Jump to content
Vesperala Forum
vesperala

Dacă ai putea vedea viitorul

Recommended Posts

Ai spune ce vezi sau te-ai teme că nu vei fi crezut/ă? Oare câte Cassandre o fi avut istoria omenirii? Câţi oameni au avut puterea să presimtă catastrofe şi nu au fost luaţi în seamă sau nu le-au spus de teama de a nu fi luaţi în râs?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da ,e adevarat.Chiar daca ai putea vedea viitorul, ori ai risca sa te faci cunoscut in aceasta privinta...si se poate sa nu te creada nimeni,ori pastrezi pentru tine toate astea si devii o o persoana destul de impovarata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai dreptate,daniela!

Viitorul inseamna bune+rele.........e bine sa le "vezi" pe cele bune.......dar relele??

Te vor obseda......te vor marca ......si nu cred ca e bine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt destui oameni care vad intentionat sau nu in viitor, intr-unul mai apropiat sau mai departat. Multi au vise premonitorii, unii legate strict de viata lor, altii de ce se va intampla in lume. Cei care vad mari schimbari e greu sa zica ca majoritatea nu ar crede, iar pe de alta parte nu e bine sa zici caci vei influenta cursul istoriei. Imi aduc aminte de filmul Paycheck in care vroiau sa faca o masina de vazut viitorul si problema e ca ei ce le arata masina faceau in asa fel incat sa se adevereasca. E periculos sa vezi daca nu stii ce sa faci cu ceea ce vezi. Sunt mai multe variante de viitor, mereu e lumea in schimbare, eu prefer sa nu vad prea departe :)

Edited by samsara

Share this post


Link to post
Share on other sites
eu cred ca nu are niciun rost sa vedem viitorul.asta e o chestie de moment toata lumea zice "wow ce tare ar fi sa aflam viitorul".in primul rand cred ca m.as speria pentru ca or sa fie si nistechestii rele banuiesc...si daca sunt n.am cum sa ma pregatesc..pentru ca deh! e viitor si tot se intampla.deci e inutil[/size] :hug: [/size]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inuyashaa, uneori e inutil, alte ori nu. Poti ocoli probleme, rezolva viitoare greseli... But, hey, dude, nu suntem perfecti. :cup: :yeap:

Share this post


Link to post
Share on other sites

L-as tine secret. Si as incerca sa fac bani din asta.

Sa zicem ca as prevedea o semi-apocalipsa. Chiar daca as spune cuiva, nu m-ar crede. Asa ca ma apuc, incet, sa imi fac planuri de supravietuire, iar cand se va termina totul, o sa ies din viziuna ca un imparat. Voi avea provizii destule, pentru ca sunt inteligent si nu irosesc resursele, pe care le voi distribui apoi contra cost. Probabil ca banii nu vor avea nicio valoare, asa ca oamenii imi vor plati cu servicii si munca in folosul meu.

Dar, daca ma gandesc mai bine, as incerca sa conving cativa oameni de veridicitatea previziunilor mele, pentru ca e mai usor sa supravietuiesti in grup. Apoi, cand va veni timpul sa iesim la suprafata, ii voi trada pe toti si voi prelua puterea suprema, ascuns sub un costum fals de salvator.

 

Asta e o idee de roman SF. Un roman la persoana I, ceea ce ar face din personajul principal unul demn de dispret, prin cinismul cu care povesteste toate intamplarile. Asta, ca o cireasa peste tortul actiunilor sale malefice.

 

SPOILER ALERT:

Toate deciziile sale vor duce, usor-usor, spre disparitia rasei umane, ca urmare a razboaielor si saraciei ce vor guverna planeta.

 

Romanul se va numi, simplu si sarcastic, The Saint.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...