vesperala Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 copy paste e tot ce ştii să faci? măcar pune sursa , nu lua articole întregi. ştiu, ţi-e lene. n-am uitat. Quote
piko Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 copy paste e tot ce ştii să faci? măcar pune sursa , nu lua articole întregi. ştiu, ţi-e lene. n-am uitat. Nu am dat copy-paste ca n-aveam de unde. M-am uitat la Zeitgeist si am scris ce am auzit acolo. E clara sursa acum? Quote
vesperala Posted May 12, 2009 Author Report Posted May 12, 2009 In urma cu 10.000 de ani, istoria abunda cu scrieri si desene , reflectand respectul oamenilor si adoratia pentru SOARE. http://www.google.ro/search?hl=ro&q=In...mp;aq=f&oq= Nu am dat copy-paste ca n-aveam de unde. M-am uitat la Zeitgeist si am scris ce am auzit acolo. E clara sursa acum? clar e doar că nu sunt ideile tale, aşa cum le-ai postat fără să spui de unde le-ai "împrumutat". Quote
piko Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 (edited) http://www.google.ro/search?hl=ro&q=In...mp;aq=f&oq= clar e doar că nu sunt ideile tale, aşa cum le-ai postat fără să spui de unde le-ai "împrumutat". Ceea ce ai gasit in google acolo , este exact inceputul primei parti din Zeitgeist. Doar ca este luat in totalitate ,eu am scris doar parti care ma interesau. Ar fi trebuit sa vezi filmul. Asa e normal sa fac...am uitat, de ce imi sari in cap acum? Iti era teama ca stiu prea multe? :lol: Suntem off-topic...puteai sa imi trimit un PM si as fi editat....dar ai facut asa ca sa isti o cearta ceva , ca altfel nu-mi explic. Ar trebui sa fii mai diplomatica ,esti coordonatoarea unui forum , nu toti ne pricepem la fel ca tine , ar trebui sa stii asta , si sa tolerezi nu sa arzi. Toate cele bune. Edited May 12, 2009 by piko Quote
vesperala Posted May 12, 2009 Author Report Posted May 12, 2009 Ceea ce ai gasit in google acolo , este exact inceputul primei parti din Zeitgeist. Doar ca este luat in totalitate ,eu am scris doar parti care ma interesau. Ar fi trebuit sa vezi filmul. Asa e normal sa fac...am uitat, de ce imi sari in cap acum? Iti era teama ca stiu prea multe? :lol: Suntem off-topic...puteai sa imi trimit un PM si as fi editat....dar ai facut asa ca sa isti o cearta ceva , ca altfel nu-mi explic. Ar trebui sa fii mai diplomatica ,esti coordonatoarea unui forum , nu toti ne pricepem la fel ca tine , ar trebui sa stii asta , si sa tolerezi nu sa arzi. Toate cele bune. 1. administratorul şi moderatorii nu sunt niciodată offtopic în încercarea lor de a face recomandări. 2. nimeni nu are obligaţia de a te atenţiona prin PM să îţi corectezi postările. 3. tu ai încălcat repetat regulile de aici, ai n avertizări şi suspendări, şi mi-ai vorbit suficient de arogant mereu ca "toleranţa" mea faţă de tine să fie 0. 4. ai mai fost suspendat pentru indicaţiile pe care nu conteneşti să le dai despre cum trebuie să moderăm. se pare că nu ai priceput. (4.bis pot fi cel mult diplomată, nu diplomatică) dacă ai chef de ceartă fă un bine public şi închide browserul. copy paste şi flame ştim toţi. Quote
piko Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 1. administratorul şi moderatorii nu sunt niciodată offtopic în încercarea lor de a face recomandări. 2. nimeni nu are obligaţia de a te atenţiona prin PM să îţi corectezi postările. 3. tu ai încălcat repetat regulile de aici, ai n avertizări şi suspendări, şi mi-ai vorbit suficient de arogant mereu ca "toleranţa" mea faţă de tine să fie 0. 4. ai mai fost suspendat pentru indicaţiile pe care nu conteneşti să le dai despre cum trebuie să moderăm. se pare că nu ai priceput. (4.bis pot fi cel mult diplomată, nu diplomatică) dacă ai chef de ceartă fă un bine public şi închide browserul. copy paste şi flame ştim toţi. Eu pot pleca oricand, este nevoie doar de motive. In regulament nu scrie ca primesti warn , ban, suspend pentru copy-paste. Felicitari pentru aceste iesiri! Quote
vesperala Posted May 12, 2009 Author Report Posted May 12, 2009 Eu pot pleca oricand, este nevoie doar de motive. In regulament nu scrie ca primesti warn , ban, suspend pentru copy-paste. Felicitari pentru aceste iesiri! Că pleci sau rămâi e decizia ta. În regulament nu scrie nici să respecţi constituţia şi restul legilor în vigoare, printre care cea a copyrigth-ului. Nu ai primit nici warn, nici suspend, nici ban. Ieşirea de care zici a constat în a-ţi atrage atenţia că încalci o lege . Şi nu tu plăteşti, ci eu, încălcarea legilor pe acest site. Quote
piko Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 (4.bis pot fi cel mult diplomată, nu diplomatică) Asa este. Supracultura mea m-a tradat. Se mai intampla. Quote
RoAp Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 Tu esti in stare sa te ineci si in apa pana la genunchi! Termina cu aiurelile. Is atat de intors incat is in stare sa fac sandvis pe oricine. Tu esti atos, stiu. Insa eu am hotarat ca esti atos. Nu fara motive. Derbedeule! Quote
BigDefender Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 piko, Ca moderator la religie, nu m-am bagat pana acum, insa iti spun ca am 100DVD_uri cu materiale religioase adunate de pe Net, dar care nu le postez pentru a nu face dovada de ''supracultura'' cum spui tu! Iar cand postez ceva interesant din alta parte, postez doua sau trei fraze si apoi pun linkul! Asta este legea copyrightului pentru care administratorii de forumuri sunt trasi la raspundere material si este posibil si penal! Quote
piko Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 (edited) piko, Ca moderator la religie, nu m-am bagat pana acum, insa iti spun ca am 100DVD_uri cu materiale religioase adunate de pe Net, dar care nu le postez pentru a nu face dovada de ''supracultura'' cum spui tu! Iar cand postez ceva interesant din alta parte, postez doua sau trei fraze si apoi pun linkul! Asta este legea copyrightului pentru care administratorii de forumuri sunt trasi la raspundere material si este posibil si penal! era aiurea sa selectez 2-3 fraze....s-ar fi pierdut tot intelesul... Ceea ce am postat era imposibil sa afirm ca eu sunt autorul, era clar ca am uitat sa adaug sursa....Mi-a luat vreo 40 de minute sa scriu totul , sa scriu o fraza , sa pun pauza la VLC si sa scriu urmatoarea fraza , si tot asa....Am fost atat de plictisit incat am uitat sa precizez sursa....si bineinteles, fiind la un topic despre Iisus , m-am gandit ca cei interesati aveau rabdarea necesara sa citeasca....cine nu....nu o facea si gata.... Recunosc ca trebuia sa precizez sursa , dar mi-am cerut scuze pentru faptul ca am uitat sa fac lucrul asta. Cred ca aceste manifestari din partea moderatorilor sunt extraordinar de exagerate. Nicaieri in lumea asta nu am vazut moderatori care sa urle la tine ca ai uitat sa scrii un cuvant , sau ca ai facut o gluma care nu place moderatorului , adminului....Nicaieri nu am vazut sa primesti suspend pentru 2 postari care CHIPURILE ar fi pe langa subiect.... De fiecare data , cei nou veniti pleaca si rareori gasesc ceva atragator la forum....pentru ca echipa de moderare nu stie sa faca altceva decat sa exagereze. Si cat de curand pe acest forum nu o sa mai existe decat admini si moderatori ca doar ei sunt atotstiutori , atotcunoscatori si atotputernici, orice parere ar avea oricine altcineva este luat in deradere , luat peste picior , criticat si apoi cand incerci sa te aperi ti se tranteste un suspend in capatana....si uite asa ramai ca bou' si te minunezi cat de mult le place unora sa se dea mari "sefi"....as mai zice multe , dar ma abtin... O zi frumoasa! Edited May 16, 2009 by piko Quote
vesperala Posted May 16, 2009 Author Report Posted May 16, 2009 Cred ca aceste manifestari din partea moderatorilor sunt extraordinar de exagerate. Nicaieri in lumea asta nu am vazut moderatori care sa urle la tine ca ai uitat sa scrii un cuvant , sau ca ai facut o gluma care nu place moderatorului , adminului....Nicaieri nu am vazut sa primesti suspend pentru 2 postari care CHIPURILE ar fi pe langa subiect.... De fiecare data , cei nou veniti pleaca si rareori gasesc ceva atragator la forum....pentru ca echipa de moderare nu stie sa faca altceva decat sa exagereze. Si cat de curand pe acest forum nu o sa mai existe decat admini si moderatori ca doar ei sunt atotstiutori , atotcunoscatori si atotputernici, orice parere ar avea oricine altcineva este luat in deradere , luat peste picior , criticat si apoi cand incerci sa te aperi ti se tranteste un suspend in capatana....si uite asa ramai ca bou' si te minunezi cat de mult le place unora sa se dea mari "sefi"....as mai zice multe , dar ma abtin... O zi frumoasa! păi cred că tocmai ziseşi destule suspendări ai primit de câte ori ai jignit pe cineva, şi nu te-ai sfiit niciodată să o faci. nu ai primit suspend pentru offtopic, ci pentru comportament ) jigniri sau postări indecente: Adaugat la nivel warn ignorare avertismente, jigniri, offtopic Adaugat la nivel warn jignire unui user Adaugat la nivel warn publicare mesaj personal Adaugat la nivel warn indecent Că mereu eşti nemulţumit de moderare pot să înţeleg, ce nu înţeleg e de ce intri aici doar ca să te plângi de moderare şi să te iei de careva. Zici că s-a luat lumea de tine pentru că ai uitat un cuvânt? Păi cuvântul era numele autorului.. Mulţumim pentru prorocirile referitoare la evoluţia forumului, cum ţi-am zis şi altădată regulamentul le interzice tocmai pentru a evita astfel de comportamente, ale unora care vin aici doar ca să joace rolul victimei. Şi cum deja ai prea multe suspenduri, la intervale scurte de timp, din care nu ai înţeles nimic, eu îţi spusesem că urmează ban. Cum deja ai început să postezi "textele" puse pe aici în alte părţi, nu ne vei duce dorul, oricum. Acolo ai norocul ca Zeus să existe Spor la certuri pe unde mergi. Quote
Recommended Posts