Vesperal News Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 Fostul sot al Pamelei Anderson, rockerul Tommy Lee, vrea sa plece cat mai curand in Marea Britanie, pentru a se intalni cu o femeie pe care a cunoscut-o pe internet. Iubesc englezoaicele si accentul lor simpatic. Este o fata din Londra pe care abia astept sa o intalnesc. Ne-am cunoscut pe Internet , a spus rockerul. Tommy Lee a mai fost casatorit de trei ori si are doi copii cu Pamela Andreson. ... vezi intregul articol Quote
EM!L Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 "... e ca la circ, unii-ncearcă să-şi refacă viaţa pe mIrc..." Quote
vesperala Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 că e curios să o cunoască îl cred.. dar că deja o iubeşte, fără să o fi văzut vreodată nu cred... măcar auzit, măcar... Quote
EM!L Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 Or fi vorbit la telef... ce zic eu?! E criză. Poate pe skype. Şi din când în când un bip/sms Quote
Recommended Posts