Jump to content
Vesperala Forum

soimos

Stars
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About soimos

 • Rank
  LittleStar
 1. Interpretezi gresit! Eu descriu o REALITATE, ca aia este negativa, nu este ceva pentru care trebuie sa ma acuzi pe mine, ci mai degraba sa te autoacuzi tu! Nu uita ca fiul tau este "made in Romania" adica un om prostit in scolile comuniste si care nu vede lucrurile decat prin "ochelari romanesti" adica prin care de vede realitatea distorsionata Imi cer scuze pentru ca am indraznit sa le spun verde in fata .. un adevar de care s-a convins de mult toata lumea asta larga! Imi propui sa ma lupt cu morile de vant? Poi nu am incercat odata si m-am convins ca asta ar fi cea mai mare prostie, pentru ca in Romania nu gasesti oameni pregatiti pentru economia de piata (citeste capitalism) pentru ca scolile formeaza si astazi "oameni de tip nou, constructori ai socialismului" si hoti. Ha ha ha ! Rau au mai ajuns nemtii din moment ce toata Germania si-a propus sa vina in bogata Romania si sa va fure! Nu stiu de ce am avut impresia ca Germania este prima economie a Europei si ca este un Stat Social in care absolut toti cetatenii au asigurata existenta! Pina si boschetarii care dorm in corturi prin parcuri, au dreptul (si acest drept se acorda zilnic) la 12 EUR pe zi, adica si ultimii boschetari au asigurat un venit de cca 360 EUR pe luna, numai ca sa isi plimbe toata ziua cainele prin parcuri! (si bineinteles sa nu fie nevoit sa FURE!)
 2. Ash ... da ce nu-mi ajunge aia pe care deja o am?
 3. soimos

  Adolf Hitler

  Vad ca ai o "o parere" cam aspra fata de acest personaj dubios al istoriei care era "plin de iubire ca orice crestin" (vezi faptul ca iubea si mangaia copii si chiar si propriul sau caine ...care de fapt nu a ucis pe nimeni cu mana lui) ! Sa fie din cauza ca Istoria este scrisa de invingatori ...si acestia au interesul sa il "zugraveasca" ca pe un zugrav posedat de demoni ? Vad ca nu ai inteles ca el a fost unul din personajele istorice care a copiat "modelul crestin" si se credea "Mantuitorul" venit pe pamant sa aduca Imparatia de 1000 de ani (in limba germana "Reichul de 1000 de ani") ... si care si-a jucat "cartea mesianica" a acelui Christos care i a reinviat in persoana lui Hitler, si care acum a gasit momentul si puterea de a se razbuna impotriva neamului evreiesc care l-au dat motii prin rastignirea pe cruce. Acelasi "model crestin" (pornit de la Constantin si mai ales Teodosius) a fost aplicat si de parintele ortodox sef de promotie la seminarul de la Tibilisi ...adica acel Iosif Visarionovici Stalin care si el a inteles perfect "rolul de Dumnezeu crestin" ...motiv pentru care si el a actionat la fel ca Hitler ...adica condus de acelasi "spirit mesianic"! Acestea nu le-am postat ca sa-l sustin pe scarbavnicul criminal al omenirii care a fost Hitler ...ci doar sa va arat ca atunci cand judecati bicisniciile ...o faceti cu doua unitati de masura ! pentru ca bicisniciile comise de Biserica Crestina intrec cu mult bicisniciile comise de Hitler prin cozile lui de topor ...atat prin intiderea in timp, prin numarul crimelor comise dar mai ales prin atrocitatea bicisniciilor comise .... si cu toate acestea vedeti ca fiind sfinte atat religia crestina, (doctrina sub care s-au comis acele crime) Biblia(Scrierea care a motivat acele crime) si biserica crestina (adica institutia cu oamenii ei care au ucis organizat in numele unui Dumnezeu "sfint" . Nu vi se pare ca sunteti nedrepti din moment ce nu judecati si condamnati la fel toate crimele comise impotriva umanitatii?
 4. Vad ca desi au trecut 2 ani de la data de cand am postat acest raspuns ...dar totusi nu am primit raspuns la aceasta "blasfemie oficiala" (aceea ca Dumnezeu are un copil) ...adica o blasfemie pe care o intalnim doar in instutia bisericii si la slujbasii ei ...dar nu si in Biblie! Sa fie asta din cauza ca nu aveti argumente sa comentati afirmatia mea? Poi atunci cum se face ca in Biblie nu scrie nimic despre Treime si despre felul cel putin "ciudat" in care a fost zamislit Isus? Atentie ...intrebarea este pusa cu bun simtz si nu atac "credintele" nimanui ! Daca totusi este o contradictie in credinta ...aceste se pot pune linistit in contul Bibliei ...pentru ca ea insasi este o scriptura plina de contradictii ...asta spre a se intelege corect "problema" si sa nu fiu banuit ca "atac credinte" ... fapt pe care nu l-as face nici fata de cei care CRED in caii verzi pe pereti!
 5. Va referiti cumva la singurul mantuitor care este ....Dumnezeul YHWH? ... si cand fac aceasta afirmatie ma refer chiar la versetul in care este pomenit acest lucru chiar de catre EL insusi: Isaia 43.10. Voi sunteţi martorii Mei, zice Domnul, şi Sluga pe care am ales-o, ca să ştiţi, să credeţi şi să pricepeţi că Eu sunt: înainte de Mine n-a fost Dumnezeu şi nici după Mine nu va mai fi! 11. Eu, Eu sunt Domnul şi nu este izbăvitor afară de Mine! Sau Dvs il contraziceti pe Dumnezeu si vorbiti de fapt despre Mesia(Massiah) ...adica UNSUL ...care nu a fost UNS pentru ca nu a ajuns sa fie uns ca Rege ...asta desi a fost batjocorit cu acest titlu pe tablita pe care scria INRI, tablita batuta pe instrumentul pe care era batjocorit Isus ...adica crucea? Sper sa nu mi-o luati in nume de rau si ca intelegeti sa faceti deosebirea dintre un Mesia ...adica un UNS ...si un Izbavitor ... pentru ca insusi numele lui Isus ...adica Yehoshua, inseamna tradus acelasi lucru ...adica singurul mantuitor este Yehova .... nu uitati inainte de a ma ataca ca eu am dat un verset din Biblie ...pe topicul Versete din Biblie, comentate! ...asa ca va astept la comentarii!
 6. soimos

  Pocăinţa

  Bine te-am gasit si eu ! Nu ma judeca gresit ...ca nu la tine personal m-am referit ci in modul generic la toti pocaitii care o iau pe calea gresita alegand involutia (devenirea intru oaie) in loc sa aleaga evolutia implinirea ca OM pe toate planurile existentei !
 7. soimos

  Despre Iisus

  Nu e nimic grav daca recunosti greseala (asa cum ai spus tu pe alt topic ...si incerci sa remediez problema! Asa ca hai la documentare! Si cum o faci ... te droghezi cu ciuperci mistice ....sau intri in Nirvana prin meditatii budiste ?
 8. soimos

  Pocăinţa

  OK! Dar nu inteleg de ce e nevoie de religie si credinte in supranatural pentru toate acestea ...cand este deja evident pentru oricine ca este suficienta CONSTIINTA ...care iti impune chiar mai multe decat "pocainta" ...ba in plus iti cere sa devii OM cu O mare ..adica cu Stiinta in loc de Credinta ...si cu o personalitate proeminenta ...si nu oaie a Domnului care nu poate evolua ...caci pentru oi ...evolutia nu exista!!?
 9. soimos

  Despre Iisus

  Asa este ai dreptate ...cred ca nu iti spun ceva nou daca amintesc ca tema "sfarsitului lumii" a fost foarte la moda in vremurile in care traia Isus ... si chiar inainte de el ... deci nimic nou sub soare ... Isus se refera la vremurile acelea in care traia el ...si nu se referea la vremurile noastre! Ce rascumparare? Nu cumva crezi ca Isus a murit pe cruce pentru pacatele nastre... ca daca ai crede asa ceva ...e o mare problema de cultura generala Isus, cel care propovaduia ca templul Domnului si Duhul Sfante este in noi insine ...si ba chiar ne indemna sa nu credem in biserici si in cei care slujesc acolo (vezi Matei 6.5) ba chiar ca Dumnezeu traieste in tot ce este viu ... afectat de suferintele la care erau supuse animalele atunci cand erau sacrificate in cel mai crud si barbar mod pe altar pentru "imbunarea lui Dumnezeu" si pentru "iertarea pacatelor" inca din timpul vietii a propovaduit iertarea pacatelor nu prin sacrificii rituale ...ci prin frangerea painii si a gustatului vinului (trupul si sangele Domnului) ...deci NU prin sacrificarea sa pe cruce ...caci aceea este un alt capitol dintr-o poveste "politica" pentru ca si functia de "Messia" era una politico administrativa ... trebuia sa isi elibereze neamul de ocupantii straini ...si asta l-a costat viata ...conform legilor vremii ! In concluzie te rog retine ... pacatele noastre ...cele care pana la el, au fost spalate cu sangele animalelor sacrificate pe altar, dupa el nu au mai trebuit sa fie sacrificate pentru ca Isus a inlocuit acest sacrificiu ritual cu frangerea painii si gustatul vinului!
 10. soimos

  Semnul fiarei

  Eu tot la ele ma refeream ...si imi puneam problema de felul cum vor fi chipuiti cei care vand Duh Sfant sau intermediaza solicitari intre om si divinitate raspunzand Mithrei care a postat citatul: "toti, mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn...si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta..."(Apocalipsa). caci si biserica face tranzactii comerciale ... si cum va fi CHIPpuita conform acestui verset!
 11. soimos

  Despre Iisus

  De ce ...omul nu are valoare? Si cine sa-i fi dat "latura Dumnezeiesca" caci Yahwe cel original in mediul sau natural nu are nici azi fii ...ci un alt fals Yahwe ..."nascut"(probabil din minciuna) la cca 3000 de ani dupa Yahwe cel original ...revendica ca El e Tata si are un Fiu Noi pe cine sa credem> Sfânta Evanghelie după Matei Cap. 10 34. Nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie.!!!! sau cu alte cuvinte ...crestinismul este amenintare globala!
 12. soimos

  Crestinismul ...

  Hai convinge-ma si pe mine ca faci ce spui! Nu de alta dar eu stiu ca Sykarian e liber cugetator si nu Deist ...si mai stiu ca nimeni in afara lui Eugen.b de pe forumul ziare nu a vorbit cu el despre "credinta" lui! Am pus cuvantul credinta in ghilimele caci stiu ca Sykarian (adica alter-ego-ul meu) la fel ca si Isus nu da doi bani pe credinta ... pentru ca insusi Isus (si dupa modelul acestuia si Sykarian) propovaduieste Iubirea si nu credinta .... si mantuirea prin fapte corecte (cele de sub lege) si nu mantuirea prin credinta ...adica cea pe care o propovaduieste biserica crestina ! Sau cu alte cuvinte ...si prin asta ne apropiem de subiectul acestui topic ...crestinismul recte biserica crestina este calea mincinoasa ... nu in ultimul rand pentru ca Isus recunostea un singur templu al lui Dumnezeu locuit de Duhul Sfant ...si acesta nu este cladire din piatra ci Corpul Omului (Corinteni 3, 16) ba chiar este impotriva celor care se duc sa se roage in biserici de piatra cum vedem in Matei 6.6
 13. soimos

  Semnul fiarei

  Dar cum este situatia cu semnul fiarei in biserica ...adica locul in care se "vinde" un nimic pentru bani adevarati? De ex in presa de azi: http://www.romanialibera.ro/a152911/cat-co...archetului.html sau te pomenesti ca Fiara locuieste azi in biserici (asa cum scrrie in Biblie la 2 Tesal.4) si ca semnul ei este ... crucea ...fapt confirmat si de realitatea cotidiana unde vedem ca in cimitire este doar semnul crucii ...adica simbolul celor pe care i-a luat d*cu .... mii de scuze nu e spus ca o invectiva .... ci doar o speculatie logica bazata pe faptul ca Dumnezeu nu ia vieti ci daruieste vieti ... ceea ce vedem confirmat de citatul Biblic din Apoc.1.18 prin care vedem ca Lucifer cel care este Stapanul cheilor iadului se declara si Stapanul cheilor mortii ....adica confirma faptul afirmat mai sus precum ca diavolul este cel care ia vietile oamenilor ...si nu Dumnezeu! Apropo stiti cine e acel Lucifer cel care le declara pe toate acestea ?
 14. Depinde la care "gradina" te referi ...nu de alta dar Isus recunoaste in Apoc.1.18 ca este stapanul cheilor iadului ... sa fie asta "gradina"? Nu te supara dar intrebarea nu e gratuita din moment ce este notoriu faptul ca in crestinism Yahwe are un Fiu inainte de toti vecii ...iar in religia din care acest Yahwe a fost preluat in crestinism ...recte cea mozaica ...nici astazi nu are nici un fiu tot asa cum nu a avut nici inainte de toti vecii ...fapt care ma duce cu gandul ca poate nu e vorba de acelasi Yahwe ... deci poate si "gradina" lor o fi diferita ...ca in citatul dat! Ce parere aveti ...cum explicam aceasta dilema ...sper ca nu imi este considerata postarea ca o blasfemie caci nu cred ca exista o Blasfemie mai mare decat sa crezi ca Dumnezeu are fii facuti cu pamantence !
×
×
 • Create New...