Vesperal News Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Ministrul economiei Adriean Videanu a declarat ca livrarile de gaze din Rusia prin Ucraina, pe la Mediesu Aurit au fost sistate azi la ora 8.53. Reprezentantul GAZPROM de la Statia Mediesu Aurit a inchis robinetul la cererea superiorilor. Dumitru Godanca, directorul Sectorului Satu Mare a Transgaz a declarat ca presiunea gazului din Ucraina va ajunge de la 50 atmosfere la zero atmosfere in jurul orei 12. Consumatorii care se aprovizionau pe la Mediesu Aurit vor primi gaz din productia interna. ... vezi intregul articol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 si productia asta interna cat rezista? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malitzia Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Mi-ar placea ca Europa sa nu mai ia gaz de la Rusia. Au existat niste contracte pe care Rusia se pare sa nu binevoieste sa le onoreze. Eu cred ca Ucraina este doar un pretext. Ei pur si simplu vor sa arate Europei cine-i seful, daca ma pot exprima asa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Pai da ar fi ideal sa nu mai importam nici noi de la nimeni, dar cat rezistam asa? Sincer mie mi-e un pic teama, aici la bloc incalzirea e numai pe gaz ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piko Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 voi ati observat ca de la un timp incoa' se intampla numai lucruri nasoale? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 voi ati observat ca de la un timp incoa' se intampla numai lucruri nasoale? nu vreau sa ma gandesc la ce e mai rau piko, sper sa se rezolve totul ca va fi jale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EM!L Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Mi-ar placea ca Europa sa nu mai ia gaz de la Rusia. Au existat niste contracte pe care Rusia se pare sa nu binevoieste sa le onoreze. Eu cred ca Ucraina este doar un pretext. Ei pur si simplu vor sa arate Europei cine-i seful, daca ma pot exprima asa. Păi cam aşa e. Un fel de "semeni vânt, culegi...". Nu s-au închis mine la "recomandarea" marii U.E?! Ui' ce fain e acu'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitza Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 voi ati observat ca de la un timp incoa' se intampla numai lucruri nasoale? In maxim 10 ani incepe cel de-al treilea razboi mondial De acord cu Malitzia, Rusia vrea sa arate cine e seful. Trebuie doar sa se joace putin la robinet, si toata Europa ii e la picioare Parerea mea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts