feueR-B-Frei Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 Vad ca nu a deschis nimeni inca topicul asta...asa ca ma consider onorat ...sper sa nu fie totusi un fiasco si sa gasesc si alti impatimiti prin zona... Asadar, FIF-istilor, here I am! Quote
Asimetric Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 (edited) Si eu mai joc FIFA, din cand in cand. Inainte jucam destul de des, dar acum, avand in vedere faptul ca am ramas la Fifa 07 (08 merge greut iar 09 deloc), mai joc doar cu un coleg pe Direct IP, cate trei meciuri pe zi. Bineinteles, folosesc echipa Liverpool, in care, la lovituri libere, Steven Gerrard (de pe partea stanga) si Riise (de pe dreapta) sunt impecabili. In plus, Gerrard are un sut ucigator, si mai marcheaza si de la 35-40 m, cateodata... Edited February 22, 2009 by Stelist_4_3v3r Quote
Rares_CRM Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 Jucam si eu inainte adica, doar in retea. Am facut un campionat de fifa 2007, cu niste impatimiti de la mine din oras. Eram printre cei mai buni. N-am mai jucat Fifa.. de aproape 2 ani de zile Quote
feueR-B-Frei Posted February 22, 2009 Author Report Posted February 22, 2009 Nenicilor, va iubesc! Si eu joc tot '07! Ce bine e sa ai laptop fara memorie video dedicata... Asadar...pe cand un Manchester - Liverpool, Stelist_4_3v3r? Quote
illuminati Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Salutare!Momentan eu joc 09 cu Chelsea,ca in fiecare an de altfel.Cum vi se pare faza cu lansarile? .Personal 08 mi se pare cel mai bun din ultimii 3 ani Quote
Rares_CRM Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Ce bine e sa ai laptop fara memorie video dedicata... glumesti, nu? Quote
feueR-B-Frei Posted February 23, 2009 Author Report Posted February 23, 2009 (edited) Personal 08 mi se pare cel mai bun din ultimii 3 ani Eu personal am ramas fidel lui '07 pe de-o parte datorita resurselor hardware limitate de care dispun, iar pe de alta parte pentru ca, zic eu, are un control al mingii mult mai bun chiar decat in '08. Asta mai ales pentru ca mie imi place stilul de joc "mingicaresc"...oricum, nimic de zis, optic vorbind, '08 e net superior. glumesti, nu? Wow...chiar asa serios paream ca vorbesc? Normal ca era la caterinca! Edited February 23, 2009 by feueR-B-Frei Quote
Asimetric Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 (edited) Nenicilor, va iubesc! Si eu joc tot '07! Ce bine e sa ai laptop fara memorie video dedicata... Asadar...pe cand un Manchester - Liverpool, Stelist_4_3v3r? Anghel Iordanescu s-a retras din activitate in '83 (parca... ). De atunci nu a mai jucat niciun meci oficial. In schimb, se antrena cot la cot cu echipa, pana cand a fost solicitat, la finala CC din '86 sa intre in teren. Desigur, fizic, nu era nicio schimbare. Tehnic, la fel. Dar, totusi, imbatranise. Asa, si eu. Desi ma antrenez, cum am zis, 3 meciuri pe zi, tangentele mele cu jocul asta sunt foarte putine. In plus, omul pe care il cunosc de 5 ani, si care mi-a fost si imi este coleg, si care, din intamplare este si membru al acestui forum, are un stil de joc pe care n-o sa il intalnesti nicaieri. 90% din golurile pe care le marchez sunt din lovitura libera perpendiculara pe poarta, de la cel mult 25m. Cum ajung acolo, nu conteaza... Ti-am spus toate astea pentru a-ti arata ca in niciun caz nu iti gasesti in mine un adversar pe masura. Si pentru a avea o scuza pentru "nu cred ca va fi prea curand"-ul pe care il voi pronunta acum. Deci... Nu cred ca va fi prea curand. Cred ca mai degraba m-as reobisnui cu un PES (Pro Evolution Soccer, cred ca stii despre ce vorbesc). 6, ca dincolo de el nu am reusit sa trec. Din punct de vedere al dotarii echipamentului de care dispun. Dar, din cate imi amintesc, nu are modul Online... Edited February 23, 2009 by Stelist_4_3v3r Quote
feueR-B-Frei Posted February 23, 2009 Author Report Posted February 23, 2009 Ti-am spus toate astea pentru a-ti arata ca in niciun caz nu iti gasesti in mine un adversar pe masura. Nu cred ca am mentionat undeva ca eu as fi vreun talent nedescoperit la FIFA...faptul ca imi place enorm sa joc nu implica si faptul ca fac parte dintre cei buni. Deci...propunerea mea ramane in continuare valabila...si daca colegul si partenerul tau obisnuit de FIFA vrea, il astept si pe el...oricum ar fi, jucam de placere, nu? Quote
Asimetric Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 (edited) Daca asa stau lucrurile...eu o sa vad cand o sa am timp liber (mai mult...) si cred ca as accepta, pana la urma. El sigur nu are timp. O stiu... Deocamdata am un program idiot la facultate... Edited February 23, 2009 by Stelist_4_3v3r Quote
feueR-B-Frei Posted February 23, 2009 Author Report Posted February 23, 2009 Eu sunt prin zona...The Eye of Sauron is watching! Quote
Rares_CRM Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 trebe sa-mi reinstalez si eu fifa07, n-am mai jucat demult, poate facem o retea. Jucam cu Barcelona deobicei :D. Quote
feueR-B-Frei Posted February 23, 2009 Author Report Posted February 23, 2009 Cu toata placerea, Rares! Eu, desigur, joc cu Manchester...reeditam semifinala din 2008? Quote
pinturicchio Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Si eu joc 07 astept provocari :emo-duel: Quote
Barcelona Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 Eu joc 07 si 05......la 05 Arsenal era cea mai buna....in general joc cu united sau cu barcelona... Quote
Alexandros Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 Când eram în liceu, jucam FIFA 07 cu prietenii. Acum... s-a mai domolit dorinţa. Quote
Asimetric Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Cel mai mult imi place Fifa 12 jucat in 2, 3 sau 4 persoane. Desi jocul nu recunoaste mai mult de un gamepad...se poate. Quote
Recommended Posts