gbrgeorge Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Va salut, ma numesc George si sunt din Focsani. Sunt nou pe forum si inca nu stiu care sunt treburile pe aici, dar usor usor le invatam. Quote
Barcelona Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Welcome,Geo'! Vedem ca deja te'ai acomodat pe forum.. pentru a invata "treburile"citeste regulamentul... "Sedere" placuta! Quote
Narcisa Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Va salut, ma numesc George si sunt din Focsani. Sunt nou pe forum si inca nu stiu care sunt treburile pe aici, dar usor usor le invatam. Bine-ai venit, George, ne pare bine sa te cunoastem! Quote
vesperala Posted February 14, 2010 Author Report Posted February 14, 2010 Va salut, ma numesc George si sunt din Focsani. Sunt nou pe forum si inca nu stiu care sunt treburile pe aici, dar usor usor le invatam. bun venit Quote
gbrgeorge Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Barcelona, o sa iau nota de recomandarea ta :P Multumesc Narcisa de urare. Salutarile mele. Quote
*Carmen* Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Hello! Ma numesc Carmen si sunt alcoolica. Quote
Barcelona Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Mai usor cu alcolul...se lasa cu traume si semne Bun venit! Quote
RoAp Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 Buna seara, prieteeeeeeni....( daaa, e tipatul lui Minculescu). Sunt tot Eonica. In sfarsit un forum serios pentru oameni pusi pe sotii. Nu pe sotii, cu t de la tantar, ci pe sotii cu s de la soson. Mi s-au imbatat diacriticele si mi-e mila sa le scot din mahmureala. Sa fie oare de la usturoiul din piftie? ;) dec 2007 Bun obicei! Am dat ca boul peste postul asta. Imi place, imi place mult. E cam aiurea cu Iris. Nu mai e nimic pe net. Dar pot sa cant eu. Imi trebuie acord scris. Quote
Eonica Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 (edited) Eu iti dau voie. Nu ca as fi plina de bunavointa, ci oar pentru ca am in trusa de prim ajutor niste antifoane. Ce-ti veni sa cotrobai prin cufarul cu amintiri? Edited September 25, 2010 by Eonica Quote
Radu_RoAp Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Luati d-aici! Bun obicei, ala cu stelele! Quote
Radu_RoAp Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 ^ +1 Esti de treaba. Eu nu eram atunci. Quote
Recommended Posts