Gliphy Posted May 6, 2009 Author Report Posted May 6, 2009 Eu nu am incercat, urmeaza sa incerc cand ma simt mai bine . Am spus ca o sa va mai dau un site (cel mai bun, cred eu) . Rugaciune Quote
Ruth Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Te simti mai bine Gliphy? Ai incercat? Eu am incercat 'experimetul' de pe site-ul Rugaciune in urma cu multa vreme si mi s-a parut super! Cred ca merita sa il incercati !!!! Nu cred ca aveti motive sa va temeti, atata vreme cat intentiile voastre sunt sincere si doriti sa va contactati ingerul pazitor. Quote
malitzia Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Ingerul pazitor este o parte interioara din noi. Daca il chemam sa stiti ca vine imediat. Nu trebuie sa facem cine stie ce ritualuri. Ideea este ca nu puteti vizualiza in 3d acest lucru decat daca beneficiati de clarviziune. Mare atentie sa nu confundati entitatile luminoase cu proiectiile voastre mentale. Ingerii pot fi intalniti in Astral - pt cei care se pot dedubla constient. Quote
KyKy Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 la inceput mi s-a parut o prostie, dar devine interesant. Apoi chiar nu inteleg la ce ne trebuie sa il chemam ? Quote
Gliphy Posted January 14, 2010 Author Report Posted January 14, 2010 la inceput mi s-a parut o prostie, dar devine interesant. Apoi chiar nu inteleg la ce ne trebuie sa il chemam ? Pentru a'l cunoaste. Quote
Gliphy Posted January 14, 2010 Author Report Posted January 14, 2010 cu ce ar ajuta ? Purificare... Quote
Gliphy Posted January 15, 2010 Author Report Posted January 15, 2010 Trebuie sa fi purificat, kyky, pentru a ajunge la un asa nivel... 'divin'. Quote
Narcisa Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 Mai demult , citeam pe undeva ca ingerii au si ei responsabilitati si puteri diferentiate, ca sa zic asa. Bunaoara, pentru reusita in dragoste, trebuie sa invoci un anume inger ( reiesea de-acolo ca au si ei, fiecare in parte, cate-un nume , care-ar trebui sa fie stiut ) , pentru a avea copii trebuie invocat alt inger, pentru sanatate altul s.a.m.d. Eu imi amintesc extrem de vag ce-am citit , am retinut doar ideea in sine. Stie cineva ceva in sensul acesta? Eliana, Sami, Gliph...? Quote
eliana Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 Mai demult , citeam pe undeva ca ingerii au si ei responsabilitati si puteri diferentiate Va trebui sa repet postarile anterioare.. dar pe scurt: 1. Ingerii nu ii chemi. Vin la tine doar trimisi de Dumnezeu. Daca te-ai apucat "sa chemi un inger" si apare si zice ca e inger, sunt sanse mari sa nu fie inger... 2. Ingerii au slujbe bine definite: sunt cantareti, sunt luptatori, sunt responsabili cu inchinarea (treaba lor e sa il laude pe Dumnezeu), si sunt ingeri mesageri. Cam ca cel care i-a aparut Mariei sa o anunte Nasterea Domnului. 3. Puterea? Puterea nu e a lor. Puterea e a lui Dumnezeu. Ei nu sunt alandala, sa faca ce le cerem noi. Ei fac, cand fac, ce le spune Dumnezeu sa faca. Pentru ca a Lui, si numai a lui e puterea in cer si pe pamant. 4. Concluzia? Daca ai vreo rugaciune de facut, sau vreo nevoie...trebuie sa o ceri lui Dumnezeu. EL e singurul care decide daca si cum se va implini nevoia ta. El stie mai bine. Si timpul si metoda. 5. Raspunsurile mele vor fi mereu de factura crestina, daca credeti ca e cazul sa ma mut de pe tarlaua esoterica, sa spuneti Quote
Gliphy Posted January 19, 2010 Author Report Posted January 19, 2010 Mai demult , citeam pe undeva ca ingerii au si ei responsabilitati si puteri diferentiate, ca sa zic asa. Bunaoara, pentru reusita in dragoste, trebuie sa invoci un anume inger ( reiesea de-acolo ca au si ei, fiecare in parte, cate-un nume , care-ar trebui sa fie stiut ) , pentru a avea copii trebuie invocat alt inger, pentru sanatate altul s.a.m.d. Eu imi amintesc extrem de vag ce-am citit , am retinut doar ideea in sine. Stie cineva ceva in sensul acesta? Eliana, Sami, Gliph...? Cum spune si eliana, ingerii au sarcinile lor. Dar, nu trebuie sa invoci un inger pentru a avea succes intr`un anumit domeniu. (in caz ca o dam pe religie trebuie sa te rogi lui Dumnezeu). Nu cred ca trebuie sa fie stiut, daca e nevoie si daca vrea Dumnezeu sa ii sti, ii vei sti.In primul rand trebuie sa Il cunosti pe El si sa gasesti calea spre El. Uite, sigur nu invoci ingerii pentru a avea un copil,te rogi. De acolo, Dumnezeu hotaraste. Pe vremuri, oamenii se rugau la zei. Fiecare zeu avea "teritoriul" lui. Acum oamenii cauta tot felul de cai pentru a ajunge la Dumnezeu, inclusiv ingerii. Quote
eliana Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 Acum oamenii cauta tot felul de cai pentru a ajunge la Dumnezeu, inclusiv ingerii. Ioan 14:6 Isus i-a zis: "Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine." Mie mi se pare simplu... Quote
Gliphy Posted January 19, 2010 Author Report Posted January 19, 2010 (edited) Si mie, dar oamenii au conceptii diferite. Edited January 19, 2010 by Gliphy Quote
Eonica Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 "Saptamana ingerilor" - MISA (Miscarea de Integrare in Absolut). Nu-mi place deloc. Am mai scris pe larg parerea mea si pe versiunea veche. Ce s-a sters. Quote
Mithras Posted February 25, 2010 Report Posted February 25, 2010 am citit ca oamenii pot intra în comuniune cu îngerii daca raman nemiscati, in meditatie. adica sa rupem contactul cu lumea agitata si cu ritmul alert in care traim. fiecare ne putem amenaja in locuinta un coltisor linistit in care sa putem face asta. apoi, trebuie sa ne concentram intens si sa chemam, cu puterea gandului , ingerul pazitor. dar pentru asta trebuie sa alungam de la noi orice urma de rautate, sub orice forma s-ar manifesta ea: pizma, invidie, ranchiuna, egoism. Quote
Gliphy Posted February 25, 2010 Author Report Posted February 25, 2010 Mai adaug ca trebuie sa ai grija sa te nu deranjeze nimeni, nici o persoana, nici telefonul. Quote
Mephisto Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 "Am o veste buna si una proasta. Cu care incep?" Vestea buna e ca ingerii exista si chiar se poate comunica cu ei. Vestea rea e ca psihiatrii nu vor in ruptul capului sa priceapa. Quote
Eonica Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Dar oare preotii ce parere ar avea de comunicarea de acest tip de comunicare cu ingerii? Quote
Gliphy Posted March 4, 2010 Author Report Posted March 4, 2010 Dar oare preotii ce parere ar avea de comunicarea de acest tip de comunicare cu ingerii? Hm, depinde prin ce mod. Daca te referi prin comunicarea cu ingerii/Dumnezeu prin rugaciune, sunt complet de acord. Daca le spui ca vrei sa incerci prin metode parapsihologice/paranormale nu o sa fie de acord deloc. Quote
Mithras Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 biserica spune ca ierarhia cereasca se compune din noua cete ingeresti, grupate in trei trepte sau clase. in prima treapta, care este cea mai inalta, sunt aceia care sunt mai aproape de Dumnezeu, adica: Tronurile, Heruvimii si Serafimii. a doua treapta cuprinde: Stapaniile, Domniile si Puterile, iar treapta a treia cuprinde: Incepatoriile, Arhanghelii si Ingerii. fiecare om isi are ingerul lui pazitor, cum reiese din Matei: 18, 10 si Fapte 12: 15, unde se vorbeste despre ingerii copiilor si despre ingerul Apostolului Petru. ingerul pazitor intareste credinta si evlavia, apara pe om de duhurile rele, mijloceste pentru cel credincios, insoteste sufletele celor adormiti. Quote
illudere Posted July 13, 2010 Report Posted July 13, 2010 am citit ca oamenii pot intra în comuniune cu îngerii daca raman nemiscati, in meditatie. adica sa rupem contactul cu lumea agitata si cu ritmul alert in care traim. fiecare ne putem amenaja in locuinta un coltisor linistit in care sa putem face asta. apoi, trebuie sa ne concentram intens si sa chemam, cu puterea gandului , ingerul pazitor. dar pentru asta trebuie sa alungam de la noi orice urma de rautate, sub orice forma s-ar manifesta ea: pizma, invidie, ranchiuna, egoism. Invartitule! Ametitule! N-ai observat cum comunicam cu ingerii dupa ce luam una mica? Cred doar in Dumnezeul universal...fara religii...aste-as create de oameni. Quote
Mnemosyne Posted July 13, 2010 Report Posted July 13, 2010 E simplu . Il chemi si gata . De fapt e langa tine dar doar isi face simtita prezenta Quote
KyKy Posted October 25, 2010 Report Posted October 25, 2010 să mă gâdesc... Citisem eu pe undeva de Lucifer. Să explic pentru necunoscători. Lucifer a fost cel care i-a luat locul lui Iuda. Lucifer a fost pus ca îngerul luminii, paznicul luminii. Acesta l-a trădat pe Iisus şi pedepsit în iad. Lui Lucifer nu i-au fost luate puterile aşa că se poate întruchipa în orice făptură Sfântă. Desigur, aceasta e o legendă. Aveţi grijă pe cine chemaţi !!! Puteţi deschide porţi pe care nu le mai puteţi închide. Quote
Asimetric Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Singura metoda eficienta de a comunica cu ingerii presupune ingerarea sau inhalarea de substante psihedelice. Quote
Recommended Posts