Lucareli Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Te intrebam Luc de acei plopi pentru ca umbla o "legenda" cum ca nu pot fi numarati...eram curios daca tu ai reusit. Ai ajuns si la crucea de pe Bucium ? Da, a fost nemaipomenit, de fapt saptamana petrecuta acolo a fost de vis, as mai pune poze dar sunt numai eu in ele. Quote
gbrgeorge Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Si care ar fi problema ? Asa ajungem sa te cunoastem mai bine. Din pacate, eu nu ma pot lauda ca tine cu poze din Iasi (indiferent ca sunt sau nu in ele). Am cateva poze facute la acel lac imens...Ciric. Quote
Lucareli Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Parcul Copou, un monument denumit Obeliscul Leilor, si nelipsita eu Quote
gbrgeorge Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Nu stiu acum cat timp in urma ai fost acolo Luc, dar...se construia sau se reconstruia o mare parte din terenul ce inconjura Palatul Culturii. Stii ceva despre asta ? Quote
Lucareli Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Nu stiu acum cat timp in urma ai fost acolo Luc, dar...se construia sau se reconstruia o mare parte din terenul ce inconjura Palatul Culturii. Stii ceva despre asta ? Am fost in iulie 2009, am trecut de multe ori pe acolo, dar nu se construia absolut nimic. Quote
gbrgeorge Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Era vorba despre o suprafata foarte mare ce includea constructia a cateva blocuri de locuinte, ceva parcuri de distractie si alte investitii interesante. Quote
Lucareli Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Asa, sa stii ca erau prin zona librariei Junimea niste strazi blocate si agitatie mare. Quote
Lucareli Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 Tot in bojdeuca, ma cuprinde nostalgia de fiecare data cand revad pozele Quote
gbrgeorge Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 Ce diferenta fata de ce avem acum si ce era atunci.... Quote
Margot Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Joi 3 iunie 2010, dupá trei ani de absentá ieseaná, am fácut o plimbare "dureroas de nostalgicá"prin Copou. Astázi sunt la sute de kilometri distantá de Iasi si acel "dureros" má urmáreste. Quote
MiG Posted August 12, 2010 Report Posted August 12, 2010 Copou. . . locul în care odată ce ai intrat ceva din tine rămâne acolo pentru totdeauna şi ceva din Copou va merge cu tine mereu. Quote
Yelle Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Eu de-abia acum a aflat de ce se spune "Fundatie" zonei din fata BCU. Ajung de cateva ori pe an in Iasi. S-a schimbat destul de mult si in rau. Singurul loc unde e o imbunatatire este Gradina Botanica. O sa revin cu foto. Quote
samsara Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Mie mi-a placut, zona centrului e faina Quote
vesperala Posted November 12, 2014 Author Report Posted November 12, 2014 Anul viitor e congresul matematicienilor români acolo, aşa că o să am ocazia să văd şi eu Iaşiul... Quote
Yelle Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Samsara, nu zic ca nu-i frumos. Stii cum era acum vreo 15 ani? Quote
samsara Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Din pacate nu stiu, abia anul trecut am ajuns si eu pe la Iasi Quote
BigDefender Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 Cunosc bine Iasul, acolo am facut facultatea intre 1963 si 1968! Pacat ca nu am poze din acea perioada! Quote
Aprig Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 N-am fost niciodată la Iași, am înțeles că aveau multe tramvaie Tatra, și că le-au înlocuit acum cîțiva ani Quote
Yelle Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 (edited) Imi zice deunazi cineva: "vai, daca n-ai mai fost, trebuie sa te duci la Iasi, s-a schimbat foarte mult. Au deschis Palace-ul... e tare..." ma rog, fain. Complexele comerciale sunt, pi la noi, puncte de atractie turistica. Ma mandresc cu faptul ca n-am intrat in Palace decat pentru ca cineva si-a serbat ziua la un restaurant de acolo. Nu m-au tentat nici macar magazinele cu cosmetice. Nici fetele nu mai sunt frumoase, ca pe vremuri. Edited November 13, 2014 by eytrs Quote
Narcisa Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 Pe la noi sa nu cumva sa va poarte Dumnezeu pasii, ca nici noi n-avem loc de mers, dar sa mai primim si musafiri! Toate trotuarele sunt scormonite la milimetru, si pe-o parte si pe alta, transee , nu altceva! Zgomote infernale de la masinariile alea cu care se lucreaza, namol, masini parcate aiurea, numai in copaci n-au ajuns, oameni puzderie, nor, ceata, burnita. Quote
Yelle Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 Toate pozele sunt facute cu telefonul. Oricum, nu garantez ca m-as fi descurcat mai bine cu un aparat. Biblioteca Centrala Universitara Tot in Fundatie, grupul statuar ai voievozilor Piata Unirii, statuia lui Cuza. Teatrul Primaria Mitropolia Quote
Mnemosyne Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 (edited) prin Iasi Edited February 16, 2015 by Rhini Quote
vesperala Posted June 26, 2015 Author Report Posted June 26, 2015 Sa va mai povestesc emotia mea? Alte poze, mai tarziu. Acum doar vedeta principala, teiul. PS: ani la rand mi-am dorit sa-l vad. Am gasit cel mai bun moment: cand e inflorit... Quote
Narcisa Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Frumos oras, minunat, chiar ma bucur ca sunt orase atat de frumoase in tara noastra! N-am pierdut totul, mai avem cu ce ne mandri! Constanta, Brasovul, Sibiul , Sighisoara... Si Craiova e frumoasa, Mnemosyne, sa stii ! Quote
Recommended Posts