Jump to content
Vesperala Forum

Caut o melodie :)


vesperala

Recommended Posts

îmi amintesc doar ritmul ei, şi faptul că un vers spunea I am...

traducerea cuvântului următor era bâlbâit ...

adică : sunt bâlbâit.

era în engleză, şi în vogă prin anii 90.

 

 

dacă aveţi idei :huh:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ştiu doar clipul... cam la fel de vechi... :) o cântăreaţă cu părul împletit în codiţe şi cu funde roz în păr... se pregătea să meargă la o întâlnire...

mult roz prin camera ei, se privea în oglindă şi cânta...

 

melodia era în engleză...

Link to comment
Share on other sites

şi iar caut:

 

cine cântă

"dumneavoastră, dragostea mea,

ce-mi aduceţi soarele-n viaţă,

vă admir ca pe-o dimineaţă

ca o flare vrăjită de-o stea.........

Dedic viaţa mea dumneavoastră,

dumneavoastră, dragostea mea." ???

 

 

Sau:

Dacă ochii tăi, vreodată vor mai plânge,

dacă paşii tăi, se mai întorc din drum... ?

 

:eek:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

dacă există pe youtube înseamnă că de acolo o poţi asculta.

eventual o cauţi prin fişierele temporare ale browserului tău, după ce o asculţi..:) fiind fişier video are nevoie de extensie .flv... şi de un player care să vadă astfel de fişiere.

 

scuze, dar presupun că nu este free download-area ei, aşa încât aş insista ca astfel de discuţii să nu se poarte public.

muzica implică şi drepturi de copyright.

 

:hi:

Link to comment
Share on other sites

Pentru cei care nu stiu :)

 

 

TITLUL I

Dreptul de autor

 

PARTEA I

Dispozitii generale

 

CAPITOLUL I

Dispozitii introductive

 

Art. 1. — (1) Dreptul de autor asupra unei opere literare, artistice sau stiintifice, precum si asupra oricaror asemenea opere de creatie intelectuala, este recunoscut si garantat in conditiile prezentei legi. Acest drept este legat de persoana autorului si comporta atribute de ordin moral si patrimonial.

(2) Opera de creatie intelectuala este recunoscuta si protejata, independent de aducerea la cunostinta publica, prin simplul fapt al realizarii ei, chiar neterminata .

Art. 2. — Recunoasterea drepturilor prevazute in prezenta lege nu prejudiciaza si nu exclude protectia acordata prin alte dispozitii legale.

...............

Sectiunea a III-a

Contractul de reprezentare teatrala

 

sau de executie muzicala

 

Art. 58. — Prin contractul de reprezentare teatrala sau de executie muzicala, titularul dreptului de autor cedeaza unei persoane fizice sau juridice dreptul de a reprezenta sau de a executa in public o opera actuala sau viitoare, literara, dramatica, muzicala, dramatico-muzicala, coregrafica sau o pantomima, in schimbul unei remuneratii, iar cesionarul se obliga sa o reprezinte ori sa o execute in conditiile convenite.

Art. 59. — (1) Contractul de reprezentare teatrala sau de executie muzicala se incheie in scris, pe o durata determinata ori pentru un numar determinat de comunicari catre public.

(2) Contractul trebuie sa prevada termenul in care va avea loc premiera sau singura comunicare a operei, dupa caz, caracterul exclusiv sau neexclusiv al cesiunii, teritoriul, precum si remuneratia autorului.

(3) Intreruperea reprezentarilor timp de 2 ani consecutiv, daca nu s-a prevazut un alt termen prin contract, da dreptul autorului de a solicita desfiintarea contractului si daune pentru neexecutare, potrivit dreptului comun.

(4) Beneficiarul unui contract de reprezentare teatrala sau executie muzicala nu il poate ceda unui tert, organizator de spectacole, fara consimtamantul scris al autorului sau al reprezentantului sau, in afara de cazul cesiunii concomitente, totale sau partiale, a acestei activitati.

Art. 60. — (1) Cesionarul este obligat sa permita autorului sa controleze reprezentarea sau executarea operei si sa sustina in mod adecvat realizarea conditiilor tehnice pentru interpretarea lucrarii. De asemenea, cesionarul trebuie sa trimita autorului programul, afisele si alte materiale tiparite, recenzii publice despre spectacol, daca nu este prevazut altfel in contract.

(2) Cesionarul este obligat sa asigure reprezentarea sau executarea publica a operei in conditii tehnice adecvate, precum si respectarea drepturilor autorului.

Art. 61. — (1) Cesionarul este obligat sa comunice periodic titularului dreptului de autor numarul de reprezentatii sau de executii muzicale, precum si situatia incasarilor. In acest scop, contractul de reprezentare teatrala sau de executie muzicala trebuie sa prevada si perioadele de comunicare, dar nu mai putin de o data pe an.

(2) Cesionarul trebuie sa plateasca autorului, la termenele prevazute in contract, sumele in cuantumul convenit.

Art. 62. — Daca cesionarul nu reprezinta sau nu executa opera in termenul stabilit, autorul poate solicita, potrivit dreptului comun, desfiintarea contractului si daune pentru neexecutare. In aceasta situatie, autorul pastreaza remuneratia primita sau, dupa caz, poate solicita plata remuneratiei integrale prevazute in contract.

 

 

 

 

 

LEGE-

privind dreptul de autor si drepturile conexe

Link to comment
Share on other sites

mai bine taceam din gura....

:confused: dacă mai citeşti o dată sfatul pe care ţi l-am scris, cu atenţie, vei vedea că ai şi o soluţie în el.

 

eventual o cauţi prin fişierele temporare ale browserului tău, după ce o asculţi..:) fiind fişier video are nevoie de extensie .flv... şi de un player care să vadă astfel de fişiere.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...