Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

t_765343.jpg Declaratia de presa a presedintelui Traian Basescu, care trebuia sa aiba loc la ora 12.30, la Palatul Cotroceni, a fost amanata pentru ora 14.00, transmite MEDIAFAX. Theodor Stolojan a anuntat, luni, ca si-a depus mandatul de premier la presedinte, afirmand ca a decis sa dea o speranta tinerei generatii de politicieni, care sa intre in politica la nivel de varf. ...

vezi intregul articol

t_765341.jpg Presedintele Traian Basescu il va desemna premier pe liderul PDL Emil Boc, dupa ce Stolojan si-a depus mandatul din pozitia de premier desemnat, transmite MEDIAFAX. Theodor Stolojan a anuntat, luni, ca si-a depus mandatul de premier la presedinte, afirmand ca a decis sa dea o speranta tinerei generatii de politicieni, care sa intre in politica la nivel de varf. Stolojan a precizat ca presedintele Romaniei este singurul care va lua decizia cui sa incredinteze mandatul de prim-ministru desemnat...

vezi intregul articol

Posted

eu nu pricep................

Băsescu a anunţat de dimineaţă PD-L iştii că Stolojan s-a retras! păi nu era firesc să ştie deja PDL-ul? că doar Stolojan era omul lor!

Posted

Pfoaaai, fantastic omul asta!!!! (Stolojan) Deci daca si de data asta s-a retras,, EU NU MAI VREAU SA AUD DE EL!

Inteleg ca vrea banca mondiala si se duce. Inteleg ca are cine stie ce problema de sananate si se retrage.

OK! ... dar acum ce mai are? E a treia oara cand spune DA, si in cateva zile ne spune iarasi NU.

(oare e insurat? ... :D: ... Daca DA,, oare de cat timp? :ha: )

Ma rog .. acum serios: Sa mearga unde o vrea,, dar ar face nemaipomenit de bine daca nu si-ar mai afisa mutra prin politica. Eu personal m-am saturat.

Posted

:sadwalk: de ce nu a mai plâns Băsescu...:cry: îi şedea aşa de bine...

:ha-ha:

:hm: se coace o turtă şi e bine învelită în cenuşă, nu se vede nimic din ea

Posted
Pfoaaai, fantastic omul asta!!!! (Stolojan) Deci daca si de data asta s-a retras,, EU NU MAI VREAU SA AUD DE EL!

Inteleg ca vrea banca mondiala si se duce. Inteleg ca are cine stie ce problema de sananate si se retrage.

OK! ... dar acum ce mai are? E a treia oara cand spune DA, si in cateva zile ne spune iarasi NU.

(oare e insurat? ... :D: ... Daca DA,, oare de cat timp? :ha: )

Ma rog .. acum serios: Sa mearga unde o vrea,, dar ar face nemaipomenit de bine daca nu si-ar mai afisa mutra prin politica. Eu personal m-am saturat.

Toate la vremea lor!

Ca ramane Clujul fara Boc, ce parere aveti? Imoral, neetic? Politic? :hm:

Posted
Clujul a ramas de mult fara Boc. :D: ... cam de vreo 4 ani.

Dar uite ca acum si-a atins scopul in viata: I-a oferit lui Basescu sansa de a deveni presedinte si premier in acelasi timp. :ha:

Nu imi permit aprecieri. Inca...

Totusi ii la al doilea mandat in Cluj. Cum se explica asta?

Posted

Adevarul este ca eu nu mai locuiesc in CJ de niste ani buni. Nu mai sunt in tema cu ce se intampla prin primarie, nu aud barfele, etc. Oricum, Boc a ajuns primar imediat dupa Funar, care statea in calea unor investitori ce nu erau de acord sa sara cu spagi, sau sa incheie contracte cu niste clauze de toata jena, cu firmele fiului sau. :lol: Asa se explica faptul ca dupa ce a a juns Boc primar, Clujul a luat un avant fantastic in dezvoltare. Tot Boc a mai promis si ca va transforma Clujul in metropola,, si chiar a miscat ceva in sensul asta: Cica zeci, sute(?) de hectare de teren din jurul orasului au fost scoase din circuitul agricol. Cine stie ce inseamna asta,, apreciaza efortul lui Boc. .... in fine ... locuitorii Clujului au avut motive bune sa il realeaga ca primar.

Posted
Eu cred că Stolojan urmăreşte să ajungă Preşedintele Senatului .

Si virajul asta scurt catre Victoria ce o fi insemnat ?

Posted
Si virajul asta scurt catre Victoria ce o fi insemnat ?

Un exercitiu, cred. Exercitiu ratat. Inca musca PSD-ul.

Sa nu ne grabim!

Adevarul este ca eu nu mai locuiesc in CJ de niste ani buni. Nu mai sunt in tema cu ce se intampla prin primarie, nu aud barfele, etc. Oricum, Boc a ajuns primar imediat dupa Funar, care statea in calea unor investitori ce nu erau de acord sa sara cu spagi, sau sa incheie contracte cu niste clauze de toata jena, cu firmele fiului sau. :lol: Asa se explica faptul ca dupa ce a a juns Boc primar, Clujul a luat un avant fantastic in dezvoltare. Tot Boc a mai promis si ca va transforma Clujul in metropola,, si chiar a miscat ceva in sensul asta: Cica zeci, sute(?) de hectare de teren din jurul orasului au fost scoase din circuitul agricol. Cine stie ce inseamna asta,, apreciaza efortul lui Boc. .... in fine ... locuitorii Clujului au avut motive bune sa il realeaga ca primar.

Dezvoltarea are anexa si spagile de care pomeniti dumneavoastra.

Desigur totul legal. Si inainte si acum. A se vedea colegiile unde au castigat Geoana, Hrebenciuc, Mazare 2, Nastase, Marko Bela si mi-e lene sa mai enumar.

Parca o spuneti cu naduf ca l-au reales. Sper sa ma insel.

Posted
Parca o spuneti cu naduf ca l-au reales.

Nu, doar ca Boc nu are niciun alt merit in povestea asta, in afara de faptul ca a lasat lucrurile sa curga.

In rest, repet Boc a venit dupa FUNAR (!!!!) care nu putea trece peste unele lucruri NICI MACAR CU SPAGA.

Dar in fine. Desi nu Funar este subiectul serii,, in mod indirect,, EL a fost cel care l-a lansat tare pe Emil Boc.

Posted

eu cred că nu contează ce urmăreşte/a urmărit el

ci ce a vrut să obţină prezidentul..:) la cum îl ştim toţi, a obţinut, chiar dacă nu ne e evident ce

Posted
Nu, doar ca Boc nu are niciun alt merit in povestea asta, in afara de faptul ca a lasat lucrurile sa curga.

In rest, repet Boc a venit dupa FUNAR (!!!!) care nu putea trece peste unele lucruri NICI MACAR CU SPAGA.

Dar in fine. Desi nu Funar este subiectul serii,, in mod indirect,, EL a fost cel care l-a lansat tare pe Emil Boc.

Posibil. Insa durul durilor a fost Boc in negocieri! Cu sprijinul presedintelui, desigur.

I-a trimis tehnic in opozitie pe cei de la UDMR.

Necesara miscare. Daca PSD va juca la doua capete e greu de explicat de ce nu trece o lege in lipsa unei opozitii pseudozdravene.

Sper ca nu va scapa negociatorii PSD. Mitrea, Hrebenciuc, Mazare, Iliescu din umbra.

Incepe sa-mi placa de Boc.

Posted

Ce sa zic?

Am impresia ca niste oameni se cam joaca de-a politica.

Tocmai am citit un articol din Academia Catavencu si nu ca m-as increde prea mult in articolele unor ziaristi ori ale altora, dar ramane in urma un gust amar de bataie de joc.

Posted

Autor: Mihai CHIPERPrin plecarea sa, Stolojan ne-a lasat fara ceea ce se astepta mai mult de la el: schita unui program anti-criza, a unui program de guvernare.Cu siguranta, Traian Basescu nu are mina buna la desemnat premieri. Primul, Calin, i-a fost partener vreo cinci luni, al doilea, Stolo, doar cinci zile. La ora scrierii acestor rinduri, Emil, noul premier desemnat, parea inca din primele minute destul de ingindurat si cota sa crestea vertiginos la bursa pariurilor. De aceasta data,...

vezi intregul articol