Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

bun re/venit lui trosnik, o mai veche cunoştinţă a noastră (trosneli).

te aşteptam..:welcome:

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) aş vrea să o întâmpin cu un bun venit pe Alexa. Mă bucur să te revăd... :airkiss: :ok:

poate aşa reluăm lecţiile de matematică :hurray:

• 2 weeks later...
Posted

hell-o!! Eu sunt..o noua adiere pe acest site(preferabil o noua steluta dar merge si asa); sper sa imi fac noi prieteni, sa gasesc oameni cu care pot discuta despre orice(evident in limita posibilitatilor intelectuale, atat a lor cat si a mea)...

Posted
hell-o!! Eu sunt..o noua adiere pe acest site(preferabil o noua steluta dar merge si asa); sper sa imi fac noi prieteni, sa gasesc oameni cu care pot discuta despre orice(evident in limita posibilitatilor intelectuale, atat a lor cat si a mea)...

:) bun venit :welcome:

sper să te simţi bine cu noi ... :airkiss:

• 2 weeks later...
Posted
Bine v-am gasit. Ma simt onorat sa fiu alaturi de voi. :mousquetaire:

bun venit alături de noi şi mulţumim pentru versurile atât de sensibile... :welcome:

Posted
Bine ai venit, monk! :yeap:

şi bun plecat.

:( nu accept clone.

când voi avea un motiv, voi reactiva contul aiptek, nu e nevoie de clone aici, ci de unul din simţuri.

• 1 month later...
Posted
I am very glad 'coa i'm welcomed. :) Staying around here makes me feel great. :)

ce ar fi să încerci să vorbeşti română cu noi?

eventual să te muţi pe aria engleză, avem şi aşa ceva şi poţi exersa acolo abilitatea ta de a vorbi engleza..:)

http://www.vesperala.com/index.php?showforum=78

Posted
I am very glad 'coa i'm welcomed. :) Staying around here makes me feel great. :)

Am uitat să adaug faptul că postările în engleză pe care le găsesc pe aici le mut sau le şterg.

Tocmai am făcut asta cu o postare a ta.

Aşa cum am uitat să precizez că atunci când te rog ceva mă aştept să nu refuzi..:)

În rezumat: sunteţi bine veniţi cât timp vorbiţi pe înţelesul nostru, pentru că nu toţi cei de aici vorbesc engleza, dar toţi vorbesc româna pe această arie...

:) Mulţumesc pentru înţelegere.

Posted
Stertge-le daca te deranjeaza, n-am nimic impotriva. :) Am banuit ca nu aveam pe nimeni care nu vorbeste romana p-aici.

nu e vorba de deranj.

româna vorbesc cei de aici... nu şi engleza.

nu toţi.

şi aşa cum muzica e la muzică, discuţiile în engleză sunt în altă parte...

:babyhug: