Asimetric 0 Posted August 8, 2015 Report Share Posted August 8, 2015 De acum o saptamana, cand a fost Luna Albastra, adica a doua luna plina dintr-o luna calendaristica. Calitate slabuta, din cauza ca a trebuit sa o transform din RAW in JPEG. Plus ca sunt 2 fotografii suprapuse, facute separat. Una pentru luna, una pentru stele. Era cu dedicatie, pentru... cineva. Si inca una... de acum o luna. La mare. Quote Link to post Share on other sites
Asimetric 0 Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 La mine, la tara. Poza din balcon. Quote Link to post Share on other sites
Narcisa 0 Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 La mine, la tara. Poza din balcon. Sefule, ce tara e asta? Asta e sat, e comuna? Eu il vad oras , blocuri, vile... Quote Link to post Share on other sites
Asimetric 0 Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Undeva, la iesirea din oras. Aici s-au construit blocuri noi, in ultimii 5-7 ani, si a devenit o zona rezidentiala. E un fel de Pipera, sau Baneasa. Quote Link to post Share on other sites
Aprig 0 Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Mișto cultura aia de ciulini Am și eu una în curte, dar mai mică. Quote Link to post Share on other sites
samsara 0 Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 ) Esti bogat Asi si te mai plangi. Quote Link to post Share on other sites
Asimetric 0 Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Mi?to cultura aia de ciulini Am ?i eu una în curte, dar mai mică. Mda. De-aia zic ca e la tara. Cred ca urmeaza sa construiasca ceva acolo. ) Esti bogat Asi si te mai plangi. Cu ocazia asta, as vrea sa dau de stire tuturor interesatelor ca sunt disponibil. Hai, ca azi ma apuc si de sala, o sa fiu... Quote Link to post Share on other sites
h007_2005 0 Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 a venit frigu,hai acasa Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Corul Facultăţii de Teologie, Grigore Leşe, Patriarhul... Adică 30 ianuarie (Trei Ierarhi). Quote Link to post Share on other sites
Narcisa 0 Posted March 25 Report Share Posted March 25 Atata frumusete in jur, iar noi tot grabiti, tot grabiti... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts