Jump to content
Vesperala Forum
Sign in to follow this  
Vesperal News

Ştire: Fumatorii nu mai au loc in baruri si restaurante!

Recommended Posts

CONTRADICTIE. In timp ce spatiile pentru fumatori abia fac fata numarului mare de clienti, cele pentru nefumatori sunt mai tot timpul aproape goale Conform legii privind interzicerea fumatului in locuri publice, care se aplica incepand cu 1 ianuarie, toate barurile si localurile sunt obligate sa delimiteze zonele pentru fumatori de cele pentru nefumatori. In acelasi timp, legea restrictioneaza suprafata spatiului in care pot fi gazduiti fumatorii.Daniela Catrina Vin vremuri grele pentru...

 

 

 

vezi intregul articol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ca la noi, la nimeni!

interzicerea fumatului in spatii publice, aplicata deja in majoritatea tarilor membre ale Uniunii Europene.

 

In Cehia se vand tigari la bucata din pachete speciale de 100 de bucati, care in partea de jos se deschid ca si cutiile de DOTS (cred ca stiti despre ce vorbesc). In Germania, am oprit o data la intamplare intr-o benzinarie la marginea autostrazii ca sa imi cumpar o cafea. Mai incolo erau vreo 5 mese unde ghici ce se facea??? SE FUMA din greu. :) Ce-i drept,, barul era dotat cu un sistem de ventilatie care facea fata cu brio si evacua foarte eficient fumul de tigara.

 

 

... cica majoritatea tarilor membre ale Ununii.

 

:allwrong:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi macar aveti inca sectie de fumatori in baruri sau restaurante. In Canada nu se mai fumeaza absolut nicaieri in public decat pe strada.Nici macar in discoteci.Nu ca nu as fi deacord cu chestia asta,cu toate ca sunt fumatoare,dar la minus 25 de grade iarna nu e placut deloc sa iesi afara la un fum doua. :D:

Anul trecut am fost in concediu in Romania si am luat cina intr-un restaurant unde se fuma.Nu aveau ventilatie si am crezut ca lesin de stat in fumul ala 3 ore.Il taiai cu cutitul asa mult era.Dezgustator chiar si pentru mine dapoi pentru un nefumator.

Edited by Naeema

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acelasi lucru in Franta, poti fuma linistit la tine in casa sau afara , si inca, pe strada sufli fumul in sus, in statii de autobuz stai mai departe de ceilalti, daca nu, ti se atrage imediat atentia; mare hazul in schimb cind treci prin fata imobilelor cu multe etage unde sunt numa birouri , toti angajatii ies la o tigara la pauza de masa si e dezastru cind treci pe linga...

La inceput a fost greu sa intru intr-un bar si sa beau cafeaua fara tigara dar acu m-am obisnuit si chiar imi place, n-as mai putea suporta fumul nici al meu dar al celorlati.

De ceva timp si in vizita la prieteni, fumatorii se string pe balcon ( nu se mai fumeaza in salon ) si daca nu-i balcon iesim toti in fata blocului ( uneori coborim cite 4 etage :lol: ), pare bizar dar asa nu mai culpabilizam pentru ne sanatatea ne fumatorilor .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...