vesperala Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 găsesc adesea ciudăţenii... am găsit un user fără nume... Quote
IDMAN Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 găsesc adesea ciudăţenii... am găsit un user fără nume... Dupa cate vad in "poza" aia.....acel user a fost creat in data de 25 decembrie 2007, ar trebui sa verifici prin loguri sa vezi de unde e, cine ii, etc, sa ii afli IP-ul intr-un cuvant. Spor si bafta` Quote
vesperala Posted February 10, 2008 Author Report Posted February 10, 2008 Dupa cate vad in "poza" aia.....acel user a fost creat in data de 25 decembrie 2007, ar trebui sa verifici prin loguri sa vezi de unde e, cine ii, etc, sa ii afli IP-ul intr-un cuvant. Spor si bafta` e de pe forumul suport al IPB... nu am acces la informaţii. mi s-a părut curios, pentru că are profil... şi m-ar fi interesat cu adevărat cum e posibil. Quote
vesperala Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 mai interesant ar fi cum poate acel user să fie moderator sau admin.. nu, chiar e caraghios. şi apropo... pot seta ca numele userilor să fie diferite, se compară caracterele. dar dacă numele nu are nici un caracter şi nu ai ce să compari, pot fi mai mulţi la fel..? Quote
Recommended Posts