Jump to content
Vesperala Forum

Scrisoare neterminata...


Christina_Whisperwind

Recommended Posts

Scrisoare neterminată ...


Ascultă şi simte sunetul, nu-l auzi doar. Zboară şi fi liber... Acestea sunt câteva din lucrurile pe care ţi le doresc din adâncul sufletului, deoarece eşti deja o parte din el. Când plângi, eu îţi şterg toate lacrimile cu un zâmbet, când strigi, eu alung toate temerile tale cu o suflare încălzită de sentimentul înălţător numit dragoste. Şi poate în noaptea asta o să ne îndreptăm către zenit, vom fi pierduţi înainte de răsărit, dar să nu mă laşi niciodată să mă trezesc iar din acest vis răvăşit de aşa numitul destin.

„Te iubesc”... sunt doar cuvinte, prea comune câteodată pentru noi, alungate şi speriate uneori de încruntări şi tristeţi, dar, te rog, nu asculta ce rosteşte glasul meu, ci ascultă-mi bătăile alerte ale inimii pentru că ele îţi vor şoptii ceea ce doresc să spun cu adevărat. Nu te mai iubesc... te ador!





As dori sa postati sa postati si voi astfel de "scrisori neterminate" compuse de voi :flowers:

Edited by Christina_Whisperwind
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

"Si daca... si daca vei veni, te voi astepta. Te-as astepta o viata intreaga la gandul ca vei fi doar al meu. Poate unii ma considera egoista tocmai pentru faptul ca nu doresc sa te impart cu nimeni, dar spune-mi, cand iubesti o persoana atat de profund, poti face asta? Nu te-ar chinui gandul isi petrece timpul cu altcineva in loc sa-l petreaca cu tine, sau simplul fapt ca esti dependent de vocea lui te face ca atunci cand il strangi in brate sa nu-ti mai vina sa-i dai drumul niciodata din stransoarea bratelor tale. Si totusi..."

Link to comment
Share on other sites

Si azi ...ca ieri.....si poate ca si maine.....intristarea serii ma cuprinde iar....S-atat e de apasatoare cand langa mine nu te am....Camera goala...ma priveste iar...ca-n fiecare zi....si patul gol m-asteapta...desi speram sa vi...Pe perna mea simt inca parfumul tau si ma gandesc ca poate si cearsaful va mai pastra si mangaierea ta de care mi-e atat de dor......

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mi-ai spus candva ca-n trup de vant ma vei acoperi, intr-o marama impletita din flori de liliac si trandafiri,ca-mi vei saruta fruntea incruntata de ganduri si ochii inlacrimati, mi-ai mai spus ca nu vei pleca si ca voi ramane mereu prntesa ta, printesa florilor de camp. Ganduri imi strabat fruntea si lacrimi ochii insa tu, tu....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...