vesperala Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Am încercat să fac pentru voi o listă cu membrii noştri care nu ştiu limba română.. Sper să vă fie de ajutor această listă (promit să o actualizez din când în când), iar când doriţi să vorbiţi cu ei (să le puneţi comentarii , să le trimiteţi PM) vă sugerez să să folosiţi limba engleză... Astfel , veniţi din alte zări sunt: Zachary Chancellor (moderator) - Anglia iamjustme - Mexic Carsten - Germania Smilies - Germania vesperal - Canada 4HYA_GFX akeem anderson Cowboy - China IL2-Aviator - China ladyinthemists Tethys yesyun - China ysun - China FFFanatic - China Markos21 andy ahmed James shahzad - Abu Dhabi,U.A.E zikson - Serbia windwalker - SUA Jecka* - Serbia MilosM - Serbia Quote
Yelle1 Posted August 18, 2013 Report Posted August 18, 2013 Ar trebui sa deschideti un topic si pentru userii care doar nu inteleg romaneste. Roap se simte neinstitutionalizat (cred). Quote
Radu_RoAp Posted August 18, 2013 Report Posted August 18, 2013 Ar trebui sa deschideti un topic si pentru userii care doar nu inteleg romaneste. Roap se simte neinstitutionalizat (cred). Absolut, domita mea draga. Quote
AurelT Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 nici eu nu pricep multe din ce ziceti voi, e treaba de smecherie grea, ori sa nu-ti pese deloc ...dar acum e prea tarziu ca m-am si lasat la mana mea poate sa facem un topic cu ce am zis, si altul cu ce am vrut sa zic...si de ce n-am facut-o, asta ca sa ne rupem gaturile de tot Quote
Recommended Posts