Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

eh, să călătoreşti e costisitor şi când nu e criză, acum cu atât mai mult va fi complicat

dar poate recomandaţi locuri ieftine, trasee turistice, modalităţi de a te caza...

are cineva rulotă? cort? merită să le foloseşti în loc de cazare? :ping:

în afară de vama veche, alt loc ieftin mai ştiţi? vine vara şi încotro plecăm?

Posted

Eu plec in Busteni :lol: cam la o ora de mers cu trenul, ma plimb cateva ore trag aer curat in piept si revin acasa. Eu trenul il am mocca ( inca :think: ), dar sunt si buzuri cu vreo 6-7 lei, parca

Posted
Eu plec in Busteni :lol: cam la o ora de mers cu trenul, ma plimb cateva ore trag aer curat in piept si revin acasa. Eu trenul il am mocca ( inca :think: ), dar sunt si buzuri cu vreo 6-7 lei, parca

mă gândesc că Braşovul e el însuşi destinaţie, tu eşti norocoasă că stai acolo, e un oraş frumos...

nu l-am văzut, dar în fiecare an la Cerbul de Aur arată imagini minunate

Posted

Adevarul e ca si mie imi place mult orasul :giveheart: si o sa ma pun mai mult pe umblat si cautat locuri frumoase prin apropiere. Luni merg in Busteni, simt nevoia de un aer tare si cu miros de rasina :ping:

Deci pentru cei care locuiesc intr-o zona turistica le e mult mai usor sa viziteze locurile si chiar nu-ti trebuie decat un pic de mers cu trenul, corturi ... , insa ciudat e ca tocmai cei nascuti aici nu au apucat sa vada minunatiile din imprejurimi.

Posted

:( dacă locuieşti în zonă turistică e simplu, îţi faci doar timp să te plimbi.

dar dacă e totul neted ca în palmă, cum e la mine..:sad: rău e că am crescut printre dealuri şi le duc dorul..:sadwalk:

Posted

La vreo 300m de casa am un deal, unde se aduna cate 20 -30 de parapantisti in weekend.

Ieri aveau vant bun de tot, si chiar ma distram cu un prieten: ''ce ieftin ar putea calatori astia'' :lol:

Avand in vedere relieful muntos care dicteaza niste serpentine ce lungesc mult distantele pe sosea,

varianta de transport cu parapanta este mult mai scurta si mai ieftina.

.... bine, problema este ca nu poti sti dinainte daca ajungi la Galati, la Baia Mare, sau la Budapesta. :ha: