Jump to content
Vesperala Forum

Permisul auto categorie B

vesperala

39 members have voted

1. 1. Permisul auto categorie B

• am permis de peste 5 ani
      14
    • am permis de mai puţin de 5 ani
      11
    • am permis dar nu conduc
      3
    • nu am permis încă
      11

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Bafta cu permisele.

Eu conduc de 9 ani .Ador sa conduc ,mi-ar place sa fiu sofer de tir dar sotul meu nu vrea,zice ca nu s-a-nsurat cu "neamu 'lu' manivela" .

Ce nu-mi place e sa stau prin service cate o zi intreaga ,sau sa alerg dupa piese si sa vad ca nu se potrivesc.

La inceput mergeam mai cu viteza,dar acum merg mai incet dupa cate accidente am vazut...

Am avut permis de conducere, dar nu prea am condus din motive obiective. Ce mai..sunt discromatic, aşa că voi conduce doar aşa :senile:

Mie nu mi-e prea clar termenul medical. Functie de asta am sa-mi permit si cateva intrebari.

Toate bune Profesor Danco! :d1:

RoAp, la mine e simplu. Nu deosebesc roşu de verde şi de maro , gri de roz, nu deosebesc nuanţele de albastru, verdele de galben(Ex- vesta reflectorizantă)..în rest e ok..mă descurc :lol:

Exista standard de constructie!

Inclusiv la diferenta intre lampile de pozitie si lampile de frana care-s suplimentate cu un al treilea bloc optic.

De semafor nu e cazul sa zic. Are ordinea standard, la fel.

Legislatia va interzice sau asa ati hotarat dumneavoastra?

La semafor m-as descurca, doar sa nu bata soarele in el..stiu ordinea culorilor. Intradevar, imi era greu sa fac diferenta intre lampile stop si cele de pozitie. Eu am hotărât să mă opresc să mai conduc. Nu eram un sofer prea grozav oricum şi m-am gândit să mă opresc înainte sa fac ceva..., dar nici legislaţia nu-mi dă voie. :smile:

La semafor m-as descurca, doar sa nu bata soarele in el..stiu ordinea culorilor. Intradevar, imi era greu sa fac diferenta intre lampile stop si cele de pozitie. Eu am hotărât să mă opresc să mai conduc. Nu eram un sofer prea grozav oricum şi m-am gândit să mă opresc înainte sa fac ceva..., dar nici legislaţia nu-mi dă voie. :smile:

Nu am vrut sa fiu deplasat. Am scris de semafor ca sa subliniez faptul ca exista standarde clare.

La semafoarele clasice, cele cu bec, problema de care spuneti este a tuturor soferilor.

La cele cu led-uri, sa zic asa, nu exista problema aceasta. Se vede daca este aprins sau stins chiar sub unghi dezavantajos.

Sau daca bate soarele in ele.

E de respectat alegerea dumneavoastra. Cu atat mai mult cu cat stiu ca legislatia nu va interzice neaparat. Toate bune. :d1:

Fug sa citesc la istorie. :hatoff:

Nu am vrut sa fiu deplasat. Am scris de semafor ca sa subliniez faptul ca exista standarde clare.

La semafoarele clasice, cele cu bec, problema de care spuneti este a tuturor soferilor.

La cele cu led-uri, sa zic asa, nu exista problema aceasta. Se vede daca este aprins sau stins chiar sub unghi dezavantajos.

Sau daca bate soarele in ele.

E de respectat alegerea dumneavoastra. Cu atat mai mult cu cat stiu ca legislatia nu va interzice neaparat. Toate bune. :d1:

Fug sa citesc la istorie. :hatoff:

Nicio problema RoAp. Sincer, nu ma deranjeaza prea tare problema asta,m-am obişnuit. Respectele mele. :mousquetaire:

• 9 months later...

mi-am luat masina cu 1 saptamana inaintea permisului.asa elegant se face treaba. :lol: inainte sa plec din tara mi l-au luat pentru 30 zile prietenii militieni din miercurea ciuc.asta se intampla de revelion.acum am venit inapoi in tara de 2 saptamani si tot la ei a ramas. :dancing:

• 8 months later...
  • 1 month later...
  • 9 months later...

Hai ca eu vad ca sunt mic copil pe aici. Am carnet doar de 2 ani si atunci "fortat" de nevasta (ma inscris la scoala si a si platit-o) eu nedorind nici in ruptul capului sa am de-a face cu soferia (ea are carnet de 10 ani). De atunci conduc, fara evenimente, si am facut destui km.

Hai ca eu vad ca sunt mic copil pe aici. Am carnet doar de 2 ani si atunci "fortat" de nevasta (ma inscris la scoala si a si platit-o) eu nedorind nici in ruptul capului sa am de-a face cu soferia (ea are carnet de 10 ani). De atunci conduc, fara evenimente, si am facut destui km.

Sa-mi faci si mie cunostinta cu nevasta ta sa vad in amanunt cum a procedat, ca eu nu reusesc sa-l conving nicicum.

• 5 months later...