Jump to content
Vesperala Forum

EiNsTeIn.s.SoUl

Stars
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About EiNsTeIn.s.SoUl

 • Rank
  LittleStar
 • Birthday August 18

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  In the lab
 1. Atunci dintre un om slab(cu metabolismul rapid deci)(nu extra slab) si un om normal, credeti ca cel slab va trai implicit mai putin decat cel cu greutatea normala?...stiu ca nu exista un raspuns exact..dar unele deduceri ale voastre adunate la viata de zi cu zi, experienta, poate va da un raspuns "da" sau "nu" ...sunt foarte curios:D
 2. Normal ca e prea putin. Totusi am intrebat daca chestia asta este in medie adevarata. Daca arderile rapide din organism sunt de fapt imbatranirea rapida..... Stie cineva?
 3. Am auzit ca oamenii care mananca mult si nu pun pe ei aproape deloc, traiesc mai putin decat cei ce se ingrasa mai repede(probabil metabolism lent...) sau decat cei care sunt "normali". Este acest lucru adevarat?Ar avea o explicatie logica ce ar dovedi ca e adevarat? ..Sa excludem toti ceilalti factori care influenteaza durata de viata,si sa il luam in calcul doar pe acesta. Multumesc
 4. Ma refer la statistici.....am gasit in anii trecuti si acum in ziare o chestie cu statistici care spunea ca in 2009-2010-2011 se acumuleaza probabilitatea maxima de producere a unui cutremur cu magnitudine mare,asemanator celui din 1977...
 5. Stiti ca se faceau prognoze ca va fi un cutremur de mare magnitudine in 2009.. Se poate ca acesta care a trecut sa fi fost cel prognozat?(chiar daca nu a fost asa mare..)
 6. Sunt la ultimul etaj..mi s-a mijcat scaunul de la pc:-s
 7. Aham! Eu si superstitiile mele
 8. Adevarat a inviat! Mai are cineva o idee legata de [x] ?
 9. Daca o persoana nu se duce sa ia lumina,din anumite motive, este ceva substantial de rau?
 10. Vreau si eu mai multe detalii despre ascendent! Cum se poate afla acesta? Ce influente are acesta......ne putem uita si la prognoza ascendentului sa stim despre zodia noastra? Multumesc.
 11. Toata lumea vrea sa slabeasca! Peste tot cure de slabire,medicamente,tratamente naturiste..etc. Exista oameni care vor sa se ingrase....so..de ce sa nu stim si cum sa facem asta? Eu unul vreau sa ma ingras si nu pot :ang: :ang: Ce sa fac?
 12. Pai...in principiu..m-am trezit cu un mesaj privat de la Vesperala,pe un alt forum,spunandu-mi ca s-a trezit logat-a pe contul meu de pe acel forum!(culmea e ca noi ne trezeam seara=))=)) ) Vizitasem acest forum dand click pe legatura care era in celalalt forum! Vesperala, a dat click pe linkul din dreptul meu , in statistica vizitatorilor! Asa s-a pomenit logata pe contul meu , pe acel forum! Prin acel mesaj am aflat de aceasta intamplare, si a aflat si administratorul acelui forum! Mi-a promis ca nu a "cotrobait" prin cont,asa ca am avut incredere! Ne-am cunoscut..cerandu-i ID-ul prin forum....fiind bucuros ca mai am un profesor de matematica in lista de mess! A fost o experienta incitanta prin care am cunoscut o persoana deosebita!
 13. "asta inseamna maine"----e clar! in fiecare maine e sfarsitul lumii
×
×
 • Create New...