Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

Siteurile cu pagini distincte folosesc descriere specifică fiecărei pagini :) Google depunctează siteurile la care mai multe pagini folosesc aceeaşi descriere.

Eu foloseam aici următoarea:

<META NAME="Description" CONTENT="Poti vorbi despre muzica si filme, fotografie si colectii, astrologie si alte hobbies, sau sa primesti sfaturi in legatura cu sanatatea ta. Creeaza blog sau galerie foto! ">

Pe google webmaster tools mă tot avertiza că am duplicate meta description... Asta pentru că descrierea respectivă era una pentru toate paginile forumului. Nu aveam cum să pun descrieri diferite, paginile fiind generate dinamic. Mă gândeam chiar să renunţ la descriere definitiv când am aflat că pot folosi descriere dinamică, astfel încât fiecare pagină are altă descriere . Am ales aşa: descrierea să fie chiar titlul topicului...

Măcar voi scăpa de eroarea cu duplicate meta description.

<meta name="description" content="<% TITLE %>">

Fiind niţel cam scurt titlul uneori, poate e mai potrivit în genul acesta:

<meta name="description" content="Vorbeste cu prietenii tai despre muzica si filme, fotografie si colectii, astrologie si alte hobbies. <% TITLE %>">

:dancing:

Posted

chiar daca o mare parte a "descrieri" ramane aceeasi la toate paginile e sigur mai bine asa

e greu dinamic* si n-aveai incotro altfel,n-am stiut ca insusi gogu se mai mira de forumuri

dar exista un alt "mod"(ca si aceasta modificare facuta de Tine) de a face chiar tot

am zis,dar nu mai ..curand o sa apara alta versiune a forumului si n-o sa mai mearga

era vorba de IPB Minerva

http://minervaseo.com/

cu acest "mod"(modficarea mai multor fisiere php dar si teme,inlocuit lini de cod..)

se pot genera dinamic de catre server din baza de date si meta-tagurile,nu doar paginile

Minerva ..era chiar inteleapta,in afara de asta modifica si url-urile,adresele paginilor

sa nu mai fie cu pagube de /index.php?showtopic=10852&pid=215875&st=0entry215875

sunt si altele,de exemplu,pagina http://www.vesperala.com are rank 1,dat de google

dar pagina http://www.vesperala.com/index.php?act=idx nu are rank deloc,adica e 0,zero

si dupa cum vedeti,oricum am bate e aceeasi pagina initiala,homepage

am gasit totusi ceva,inca nu stiu daca va merge pe IBP v.3..asta,alpha,beta,gamma

(poate ca versiunea definitiva va avea putina grija si de gogu,poate un "mod" mai atent)

ii zice IPB SEO Module care face toate astea si multe altele si nu prea e moca free

pana atunci,daca titlurile topicelor(impreuna cu descrierea "generala" a forumului)

vor tine loc descrieri pagini respective,oricare ar fi,poate ar fi bine ca titlurile sa fie

putin mai "descriptive",adica sa corespunda cat e posibil continutului acelui topic deschis

incerc sa gandesc,daca e posibil si ce-ar iesi daca n-am pune niciun titlu si nimic la descriere,

sa pui decat o steluta * ,pentru ca daca le pui,gogu te va cauta la calitatea continutului

si daca corespunde cu titlu si descrierea,nemaifiind astea si neavand dupa ce se orienta

ar fi nevoit sa "extraga" cumva cu mintea lui(facuta din algoritmii aia de mor toti dupa ei)

acele "keywords",cuvinte cheie pe care sa le bage sau nu,in functie de ce hotaraste la cautare ..

rezultatele ar fi imprevizibile,asa dupa cum se pare ca va ramane insusi gogu.

(..........................*\/*.............................)

Posted

ştiu de minerva, dar mai e puţin până la următoarea versiune şi nu ştiu exact cu ce e compatibilă minerva

:)

• 2 weeks later...
Posted

sunt aici iar pentru ca linkul de la foto nu mai raspunde la nicio comanda..nici chiar de-a mea.

N-aveam de gand sa spun nimic despre instalare,nu e chiar foarte complicat,dar nici simplu-imediat,

ceea ce veti vedea este,contrar tuturor aparentelor inconjuratoare,ceva foarte tare tare de tot de tot*

Atat mai am,ca intotdeauna se va putea orice...de drag

mai pun un link,pentru ca suntem totusi impreuna aici,dar e ultimul fara alte intrebari

http://i40.tinypic.com/2r59oah.jpg

:*v*:

• 3 weeks later...
Posted

analizez situaţia... vroiam să o instalez pentru că următoarea versiune de board se amână nepermis de mult

tot ce am făcut e ok, dar paginaţia topicelor nu merge. şi nu merge nici pe boardul de testare, doar că acolo nu aveam pagini să îmi dau seama

:sad: clar, uninstall

nu văd ce pot face şi mi-e că reparând una se strică alta...

singura soluţie rămâne community seo