vesperala Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 vă interesează alegerile europarlamentare? participi la vot? eu: NU Guvernul a stabilit ziua de duminica, 7 iunie 2009, ca zi pentru organizarea si desfasurarea alegerilor membrilor din Romania in Parlamentul European Quote
Asimetric Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 DA!!!!!!!! Votez pe Vadim Tudor. Glumesc. Nu votez. Quote
piko Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Eu recunosc ca nu am inteles niciodata rostul acestor europarlamentari.... Asa ca daca nu cunosc,n-are rost sa votez.... Quote
LLDS Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Daca as fi in tara as vota; e dreptul meu in primul rand, iar in al doilea rand, pot sa previn aparitia unor europarlamentari incapabili in PE . Sper ca la alegerile viitoare sa pot vota. Quote
Gabi Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Nu ştiu dacă voi merge să votez sau nu. Va fi în funcţie de ce dispoziţie o să am în acea zi Quote
pufonel Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 O sa vote4z, desi Parlamentul european inca nu are o prea mare putere de decizie. Si sper ca romanasii nostri sa lase deoparte micii si berea electorali si sa aiba intr-adevar o agenda crediila la nivel european, altfel o sa fim in continuare a cincea roata la caruta europeana. Quote
NightShift Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 pot sa previn aparitia unor europarlamentari incapabili in PE Acelasi lucru poti sa-l faci mult mai simplu prin neprezentare la vot. o sa fim in continuare a cincea roata la caruta europeana. Pai oricum asta suntem, si vom fi in continuare. Ieri am auzit la radio ca tarilor nordice nu le prea convine ca tarile din sud-estul europei sa aiba aceeasi putere de decizie, pe motiv ca nu sunt la fel de inteligente. Eu personal .... le dau dreptate, si in consecinta, nu ma duc la vot. Quote
opn Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Buna ziua dumneavoastra si telespectatorilor dumneavoastra, la fel si aluia care va filmeaza,amin. Nu votez.Ce sa votez? Za money euro in buzunarele astora agramati si analfabeti ? Pufoane , votezi degeaba. Quote
adelinas62 Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Nu votez! Si daca ma razgandesc,am sa merg la vot si am sa pun stampila aiurea, sa se anuleze votul.Sa se inteleagca daca lor nu le pasa de noi nici noua nu ne pasa de ei! Quote
vesperala Posted June 6, 2009 Author Report Posted June 6, 2009 din câte ştiu se poate lăsa vot alb, adică mergi, dar nu ştampilezi Quote
Jean-Michel Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 din câte ştiu se poate lăsa vot alb, adică mergi, dar nu ştampilezi eu votez, bine înteles ! Au murit oameni ca sa votezi ar fi rusine sa nu merg !!! Daca toti candidatii sunt hoti, mergi si alegi... alb ca protestare sau îl alegi pe cel mai putin necinstit. o precisie, votez în Franta si sunt Francez (100%) o serata buna tuturor Quote
vesperala Posted June 6, 2009 Author Report Posted June 6, 2009 măcar pe acolo poate că ai şi pe cine să votezi... că la noi sunt toţi la fel de corupţi Quote
mihaela miron Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Nu votez,nu sant in tara ,iar daca eram in tara ,tot nu votam. Quote
nistea Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 doi crestini si patrioti vor scapa tara de hoti!!! merg la vot, primul vot din viata mea :D. Quote
Geta Petrescu Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Nu; nu voi merge la vot; spune aicneva ca suntem a -5- roata la caruta; daca ar fi asa,tot ar fi bine;am fi roata de rezerva; dar nu suntem;nu vedeti toate magariile care se fac si se spun?;si apoi,sa-i trimit la stat degeaba pe 6.000 eoru in mina/luna?;si eu ma chinui cu o amarita de pensie de boala?;Nu; Prefer sa stiu ca nu am contribui la "statul lor degeaba si pe banii nostri"; Doamne ajuta! Quote
Lucareli Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 da, merg la vot si dupa parerea mea cei care nu voteaza, nici sa nu se planga Quote
vesperala Posted June 7, 2009 Author Report Posted June 7, 2009 Elena Băsescu tocmai a spus clar , întrebată fiind pentru ce a votat că a votat pentru ea baftă la vot! Quote
maybe Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 da, merg la vot -in naivitatea mea legata de ..... "a schimba ceva" cred ca numai daca ne exercitam dreptul asta cu totii, vom putea impune democratia aia pe care o tat asteptam de vreo 20 de ani (atentie, inceputul ei, da?) Quote
Asimetric Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 (edited) da, merg la vot si dupa parerea mea cei care nu voteaza, nici sa nu se planga Care e diferenta dintre cei care voteaza si cei care nu? E una singura. Cei care nu voteaza au taria de a nu se lasa prostiti de hienele care se bat pe niste functii de pe urma carora vor castiga multi bani, iar in schimbul banilor nu vor face nimic. Eu cred ca astia de nu se duc la vot sunt si mai indreptatiti sa aiba obiectii, pentru ca ceilalti nu aleg ce e mai bine pentru tara, ci ii imbogatesc pe cei care i-au mintit in campanie, si care isi vor bate joc de ei (de fapt, de toti) cu acelasi cinism cu care au facut-o pana acum. Ideea e ca nu am de unde alege. Iar daca ar fi sa aleg (ipotetic), cel in care mi-am pus sperantele ma va umili crunt in fiecare zi din mandatul cu care l-am onorat. Asa ca, ce rost are? De 20 de ani, cei care au votat "schimbarea" au parte de iluzii legate, de exemplu, de construirea unor strazi, sosele decente. De un sistem de sanatate mai bun, cu infrastructura competenta, de invatamant mai eficient, etc. A schimbat vreunul din alesi ceva? Extrem de putin, aproape nedetectabil. Deci, o mai spun o data: ce rost are? Am avut reprezentanti si pana acum, dar astia stau pe-acolo doar ca sa nu fie scaunele libere la Bruxel. Nu stiu ce avem de castigat din prezenta lor in parlament. PS: Voi continua sa am obiectii la adresa alesilor gloatei. Daca mi se ia acest drept, cu ce mai raman? Edited June 7, 2009 by Stelist_4_3v3r Quote
Recommended Posts