unu_suparat Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Site-ul este Anunturi24.info Este inca Beta,in testing, dar as vrea sa stiu ce parere aveti si ce imbunatatiri sa-i mai aduc :D Astept raspunsuri :P Quote
vesperala Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 am încercat să mă înscriu, dar e-mailul de validare nu a sosit la mine. ce să zic, nu ai putea să schimbi culorile? eu am o problemă cu ...Dinamo.. baftă. Quote
unu_suparat Posted February 9, 2008 Author Report Posted February 9, 2008 (edited) Deci mailul sper ca se va face in seara asta cat despre culori vezi langa cautare in partea dreapta ai un buton cu care selectezi culoarea (rosu,verde,albastru) si dimensiunea fontului :P Edit: Ti-am activat si contul pentru a putea adauga site-ul tau ;) Edited February 9, 2008 by unu_suparat Quote
unu_suparat Posted February 9, 2008 Author Report Posted February 9, 2008 :D ,ma cam chinui cu e-mail-ul ,din nu stiu ce motiv nu vrea sa merga da il rezolv eu Quote
vesperala Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 cred că nişte cookies ar fi bune...când intru iar uită că l-am făcut albastru... Quote
unu_suparat Posted February 9, 2008 Author Report Posted February 9, 2008 da ar fi bune, cred ca o sa se faca Quote
Endless Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Noroc ca mai dai pe-aici din cand in cand... Good work si bafta cu site-ul. Quote
unu_suparat Posted February 10, 2008 Author Report Posted February 10, 2008 As da mai repede, dar am si eu treaba , am mai avut ceva probleme cu calcultorul + timpu-l pentru site-uri cam raman fara timp Quote
vesperala Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 As da mai repede păi repede eu cred că dai.. mai trebuie doar des şi agale. cum merge treaba, ceva noutăţi? Quote
unu_suparat Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 (edited) Merge ca la inceput ,mai greu dar usor usor poate iese ceva :D ,insa nu stiu cat timp o sa ma mai ocup de ele pentru ca se vesteste o plecare din tara ,dar pana tunci ma ocup de site-uri :P Noutati ma gandeam sa pun si vre-o doua joculete ,insa nu stiu daca se integreaza asa de bine cu anunturi si director web Edited February 11, 2008 by unu_suparat Quote
unu_suparat Posted February 20, 2008 Author Report Posted February 20, 2008 (edited) Deci ca un update ,site-ul refacut de la zero pe alta platforma mai potrivita enjoy A daca vreti faceti un review si spuneti-mi - sau + care le gasiti Vor mai fi niste schimbari pe care o sa le observati zilele urmatoare ... Edit : Schimbare 2 zambareti scrisi gresit Edited February 20, 2008 by unu_suparat Quote
vesperala Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 arată ...albastruuu... aştept să văd anunţurile...ar putea fi interesante. Quote
unu_suparat Posted February 21, 2008 Author Report Posted February 21, 2008 O sa fie si anunturi si useri,usor ,usor :P auzi un link exchange nu te-ar interesa ? Momentan nu sunt vizitatori ,dar o sa fie in curand garantez eu Quote
vesperala Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 O sa fie si anunturi si useri,usor ,usor :P auzi un link exchange nu te-ar interesa ? Momentan nu sunt vizitatori ,dar o sa fie in curand garantez eu fireşte că m-ar interesa... dar va trebui să fac o secţiune separată pe site pentru ele.. mă voi ocupa... şi ţinem legătura. Quote
vesperala Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Ok cum spui tu am rezolvat şi asta: http://vesperala.com/index.php?a=c Quote
unu_suparat Posted February 28, 2008 Author Report Posted February 28, 2008 (edited) Mersi frumos ,deocamdata iti pun link pe Anunturi ,pentru ca pe tatarasi nu sunt hotarat ce o sa fac -apropo vre-o ideie ? (iti pun cand il fac ) Edit: Uite http://anunturi24.info/info.php?what=advertise Edited February 28, 2008 by unu_suparat Quote
andutzel Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Foarte dragut si bine organizat. Ca sfat: o reclama mai "intensa" ar fi buna. Quote
Recommended Posts