Jump to content
Vesperala Forum

Narcisa

EveningStar
 • Content Count

  24,640
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Narcisa

 • Rank
  StarGazer

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

50,053 profile views
 1. Cum sa fie , sefule Aprig? Iaca, vremea-i asa si-asa. Vremurile , insa, sunt mzerabile.
 2. Va salut pe amandoi! Doar sa nu se fi imbolnavit Sami a noastra. Cu Covidul asta ... Ea nici nu purta masca. Sa speram ca totul e bine.
 3. Uuuuf, de-abia acum vazui dedicatia, e greu sa treci cu privirea peste toate postarile pentru a le vedea pe cele recente...Ce usor era inainte de ”revizie”! Multumesc, Madalina!
 4. Atata frumusete in jur, iar noi tot grabiti, tot grabiti...
 5. Frumoasa tare! De altfel, actrita urata eu nici n-am prea vazut.
 6. Intr-un tarziu a plecat si Sami a noastra , sefule Aprig. Lunga vreme a tinut zadarnic lumina aprinsa.
 7. Da, Aprig, ai dreptate, percep si ei diferit. Ca si cei cu mintile intregi, unii trec usor peste necazuri, altii se jelesc pe ele pana le dubleaza. Sami, ai grija, mami, legat de masca, risti sa te alegi cu vreo amenda piperata. Pe aici te amendeaza mintenas daca te prinde fara. Oamenii au inceput sa poarte si cate doua deodata. Eu ma gandesc sa-i intrec cumva, daca imi pun cate trei , oare reusesc s-ajung pana la piata si sa ma mai si-ntorc ? Ca nu-i prea departe... Doar si papa ala purta trei coroane puse una peste alta si uite ca nu din aia i s-a tras...
 8. Primavara, zici ? N-o vad, maica, venind. O zi buna, zece rele, din putinele ramase.
 9. Nebunii percep distorsionat realitatea, oare in nebunia lor, sunt ei cat de cat fericiti ? Sau si in lumea lor este aceeasi zbatere, aceeasi durere, aceeasi amaraciune?
 10. Deci asa, taman cand sa dam ortul popii din lipsa de prieteni, taman cand sa intram in insolventa si sa-l strigam pe RoAp sa vina fuguta sa-i predam forumul gata falimentat, apare Mnemosyne cu tubul cu oxigen! Mnemosyne, nu sunt bolnava, dar stau precum magarul lui Buridan , intre galeata cu apa si cea cu graunte. Deocamdata , am facut o lista cu vecinii care-mi sunt antipatici, am pus pe ea si cativa prieteni, cateva cunostinte mai apropiate, cu adrese cu tot, cand mi-o bate la usa doamna cu coasa ii dau tabelul si n-are decat sa-i caute. Madalina, ce mai veste-poveste, ce mai
 11. Pentru cei ca mine pare un veritabil pasaport spre nicaieri... https://adevarul.ro/sanatate/medicina/Intrebarile-esentiale-despre-reactiile-adverse-vaccinurilor-anti-covid-19-1_6006d3f75163ec42711a05d6/index.html
 12. Salut si eu, cat despre forma , nu mai am niciuna, nici fizica, nici psihica, mi s-au dus pe apa sambetei toate. Aiurea vremuri mai traim! Barcelonaaa, Apriiig, KyKyy s.a.m.d , voi ce planuri aveti?
 13. Sami, pe la noi pamant negru si ger, in special noaptea. Zapada putina, s-a topit deja. Ce parere ai despre vaccin, va veti vaccina?
 14. Salut, Sami, un an bun pentru toata lumea ! Nu pare scrisul unui elev de cls. a IV-a, ci al unui adult. Si cei mari fac lucruri traznite.
 15. Eu cred ca invatatoarea avea probleme. https://www.cancan.ro/razi-cu-lacrimi-ce-a-putut-sa-scrie-octavian-din-clasa-a-4-a-intr-o-compunere-despre-iarna-soferii-se-injura-20349988
×
×
 • Create New...