Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

gallery_1_38_101708.gif

:flowers: :flowers: :flowers: Mulţumim pentru cele 10 000 de reclamaţii homework.gif Le aşteptăm cu interes pe următoarele recycle.gif

:lol:

Săru' mâna :rose:

Posted

Dragii de voi, ce vigilenti ati devenit si ce scandal de pomina evitarati, de-abia asteptam sa nu-mi recunoasteti meritele si sa-mi dati motiv sa rastorn sacul cu revendicari. :fingers: Nu fu sa fie, asa-i? :D:

Va imbratisez cu drag pe toti, iubitii mei ! :hug: :airkiss:

• 5 years later...
Posted

Ha! Si Narcisa se plangea ca nu a primit recunostinta pentru activitatea febrila (alta data) pe forum!

Te-am prins cu premiul ascuns in sac, Narcisa. Si daca pe tine te-au tot premiat, de acum inainte, cand vine vorba de recompense, ma consider indreptatita sa ma bag la rand in fata ta. :glaugh:

Posted
Ha! Si Narcisa se plangea ca nu a primit recunostinta pentru activitatea febrila (alta data) pe forum!

Te-am prins cu premiul ascuns in sac, Narcisa. Si daca pe tine te-au tot premiat, de acum inainte, cand vine vorba de recompense, ma consider indreptatita sa ma bag la rand in fata ta. :glaugh:

Iote la ei, poveste :ang: ! Frumusete, unde vezi tu bani sau functie, ca recunostinta asa se exprima, hai sa ne-ntelegem, iti dau eu tie sacul cu vorbele lor frumoase si ei sa-mi dea mie functie verde , albastra sau galbena, plus dolarii datorati .

:flowers:

Sa ai spor,Narcisa! :)

Multumesc. Spor as avea, Blue, daca m-ar pasui anii :bighug: .