spune. Quote Link to post Share on other sites
Aprig 0 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 N-am apucat sa citesc in cele 10 minute pana a editat, am zis ca poate asa o starnesc sa mai zica o data Quote Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 (edited) ... Â *pun si eu un punct, am vazut ca e la moda.* Â /reeditat, adaugat mai multe puncte. Edited January 7, 2015 by Barcelona Quote Link to post Share on other sites
Asimetric 0 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Barce, are you a hip guy? Nu te lua dupa moda. Quote Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 m-am reinventat, mi-am creat propriul stil, nonconformist din fire am mai adaugat ceva puncte. Â *tips fedora* Quote Link to post Share on other sites
Asimetric 0 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 You're smart. Â *tips fedora and then takes out glove and slaps his face with it out of nowhere and then touches fancy handlebar mustache in a defying way while humming in a low pitch* Quote Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 dude that's so manly that i can't even. i don't even. wat. **nods respectfully towards you** *yee internet jokes all the way, memes ftw * * ce ciudat par cu postu' asta * Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 * ce ciudat par cu postu' asta * yeah. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts