Jump to content
Vesperala Forum

Need for speed Undercover


Recommended Posts

Seria NFS nu cred ca mai are la ora aceasta, utilizatori de PC care sa nu fi auzit de ea.

 

Cei de la EA Games, au scos in decursul anilor mai multe variante, unele mai reusite, altele mai putin.

Ultima isprava a lor este Undercover, care vine dupa mult mai putin apreciatul Prostreet.

Despre Undercover, producatorii spun ca este un joc reusit, pentru ca au avut la dispozitie ceva mai mult timp sa-l puna la punct, fata de Prostreet.

 

Personal, indragesc toata seria NFS, de la: Need For Speed High Stakes; Need For Speed III Hot Pursuit; Need For Speed IV; Need For Speed V; Need For Speed VI; Need For Speed Underground; Need For Speed Underground 2; Need For Speed Most Wanted - Black Edition; Need For Speed Carbon; Need.For.Speed.Pro.Street si pana la actualul Undercover.

 

Despre acesta din urma, as dori sa discutam, sa auzim pareri, probleme intampinate in joc, solutii, trucuri...

 

Pare un racing ceva mai rasarit, si asta deoarece a reusit sa imbine cate un pic din seriile de succes de pana acum, si anume in joc se gasesc si influente din Most Wanted si din Carbon, dar si din Underground 2.

 

Cine l-a mai incercat ?

Link to post
Share on other sites

Eu l-am terminat, in aproximativ 2 saptamani, si nu m-am jucat zilnic.. sa zic, l-am terminat in aproximativ 30 de ore, daca ar fi sa adunam toate orele petrecute in fata jocului. :) Nu mi s-a parut foarte greu jocul.

Cel mai reusit NFS este Undercover, intradevar, a imbinat cate un pic din fiecare serie. Need For Speed Porsche a mai fost un NFS reusit, Underground 2, cu foarte multe optiuni de tuning, la partea de tuning, NFS Underground 2 a fost cel mai complex, urmat de NFS Most Wanted, si Undercover.

Need For Speed Carbon, nu mi s-a parut foarte reusit, iar Pro Street, a fost un esec total.

Pro Street-ul nici in ziua de azi nu l-am terminat, pentru ca nu mi-a placut, am facut cateva curse la inceput, si m-am lasat de el.

 

Tricks-uri in NFS Undercover, va sugerez sa nu dati banii pe masini, sa va luat doar masinile gratis care vi le da jocul pe parcurs, si sa le upgradati.

Masinile sunt scumpe + daca le mai si upgradati, cheltuiti o gramada de bani, iar daca va prinde politia de 3 ori, ramaneti fara masina. Si e o senzatie nasoala, cand muncesti o gramada, pentru niste bani, sa-ti cumperi o masina, si in scurt timp sa o pierzi. :)

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Mi s-a parut un joc nefinisat si foarte usor , in 6 ore a fost papat de viu!Daca ar fi de ales intre nfs pro street si nfs undercover , as alege pro street , este un job baremi finisat si este intr-un fel de aplaudat pentru incercarea celor de la EA games la crearea unui simulator .

Link to post
Share on other sites

Am jucat si eu putin NFS Undercover, nu mi s.a parut cine stie ce ... cat despre pro street l.am terminat cu toate ca la un moment dat devin plictisitor desi poti sa folosesti cele trei moduri in care te asista calculatorul ... din seria NFS si din cele pe care le.am jucat eu cel mai reusit mi se pare NFS Most Wanted ...

Link to post
Share on other sites
  • 10 months later...

pana acum pot spune ca le-am jucat pe toate cele de mai sus...

undercover mi-a placut. e in stilul "fast and furious" [politist sub acoperire, curse de strada, etc.]

pro street mi s-a parut cat de cat ok. intr-adevar, a fost prima tentativa a celor de la EA la un simulator si sincer, cred ca le-a iesit. din tastatura n-am reusit sa-l joc, dar cu volan am reusit sa termin jocul.

am auzit si cateva lucruri despre nfs: shift, dar deja s-a dus farmecul daca au scos cursele de strada si feeling-ul lor...

chiar daca e mai realist decat celelalte, nu mai e la fel de interesant cum a fost underground 1 cand a aparut, cand toata lumea se uita si zicea "wow, ce misto! poti sa tunezi masinile!".

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...