Jump to content
Vesperala Forum

votezi?  

42 members have voted

1. 1. votezi?

• Da
      7
    • Nu
      30
    • Nu ştiu
      3
    • nu am încă 18 ani, deci nu am drept de vot
      2

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

:newbie: Am votat 20 de ani şi nu m-am ales cu nimic. Şi acum cînd PSD-ul şi -au dat mîna cu PPD-l-ul cwe să mai votez ? Pe Băseasca ? Cine este Băseasca ? Fata lu' tac'su ? şi ce dacă ! Nu ştie nici limba română, ce să vorbească acolo ? Despre succesele ei ? Care succese ? Pe Vadim ? Pe penalul Becali ? Pe Sulfina a lu' Barbu ? Nu merci !

Aşa că stau acasă. Unde este mai bine ca acasă ?

Numai bine. :yeap:

Edited by fiord
Posted

As merge, cum sa nu ....., daca votul s-ar desfasura la Bruxelles iar drumul si cheltuielile aferente le-ar asigura ei, frumosii, care vor cu atata insistenta sa ocupe scaunele de acolo cu acceptul nostru.

Posted

nu am de ce sa merg la vot,chiar nu ne reprezinta nimeni,toti vor doar salariul de 7000 euro sau cat este pentru europarlamentari,rusine lor,sa fereasca o adevarata revolutie :shooting:

Posted

Bine-nteles ca nu ma duc.

Cum spuneam intr-un topic de la 'Stiri', prin parlamentul european vor avea loc dezbateri pe teme de economie si finante,

la care biata fetita (EBA) nu va putea decat sa se faca de ras in clipa in care scoate un singur cuvintel... deoarece nu vorbeste chineza :lol:

:ha:

Posted

Au apărut rezultatele...

Eba are sub pragul de intrare, aşa că pdl a pierdut nişte voturi...:huh:

cam ce prezenţă o fi fost pe ţară? nu am auzit...

Posted

Lista noilor eurodeputati

PSD:

1. Adrian Severin

2. Rovana Plumb

3. Ioan Mircea Pascu

4. Adriana Ticau

5. Daciana Sarbu

6. Corina Cretu

7. Victor Bostinaru

8. Sabin Cutas

9. Catalin Ivan

10. Ioan Enciu

PDL:

1. Theodor Stolojan

2. Monica Macovei

3. Traian Ungureanu

4.Cristian Preda

5. Marian Jean Marinescu

6. Iosif Matula

7. Sebastian Bodu

8. Petru Luhan

9. Rares Niculescu

10. Elena Antonescu

PNL:

1. Norica Nicolai

2. Adina Valean

3. Renate Weber

4. Ramona Manescu

5. Cristian Busoi

6. Ben-Oni Ardelean

UDMR:

1. Tokss Laszlo, CNMT

2. Winkler Gyula, UDMR Hunedoara

3. Sógor Csaba, UDMR Harghita

PRM:

1. Corneliu Vadim Tudor

2.Gigi Becali

Candidati independenti

1. Elena Basescu

Visul meu, sa vad pe Vadim, pe Becali si pe Elena la Strasbourg :imao: :imao: :imao: :doh:

Posted

vadim, becali, eba...

să înţeleg că intră toţi 3 în listă? :( of

:rolleyes: greu de noi

Posted

:( practic mai rău nu cred că se putea, nu?

adică nu mai era altă oaie aşa neagră pe acolo...

ta, Tasos, ar fi de râs dacă nu ar fi vorba de România, aşa că zău că te înţeleg

:cafea:

Posted

dar dintre cei care erau în listă, mai rău nu prea avea cum să fie

Posted
:) fiecare filială pdl a dat instrucţiuni clare membrilor săi . s-a ştiut cine o votează dinainte :)
Posted

NightShift, la care te referi? la lista cu parlamentari sau la indicaţiile date de pdl...?

chestia cu indicaţiile am tot auzit-o pe la tv şi sincer o cred :) e tipică pentru viaţa de partid, unde faci doar ce spune centrul să faci altminteri filiala e prost văzută...:)

Posted (edited)

Probabil c-o sa se supere multi pe mine pentru ce scriu acum, dar faptul ca Vadim si Becali au intrat in PE se datoreaza numai si numai absenteismului ridicat, deoarece simpatizantii acestor specimene sunt disciplinati si pot fi usor manipulati. Asa ca, toti cei care v-ati declarat sictiriti de clasa politica si nu v-ati duis la vot, poate acum sunteti multumiti :ang:

Am mai scris ca trebuie ales raul cel mai mic. Din pacate romanii n-au fost suficient de inteligenti sa faca chestia asta. Nu-i nimic, acum o sa-l vedem pe Vadim incercand sa-l aresteze pe Barroso si pe Jiji parcandu-si Maybach-ul in fata Parlamentului de la Strassbourg si asmutindu-l pe Smarandescu (sau vreun inlocuitor de-al lui, cu masura la biceps mai mare decat IQ-ul) pe vreun parlamentar de care nu-i place :hammer:

(Scuze pentru sarcasm, dar sunt foarte nervos si mahnit la ora asta).

Edited by pufonel
Posted
Nu-i nimic, acum o sa-l vedem pe Vadim incercand sa-l aresteze pe Barroso si pe Jiji parcandu-si Maybach-ul in fata Parlamentului de la Strassbourg si asmutindu-l pe Smarandescu (sau vreun inlocuitor de-al lui, cu masura la biceps mai mare decat IQ-ul) pe vreun parlamentar de care nu-i place :hammer:

:lol: :lol: :lol:

Posted

vesperala:

La partea ca s-a stiut dinainte cine o voteaza pe EBA. Parca am auzit mai inainte la radio ca a obtinut 3,6% din voturi.

... mi-e greu sa cred ca s-au mobilizat pentru ea, atatia oameni pe line de PDL.

Posted

:) vezi, mie mi-e greu să cred că au votat-o atâţia, netrimişi de nimeni..:rade:

a funcţionat disciplina de partid