gabita_20 Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 Imi aduc aminte ca asta vara aceasta,care a trecut am fost la mare cu familia :bunicii si parintii.Astept sa imi mai spuneti si voi,daca ati fost in vacanta cu familia(bunicii,parintii ,veri,matuse,unchi)depinde cu cine ati fost. V-am pupat,Gabriela Quote
vesperala Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 unde la mare? şi cum v-aţi cazat? Quote
gabita_20 Posted December 29, 2008 Author Report Posted December 29, 2008 unde la mare? şi cum v-aţi cazat? la o vila prin Mamaia Sat!Pai am cautat pe net si am sunat si ne-am rezervat loccuri Quote
samsara Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 Am fost cu partintii si la mare si la munte cand eram mai mica. CUm sa fie? Ca atunci cand mergi cu parintii Acum nu as mai merge cu ei Quote
Aida Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 Nu am fost niciodata cu parintii in vacanta, doar singura.In cls.V-VIII am fost la munte, si acum imi aduc aminte cat de frumos a fost , iar in cls.a XII-a am fost pt primadata la mare. Quote
gabita_20 Posted January 3, 2009 Author Report Posted January 3, 2009 Adia, cand erai mica 4-9 ani nu ai fost in vacanta cu parintii tai? Quote
danco Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Când am fost mai mic, mergeam la mare cu familia. O matuşă (sora tatălui meu) era doctoriţă, detaşata acolo în perioada sezonului şi stăteam în staţiunea Venus la hotel Cocorul. Era fain... Quote
Recommended Posts