Jump to content
Vesperala Forum

burvi2001

Stars
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by burvi2001

 1. Am dorit altceva, dar dorinta ta e mai mare decit posibilitatile mele. Asa ca, daca doresti la chat, aici sa fie. Atit ma mai rog, sa citeasca cei care trebuie si sa inteleaga ca trebuie sa faca ceva sa-si depaseasca conditia. Nu pentru mine, pentru ei.
 2. Asta e primul forum unde toata lumea se multumeste cu conditia in care este si nu vrea sa evolueze. Mediocritate. Cum ii spui unuia ca a gresit, cum sare in sus si se simte jignit.
 3. Ma intreb daca nu ai preluat de aici : link editat In orice caz, verbul "a trebui" nu are legatura cu "eu trebuie sa fac". In ultimul exemplu "trebuie" nu e verb. vesperala : creeaza este corect. creaza e incorect. Scuze am inversat. Scriu pe acest topic pentru ca incercarile Vesperalei de imi pune pumnul in gura, sub adapostul ordinei au avut rezultate. PS Am dat un link catre un forum interzis, asa ca am pus puncte. De ce o fi interzis ?
 4. Observi ca pe mine nu ma deranjeaza sa fiu corectat ? As mai adauga ca nici macar nu am gresit, dar sint diplomat si nu insist. Cit despre greseala semnalata, nici nu ma asteptam ca cel in cauza sa raspunda, ma asteptam ca un SM sau admin sa faca corectura si sa nu se scuze ca nu au intrat pe acel forum.
 5. Bravo stelist, ai intuit bine scopul acestui concurs. Interesant de stiut ar fi cine beneficiaza de acesti bani ? As mai adauga pentru cei care nu stiu ca Eurovision este transmis si in restul lumii, chiar si in Noua Zeelanda. Asa ca vor fi peste 100 milioane profit.
 6. Uite ce e : Ca sa stii sa vorbesti si sa scrii corect romaneste nu-ti trebuie diploma. In al doilea rind, toata lumea greseste, chiar si eu, dar asta nu ma impiedica sa semnalez o greseala. Singurul lucru rau, este in reactia celui care a facut greseala. Corect ar fi fost sa spuna, da, nu se mai repeta, am mai invatat ceva. dar nu, noi sintem si fuduli pe deasupra si sarim de fund in sus... Iar daca eu o sa mai stau pe acest forum, o sa semnalez de cite ori vad o greseala, fie ca primesc warn de la stelist pe motiv ca sint offtopic.
 7. Multumesc pentru tot. Dar o greseala nu seamana cu alta. Si daca voi credeti ca lectiile sint pentru voi, sinteti exact ca in semnatura mea, partea cu mediocritatea. Acum in loc sa-l aducem printre cei buni pe cel care a gresit, ii dam in cap celui care stie ? In sfirsit, intr-o comunitate unde nu exista diferende de opinie nu e locul meu, consider o monotonie care nu aduce nimic constructiv. Iar daca cineva nu accepta critici, nu va evolua.
 8. Nu mi-a placut nici o melodie, dar nu am gasit rubrica sa votez. Si in timp ce cautam, mi-a sarit in ochi ceva ce spune multe : Rusinos. O data pentru cel care a scris, a doua oara pentru cei care au vazut si nu au semnalat. Cu asta consider ca am conlucrat la ridicarea nivelului acestui forum.
 9. Ok. E momentul de o schimbare pentru ca nimeni nu indrazneste. De acum vom schimba o litera, dar de la cuvinte de 5 litere. Daca nu va place, considerati ca nu ati vazut acest post. faras. Am adaugat o litera la ultimul cuvint, acum va trebui sa schimbati voi. Creste exponential fondul de cuvinte...
 10. Ai dreptate, dar as mentiona ca, iar sintem tributari mediocritatii, care nu stie sa depaseasca stadiul de copiator. Elena a copiat miscarile lui Beyonce, atit a crezut ea ca poate sa fie in stare. Reafirm convingerea ca Turcia si Finlanda vor avea parte de succes, si le-am ascultat doar in direct. Ar mai fi Armenia. Cit despre voturi, e mai simplu, Romania va primi in primul rind de la capsunarii din Spania, apoi Italia si unde or mai fi ei plecati la munca. Ca doar nu te astepti ca cetatenii altor tari sa cheltuiasca bani pentru a vota alte tari...
 11. Bine, scuze e vina mea ca n-am stiut ca nu se uita toata lumea la cel mai important festival de muzica, in direct. In rest, am specificat, si mi-au placut, dovada ca au ajuns in finala.
 12. burvi2001

  DOOM2

  Nu vad nici un DOOM 2 mai sus, doar o descriere succinta.
 13. burvi2001

  Bancuri

  Dimineata, în drum spre serviciu, un evreu vede în statia de tramvai un domn bine facut si foarte bine îmbracat. Prezenta lui îl intriga. Un domn astfel îmbracat nu se duce la serviciu la aceasta ora din dimineata; daca nu se duce, înseamna ca vine; de unde poate veni în zori de zi un domn astfel îmbracat decât de la o dama; un domn bine, vine de la o dama bine; la noi în cartier sunt trei dame bine: Natasa, care-i însa plecata la Leningrad, Rasela, dar de la ea vin chiar eu si sotia mea. Sotia mea are trei amanti: directorul ei (firesc), directorul meu (normal) si pe un oarecare domn Abramov
 14. La Eurovision, dupa primele 17 melodii (Malta e a 17-a) doar Turcia si Finlanda s-au remarcat. Elena nu a iesit cu nimic in evidenta, in afara de tocuri...
 15. In aceasta situatie e de stiut urmatorul lucru : Un om destept invata din greselile proprii, un om intelept invata din greselile altora. De notat ca prejudecatile sint mai accentuate in Provincie, nu spun asta ca sa fac delimitari, este doar o observatie.
 16. Cred ca deja stie toata lumea, cum la orice magazin, ni se cere cu nonsalanta cite 2000 de lei vechi (0.20 ron) pentru o punga mai subtire decit aerul. Ei, eu nu vreau sa fiu primul care semnaleaza o incalcare grava a legilor, profitindu-se de nestiinta oamenilor, stiu ca, probabil exista si alte semnale de acest fel, dar acest forum, este foarte citit si sper sa aiba rezonanta. Legea care reglementeaza obligativitatea folosirii de pungi biodegradabile scrie clar : taxa de 0.20 ron este pentru pungile ne-biodegradabile, adica invers decit este in practica. Nu sint eu ecolog, dar ma
 17. De ce nu incerci asta ? http://www.whirlpool.ro/telephone.php
 18. Scuze Bigdefender, am vrut doar sa mentionez ca pentru aceeasi zi, unii spun ca se praznuiesc niste sfinti, altii au alti sfinti, cum a fost cazul lui Dioscor, nementionat de tine. Sau cazul noului mucenic Arghiros Tesaloniceanul... Ar fi bine sa existe doar o singura versiune.
 19. Piko, Nu te contrazic, am observat ca si tu stapinesti la fel de bine fenomenul, dar trebuie sa ne facem auziti si de catre cei care stiu fotbalul doar de la jocurile gen FIFA. Revenind la Hagi, pina si Platini repeta ce am spus eu, dovada ca citeste si el acest forum : http://gsp.ro/gsp-special/superreportaje/i...uro-137830.html Acum, sa ramina scris, cu mult timp inainte de primul meci cu Razvan antrenor : Echipa Romaniei nu va obtine nici o victorie cit timp va fi Razvan antrenor. Iar sfaturile pe care Mircea i le va da, poate orice pensionar sa le dea, Mircea nu mai cuno
 20. fura Pe cind facem schimbarea la cuvinte de 5 litere ?
 21. Da, ma concentrez : Razvan Lucescu nu are nici un merit pentru care sa ajunga antrenor la Nationala. Hagi era mai bun.
 22. Interesant ar fi sa puneti si un screenshot, sa vedem si noi rezultatele reale. Imi pare sa spun asta, dar e un test slab, nici nu se schimba intrebarile... Dupa 3-4 rezolvari, ai punctaj maxim.
 23. piko, Vezi tu, cazi in greseala majoritatii, cei care amesteca fotbalul cu alte categorii. Un fotbalist bun, care a trecut prin cluburi renumite, poate fi antrenor bun in Romania in orice situatie. Exemplul tau este bun, dar nu se aplica la fotbal. Pentru a fi antrenor bun, nu e nevoie de prea multe lucruri, trebuie sa ai noroc de jucatori buni. daca nu ai jucatori, poti tu sa scrii mama tacticilor pe tabla, nu are cine sa le aplice. Asta e cazul lui Hagi, el avea o idee, insa o idee luata din fotbalul modern, cel jucat de echipele de prim rang din Spania, normal ca un Costica din
 24. Vespe, scuze, dar daca scriu ca "logica nu functioneaza la femei" nu e nici discriminare nici jignire. E adevarat, cineva negativist ar interpreta ca o jignire, dar asta numai in situatia in care se simte fara logica. De cind e rau sa afirmi ca nu ai logica ? daca as fi spus ca femeilor le lipseste simtul realitatii tot jignire era ?
×
×
 • Create New...