LIVIA Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Seamana tare mult cu ce am vazut eu in Campul-Lung..... Quote
Blue Sun Posted April 26, 2009 Author Report Posted April 26, 2009 Seamana tare mult cu ce am vazut eu in Campul-Lung..... nu Quote
NightShift Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 e sigur in Romania? Da, Piko, sigur e in Romania. Nimeni altcineva nu face clăi cu pungi de nailon deasupra... oare pe de unde ii poza Poza e facuta undeva in nordul Transilvaniei, si am 3 variante: - Valea Crisului. Fotografie facuta din tren, undeva intre Cluj si Oradea. - Valea Salautei, intre Beclean si Salva. - Valea Viseului. Quote
Blue Sun Posted May 2, 2009 Author Report Posted May 2, 2009 Da, Piko, sigur e in Romania. Nimeni altcineva nu face clăi cu pungi de nailon deasupra... Poza e facuta undeva in nordul Transilvaniei, si am 3 variante: - Valea Crisului. Fotografie facuta din tren, undeva intre Cluj si Oradea. - Valea Salautei, intre Beclean si Salva. - Valea Viseului. zici tu ceva... dar poza o am de la a facut-o cind era pe valea Ariesul in 2007 Ii Fagul Imparatului de linga Aries ... monument al naturi Quote
NightShift Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 OK. Asta o stie cineva? HINT: 1. Orasul nu este resedinta de judet. 2. dupa cate stiu, nu avem pe forum user din acel oras. Quote
Blue Sun Posted June 20, 2009 Author Report Posted June 20, 2009 OK. Asta o stie cineva? HINT: 1. Orasul nu este resedinta de judet. 2. dupa cate stiu, nu avem pe forum user din acel oras. stiu...femeia cu ulcior din mijlocul Jiboului Quote
NightShift Posted June 20, 2009 Report Posted June 20, 2009 Campulung Muscel. ... in parcul din mijlocul orasului. Quote
Blue Sun Posted June 21, 2009 Author Report Posted June 21, 2009 Campulung Muscel. ... in parcul din mijlocul orasului. asa-i da si in Jibou este una la fel...numa crezi intreab-o pe mihacori Quote
oemor Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 (edited) seamănă cu aşa ceva...care nu-i în Câmpulung Muscel mai exact cu cea de a doua ..nu cea din prim plan cariatidă o fi...? nu cred... Aleea Cariatidelor, sculptor Constantin Baraschi, amplasată în anul 1939 în Parcul Herăstrău Edited June 21, 2009 by oemor Quote
Recommended Posts