Jump to content
Vesperala Forum

Mergi la europarlamentare la vot?


votezi?  

42 members have voted

  1. 1. votezi?

    • Da
      7
    • Nu
      30
    • Nu ştiu
      3
    • nu am încă 18 ani, deci nu am drept de vot
      2


Recommended Posts

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

N-am votat.Prin votul meu as fi devenit,in mod indirect,complice la incompetenta,impostura si dezinteresul politicienilor nostri.

Pe cine?Pe EBA?Mai bine l-as fi votat pe vanghelie! :lol: Doi asasini ai limbii romane!

Edited by deceneu32
Link to comment
Share on other sites

Au fost alegeri??????????? :lol: glumeam si ca sa fiu si eu on topic; nu am fost nici eu sa votez pt ca nu am pe cine sa trimit la Bruxelles ca sa ma reprezinte, asa ca i-am lasat pe ei sa se aleaga :sunny:

Tasos foarte tare versus-ul prezentat de tine, sa vezi scandal pe holuri, sa vezi ce o sa se alerge aia pe acolo; asa cum faceam noi prin scoala, va mai aduceti aminte?... sa vezi ce linistit o sa isi faca Base campania pt ca toata lumea va fi cu ochii la Bruxelles, nu la noi in tara :polish: abea astept alte si alte noi scandaluri, furturi si jigniri, vorba lui Badea "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" eu raman insa visator si plin de incredere ca o data si o data voi izbuti sa fiu si eu pe culmilea astea inalte sa simt febra si freamatul oamenilor dornici de alegeri si sa ii pot privi de sus cu dispret... cand voi fi ales presedinte de bloc. Va astept la vot. :thanks: :thanks: :imao:

Link to comment
Share on other sites

Probabil c-o sa se supere multi pe mine pentru ce scriu acum, dar faptul ca Vadim si Becali au intrat in PE se datoreaza numai si numai absenteismului ridicat, deoarece simpatizantii acestor specimene sunt disciplinati si pot fi usor manipulati. Asa ca, toti cei care v-ati declarat sictiriti de clasa politica si nu v-ati duis la vot, poate acum sunteti multumiti :ang:

 

Am mai scris ca trebuie ales raul cel mai mic. Din pacate romanii n-au fost suficient de inteligenti sa faca chestia asta. Nu-i nimic, acum o sa-l vedem pe Vadim incercand sa-l aresteze pe Barroso si pe Jiji parcandu-si Maybach-ul in fata Parlamentului de la Strassbourg si asmutindu-l pe Smarandescu (sau vreun inlocuitor de-al lui, cu masura la biceps mai mare decat IQ-ul) pe vreun parlamentar de care nu-i place :hammer:

 

(Scuze pentru sarcasm, dar sunt foarte nervos si mahnit la ora asta).

Toata lumea vorbeste de "raul cel mai mic". Expresia asta a devenit un cliseu deja insuportabil, dar nimeni nu zice nici un nume. Care e raul cel mai mic? Nu sunt toti la fel? Raul cel mai mic = raul cel mai mare = RAU. Acelasi lucru.

Crede cineva ca s-ar fi schimbat procentele daca prezenta era 100%? Si daca s-ar fi schimbat? Aceiasi ar fi castigat. Pentru a ajunge europarlamentar ai nevoie de 3.3% din voturi. Crezi ca PRM-ul n-ar fi obtinut 3.3%? Cu siguranta ar fi depasit oricum pragul.

Oamenii au votat in functie de optiunea pe cae o au la prezidentiale. Cei care il plac pe Geoana au votat lista PSD-ului, aia cu Basescu au votat PD-L, iar Antonescienii au votat PNL. Clar. Scorurile prezidentiabililor sunt aproape aceleasi cu cele de acum. Au mai fost si cei derutati care se duc la vot din "obligatie cetateneasca". dar nu prea stiu ce sa voteze. Astia s-au impartit intre PRM si EBA. Si a treia categorie e formata din cetatenii din Covasna, Harghita, Mures, etc., care au votat UDMR. Ce e asa greu?

 

Intradevar, unica noastra problema e faptul ca GB, VT si EBA se duc la Bruxel...E singurul lucru pe care ne mai putem concentra, pentru ca nu mai avem alte griji.

 

 

O intrebare......cine a votat pe Elena? :hammer:

Cum cine? Chiar ea. :)

Edited by Stelist_4_3v3r
Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Cum scria cineva mai sus, " Au fost alegeri?!? ".

Cand au nevoie de voturi, se plang de neprezentare !

Cand e vorba de imprumutat bani de la FMI, hotarasc singuri, parca s-ar imprumuta pentru "nevoi personale".

Acum fiecare traitor in tara asta este dator cu 1000 de Euro, plus dobanzi, comisioane etc.

Total de returnat, probabil 2000 Euro/cetatean.

Scadenta se apropie cu fiecare zi ce trece.

Banii imprumutati s-au dat cu taraita si ce s-a primit, s-au "topit", deja.

Despre gestionarea lor, "sa auzim de bine" !

Asta merita sa ne framante, nu cine reprezinta Romania in Pe.

La prezidentialele din toamna ar fi perfecta o greva electorala ( prezenta la vot, sub 10% ), ca "alesul" sa aiba multa reprezentativitate.

Link to comment
Share on other sites

http://www.youtube.com/watch?v=8JTGt2Jo-CE

 

Vreau sa merg la Strasburg sa ma intilnesc cu Gigi si cu Elena.

 

Sa ma amintesc de ani care am fost student in Romania si schimbam $ in lei in fata magazin Cocor.

 

Sa vad pe Gigi cu Dacia sa dai hartie de ziare in loc de bancote de 500 lei si sa roaga pe grecii sa cumpara telemea :lol:

 

Sa ma amintesc de Doamna Basescu cum dansa prin cluburi....si stropam cu sampanie :rade:

 

Pe Vadim din pacate am cunoscut numai prin tv.

 

Imi cer scuze pentru greseli.....dar si eu analfabet ca ei sint :(

Link to comment
Share on other sites

Imi cer scuze pentru greseli.....dar si eu analfabet ca ei sint :(

Tasos, unu la mana, tu te exprimi foarte bine in lb. romana,

si doi la mana, tu ai scuze bune pentru unele mici greseli.

... deci nu trebuie sa te justifici in fata noastra. :)

 

Cat despre EBA, Jijicu, si Vadim... :doh:

poate doar Guta mai trebuia in combinatie, ca sa reprezinte Romania la fix..

Link to comment
Share on other sites

:focus: cum am putut să uit tocmai de guţă...

 

 

hm, combinaţie perfectă crezi tu? păi şi vanghelie....

Vanghelie e ocupat cu pachetelul de problemute.

 

Corectati-ma daca gresesc, dar topicul se cam duce intr-o directie necorespunzatoare. :lol:

Edited by Stelist_4_3v3r
Link to comment
Share on other sites

Da ... dar o vor umple de prosti!

 

As fi votat ....daca as fi avut o optiune serioasa !

 

 

 

probabil prostii raman si vin in tara din cauza noasstra. sa-ti dau un exemplu : sunt in clasa a 11-a si am colegi care nu stiu arata africa pe harta stau 3 minute sa caute china si au note mai mari decat mine la geografie. am o colega care nu stie sa spuna 3 fraze corect si cursiv, de citit sa nici nu mai vorbim si are, la fel, note mai mari decat mine. iti mai pot da cate exemple vrei :blink: . dupa ce terminam facultatea ei o sa intre la stat eu la facultatea cu plata, sa nu uitam ca in romania notele conteaza si nu ce stie fiecare (la fel si cu comedia asta de teze nationale) si ei o sa ajunga mari oameni de referinta in romania cand eu daca o sa fiu la facultate cu plata ma gandescsa plec de aici. daca ii spui unui profesor asta iti spune : "notele nu arata neaparat ce stii ci si comportamentul, iar tu pentru ca ai comportament ostentativ ai note mai mici". ti se pare asta corect? nici eu nu stiu in ce consta comportamentul ostentativ dar gasesc ei motive ca sa iti dea note mici, sa-ti scada media la purtare (si de aici intervin si multe chestii psihice, scandaluri acasa, depresie...diverse). ne mai miram ca sunt numai non valori si piticul porno e mare personalitate mondena? parerea mea e ca nu ar mai trebui sa ne miram pentru ca de la cel mai jos nivel se promoveaza semidoctii (sfertodoctii)

 

 

p.s. un coleg a raspuns la istorie si a spus : "oamenii mor in africa de malnutritie!" profesorul l-a intrebat "mai bogdan ce inseamna malnutritie?" el, raspunde inteligent " batai, saracie si din alea". acelasi coleg a spus ca dupa carol al II-lea vine carol al III-lea si ca napoleon a fost de acord cu primul razboi mondial. exemplele pot continua la nesfarsit.

 

NOI, SOCIETATEA, PROMOVAM NONVALORILE, PROSTII SAU CUM VREM SA LE ZICEM!!!!!

 

EBA, GIGI SI VADIM LA PARLAMENT EUROPEAN, ROMANIA DAT AFARA DIN E.E. :console:

[admin edit]

Edited by vesperala
fără replici care să arate discriminări
Link to comment
Share on other sites

@Stelist: te contrazic. EXISTA rele mai mari si mai mici. De exemplu nu cred ca poti sa-l compari pe ciobanul din Pipera cu Monica Macovei, singura care a incercat sa combata coruptia din sistemul judiciar, sau cu Renate Weber. E adevarat ca nu se face primavara cu o floare, dar, repet, nu toti politicienii sunt la fel. Iar dezinteresul alegatoriloir (nu doar din Romania) a dus la intrarea in PE a partidelor extremiste.

 

Legat de asta: oare cum se va impaca Vadim cu Bossi, care vrea sa expulzeze toti romanii din Italia? :shooting: Pentru ca, foarte probabil, se vor gasi in acelasi grup parlam,entar :imao:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...