Jump to content
Vesperala Forum

Ştire: Diaconescu: Mi-am vazut visul cu ochii, am otevizat Romania

Vesperal News

Recommended Posts

t_887106.jpg Realizatorul Tv Dan Diaconescu a declarat, intr-un interviu pentru cotidianul Gandul, ca prin programele sale de televiziune a reusit sa "OTVizeze Romania", realizandu-si astfel un vis ce parea ireal pentru multi oameni de televiziune, transmite MEDIAFAX. "Acum cativa ani, cand spuneam ca vreau sa OTVizez Romania, unii ma injurau, altii spuneau ca sunt nebun. Acum mi-am vazut visul cu ochii. Nu numai ca alte posturi de televiziune au preluat reteta, dar s-a ajuns atat de departe, incat Mihaela...

vezi intregul articol

Ce fapta de mare importanta si bravura a facut el...Vorbeste de parca a reusit unirea Romaniei cu Basarabia. "Acum cativa ani, cand spuneam ca vreau sa OTVizez Romania, unii ma injurau, altii spuneau ca sunt nebun. Acum mi-am vazut visul cu ochii."

Unul ca Diaconescu merita pus pe aceeasi treapta cu Ceausescu, Antonescu, Codreanu, Ramaru sau Hitler. A distrus ce mai ramasese din televiziunile din Romania. Visul unora e cosmarul altora. :shooting:

Edited by Stelist_4_3v3r

Tineti cont totusi ca, daca nu exista apetitul romanilor pentru drame de 2 lei si disparitii :misterioase:, Diaconescu ar fi disparut de mult din peisajul media. Din pacate OTV si concurentii sai directi prospera, Libertatea si Click se vand ca painea calda, iar Magda Ciumac si Sexy Braileanca au devenit modele de urmat pentru adolescenti. N-ar trebui oare sa ne intrebam daca nu mai e si altcineva de vina in afara de Diaconescu? Normal ca el surfeaza (scuzati anglicismul) pe acest val, dar marii vinovati sunt in primul rand consumatorii, cei care nu pot sau nu vor sa gandeasca putin la ceea ce vad pe ecran, iar apoi televiziunile, care nu ofera (sau ofera prea putine) programe alternative pentru oameni cu neuronii in stare de functionare: talk show-uri interesante, concursuri de cultura generala, documentare sau emisiuni stiintifice.

Da, Diaconescu a OTVizat Romania, dar n-ar fi reusit singur. Noi l-am ajutat, noi sa ne spalam pe cap cu el! :bleah:

Edited by pufonel