Jump to content
Vesperala Forum
Sign in to follow this  
vesperala

Aţi accepta să munciţi în weekend?

Recommended Posts

Aţi accepta să munciţi în weekend? Sau chiar munciţi??

 

Ce v-ar reţine să mergeţi la lucru? Principiile religioase, lenea sau necesitatea de recreere? Dar dacă aţi primi liber în altă zi?

 

 

În prezent cât de lejer este programul vostru de muncă?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problema tine pana la urma de motivatie, atat financiara cat si psihologica. Motivatia financiara este lipsa acuta de bani, finantarea unui proiect, o rata mai mare, studii. Motivatia psihologica este necesitatea unei tinte saptamanale, este ca inotul, unde inoti dar cu ochi tinta catre un mal si nu continuu.... fara oprire. In general lucrurile perpetuu, demoralizeaza, insa pana la urma invinge motivatia cea mai puternica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In momentul in care te angajezi si ti se spune din start ca programul de lucru cuprinde sambata si/sau duminica, iar tu accepti acel loc de munca, atunci nu are rost sa te mai vaiti, caci stiai ce te asteapta. Se stie prea bine ca sunt sute de locuri de munca in care se lucreaza "foc continuu", incepand de la focul continuu la propriu, pana la spitale, politie, etc., etc., etc.? Chiar n-ar trebui sa mai lucreze nimeni sambata si duminica? atunci in weekend nu am mai bea apa, nu am mai manca paine, nu am avea nici macar curent electric pentru ca salariatii din domeniile respective ori sunt lenesi, ori nu au nevoie de bani si deci nu au motive sa vina sambata si duminica la munca. Hai sa nu ne mai alintam!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ştiu şi eu? respectivii pot avea alte zile din săptămână, nu? adică lucrează weekend şi sunt liberi luni şi marţi, de exemplu.

 

nu e nevoie să lucrezi continuu dacă firma are activitate continuă.

e suficient să aibă destui angajaţi.

eu întreb doar dacă ai lucra şi în weekend, pe lângă programul obişnuit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu unul as accepta. Chiar mai muncesc si la firma cand este nevoie ,sau amicilor care au nevoie de o mana de ajutor ajungand sa fac mai aproape orice.Nu ca nu-mi place ,chiar ma bucur sa fiu de folos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am un servici care nu cere ... dar n-as renunta la weekend, odihna si timpul petrecut cu familia e foarte important pentru mine .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iata ca desi nici eu nu sunt adeptul prestarii de activitate in weekend, din cand in cand mai trebuie sa raspund solicitarilor ce nu mai dovedesc sa fie cuprinse in cadrul celor cinci zile oficiale de lucru. Chiar azi s-a intamplat sa fiu chemat la job, sambata fiind, pentru ceva ce practic nu suporta amanare pana luni. Eu zic sa privim totusi mai ingaduitor acest aspect, intrucat si in occident situatiile de munca in weekend au inceput sa se indeseasca, ceea ce denota ca s-a ajuns la concluzia, ca uneori pentru a pastra o afacere sau un client, trebuie prestata activitate si in aceste zile. Cand si la noi notiunea de :dead line", adica termen limita, va intra tot mai puternic, sunt sigur ca se va ajunge la servici in weekend si la noi, ma refer din ce in ce tot mai extins in diferitele domenii de activitate

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...