Jump to content
Vesperala Forum
George Enea

Alchimie Spirituala

Recommended Posts

Alchimia este ştiinţa transformării lucrurilor în aur. În gândirea noastră aurul este simbol pentru spiritul pur.

 

Alchimie spirituală semnifică transformarea fiinţelor umane în aur şi transformarea calităţilor noastre inferioare, precum frica, ignoranţa, vrăjmăşia şi ruşinea, în cele mai preţioase lucruri care există: iubire, iluminare, fericire şi împlinire. Ajungem să trăim în prezent şi să ne bucurăm tot mai mult de fiecare clipă. Starea normală este de bine, de sănătate, de bogăţie. Noi trebuie să ne înălţăm cu sufletul spre Dumnezeu pentru a o putea trăi.

 

Soluţia alchimică a fost căutată foarte mult timp. Dar aurul poate fi cumpărat şi cu bani. În aceste condiţii alchimia spirituală este mult mai importantă pentru că un suflet frumos nu poate fi cumpărat cu toate bogăţiile din lume.

 

Adevărata alchimie este înlăuntrul nostru. Soluţia alchimică a fost căutată foarte mult timp. Maestrul este un agent catalizator.

 

Articol preluat de pe blogul Alchimie Spirituala

 

Alchimia Spirituala - Efecte Generale

 

Preiau cu drag efectele generale ale Alchimiei Spirituale de pe blogul domnului Ioan Muntean din Arad.

Pentru mai multe detalii: Alchimie Spirituala

 

Alchimia spirituală are ca efect şi alchimia corpului. Corpul este format din miliarde de celule. Ele intră în diverse combinaţii până formează corpul. Şi noi suntem o parte din ceea ce numim Întreg, Creaţie Divină. În fiecare dintre noi sunt elemente minunate. Observ cum prin înălţarea spirituală se poate ajunge la starea de armonie necesară ca ele să poată funcţiona şi atunci ne putem recupera şi din cele mai grele boli. Cercetările confirmă că se produc transformări chiar şi la nivel de ADN, cromozomii comportându-se ca şi computere holografice. De asemenea cercetările confirmă creşterea imunităţii sub influenţa gândirii frumoase. Acestea reconfirmă ceea ce se face si prin intermediul meu.

 

Gradul de transformare al fiecăruia este în funcţie de cât reuşim să ne deschidem cu sufletul pentru a primi energia Întregului. Din acest motiv Iisus ne spune tuturor “Credinţa ta te-a vindecat”. Transformarea nu prezintă nici un risc întrucât sistemele proprii ale fiecăruia dintre noi se autoreglează, în funcţie de modelul divin din fiecare.

 

Obiectivul esenţial al fiecăruia este creşterea armoniei sufletului cu Întregul … ca efect fiind inclusiv îmbunătăţirea viitorului şi a sănătăţii noastre şi al celor apropiaţi nouă.

 

Se observă, în general, că cei de care mă ocup se simt mai bine, chiar de la prima şedinţă. Îmbunătăţindu-se gradul de armonie al sufletului cu restul Creaţiei Divine, se realizează tot mai mult o stare de eliberare de frică, de suferinţă, grijă sau ataşament, se luminează viitorul şi apare o stare de linişte si de bucurie tot mai profundă. Ne putem bucura tot mai mult de clipa prezentă. Devenim, pe măsură ce ne ridicăm, un canal tot mai puternic prin care-si face Întregul lucrarea si pleacă tot mai multă armonie de la noi.

 

Sursa: Alchimie Spirituala

 

 

Întocmind o scurtă prezentare a alchimiei spirituale o prezint pentru a fi utilă celor care o pot percepe:

 

„Fiecare dintre noi suntem potenţial şi copii lui Dumnezeu aşa cum ne arată şi Iisus.

 

Fizica cuantică ne arată că prin creierul uman se procesează cca 400 miliarde biţi de informaţie pe secundă din care noi suntem, în medie conştienţi de numai cca 2000. Aceasta confirmă ceea ce ne spune Iisus de 2000 ani. Trăim ca nişte computere virusate- de griji, compătimiri, judecăţi, ataşamente şi sufocaţi de toate informaţiile, care credem că ne ajută, dacă nu ne putem detaşa de ele…

 

Iisus îi spune ucenicului care-şi cere voie să-şi îngroape tatăl şi apoi să-l urmeze să „lase morţii să-şi îngroape morţii”. Lui Nicodim îi spune că „pentru a intra în Împărăţia Cerurilor trebuie să se nască a doua oară.” Altădată ne spune că „pentru a intra în Împărăţia Cerurilor trebuie să redevenim copii.” De fapt Iisus ne spune că trăim în trecut şi în viitor şi prea puţin în prezent. Pe vremea lui Iisus se trăia în medie în prezent cca 3%. Din acest motiv el le spunea „morţi”. În prezent credem că ştim mai multe, dar această cunoştere, dacă nu ne putem detaşa de ea şi s-o folosim numai când avem nevoie de ea, ne îndepărtează şi mai mult de starea de a fi „vii”, de trăirea în prezent, trăirea în prezent fiind în medie de cca 1,4% …

 

Postare preluata de pe blogul Alchimie Spirituala

 

ALCHIMIE SPIRITUALĂ - O ŞCOALĂ PRACTICĂ DE ÎNALTĂ SPIRITUALITATE

 

 

În fiecare sămânţă de brad este potenţial un brad. În mod asemănător fiecare om, aşa cum ne spune şi Iisus, este şi copilul lui Dumnezeu.

 

Starea noastră potenţială ne-o arată şi fizica cuantică când ne spune că prin creierul nostru se procesează într-o secundă 400 miliarde de biţi de informaţie din care noi suntem conştienţi, în medie, de numai cca. 2000; ne arată că în condiţiile uzuale funcţionăm ca şi computere virusate şi că putem şi e bine să tindem să trăim tot mai frumos starea de copil al lui Dumnezeu.

 

 

 

Postare preluata de pe blogul Alchimie Spirituala

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...