Asimetric Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Nu ai negat, deci e de bine. Bun. Eu prefer oamenii inteligenti fata de cei smecheri. Ar trebui sa facem o lista cu avantajele si dezavantajele fiecaruia. Dreptaci vs. stangaci. Apoi le adunam, facem o matrice, calculam determinantul si derivata de ordinul 3. Daca rezultatul e negativ... nu stiu. Ceva. Castiga dreptacii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yelle Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Matricea mai tin minte cu arata, insa determinatul si derivatul... canci. Eu sunt din aia care dupa ce a dat bacul, a uitat toata matematica. Pai io sigur ies in avantaj, pentru ca nu deosebesc dreapta de stanga. Asta inseamna ca pot fi si, si. Ambidextra, deci. Foarte tare si nemaintalnit de nemaipomenita, prin urmare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Păi de exemplu stîngacii pot să învețe mai ușor să scrie în arabă, ebraică, farsi, de-astea. Uite avantaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yelle Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Tu cu cine tii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu_RoAp Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Matricea mai tin minte cu arata, insa determinatul si derivatul... canci. Eu sunt din aia care dupa ce a dat bacul, a uitat toata matematica. Tu ai uitat multe lucruri dupa cinci ani de la bac. Lasa draq modestia. Pustoaica mea e stangace. Insa la crawl respira pe dreapta. La patinaj, foloseste piciorul drept inainte. La sky opreste tot pe dreapta. Eu fac totul invers mai putin patinatul. Nu intru pe gheata amenajata. Nu is chiar bun. Pe derdelus sau ghetus folosesc piciorul stang inainte. Invers fata de pustoaica. Is predispus la invatat araba? Araba veche, aia pe dreapta. Vreau o insemnatate serioasa, nu aiureli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu_RoAp Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Daca ai chef de scris, scrie ceva serios. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Dezavantaje: - Riscul unui stangaci de a deveni alcoolic e de 3 ori mai mare decat al unui dreptaci. - Traiesc, in medie, cu 9 ani mai putin decat dreptacii - Sunt predispusi la migrene Avantaje: - O perceptie mai buna a spatiului - In general, au o inteligenta superioara - Pot fi capabili sa faca mai multe lucruri in acelasi timp, fara probleme - Daca practica un sport, le este usor sa isi deruteze adversarul - Tind sa aiba o memorie mai buna - Pot invata mai usor limbile straine - Pot avea inclinatii artistice si invata repede Eu am invatat sa scriu la 4 ani, in timp ce stateam in spital, ingropat in perfuzii. La scoala, nu era nevoie sa invat. Stiam orice raspuns, la orice intrebare pe care o putea pune profesorul. Apoi, am inceput sa desenez. Si cantam. Profa de muzica m-a remarcat. Mi-a propus sa cant intr-un cor. Am refuzat, imi era rusine, nu stiu de ce. Intotdeauna am vrut sa invat un instrument. Pianul ma fascineaza dintotdeauna. Abia la 20 de ani mi-am permis o chitara si am incercat sa invat singur. Partea cu perceptia spatiului... nu mi se aplica. Poate ca sunt o exceptie. Ma ratacesc extrem de usor. Mi-au placut limbile straine. La scoala, intotdeauna am fost primul. si la franceza, si la engleza. Acum nu foarte mult timp, am inceput sa invat germana. Am intrerupt-o putin, dar o sa o reiau. Si suedeza. Nu stiu de ce. Mi se pare ca suna ciudat, si de-asta tre' sa o inteleg. Tocmai am avut o revelatie... Am ales cel mai nepotrivit domeniu pentru profilul meu personal. Matematica. Calculatoare. Chestii de genul. Cand trebuia sa o iau in directia total opusa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Tipul care a scris mai sus e total nebun. Cred ca exista o metoda de a deosebi un stangaci de un dreptaci. Parul. Sau modul in care arata acesta. Functioneaza la barbatii care... au par. Daca directia parului este spre dreapta, e o probabilitate mare ca omul sa fie dreptaci. A observat cineva ca, in multe filme, protagonistii sau personajele pozitive sunt dreptace, iar eroii negativi sunt stangaci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts