Jump to content
Vesperala Forum

Narcisa

EveningStar
 • Content Count

  24,534
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Narcisa

 • Rank
  StarGazer

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.vesperala.com/

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

48,364 profile views
 1. Hopa, iaca ce pretentii mai au ilustrii nostri profesori , vor sa fie vaccinati antigripal, dar nu oricum, ci gratuit. Prin urmare, traducem in felul urmator, ca, dupa ce li s-au triplat salariile, se caciulesc pentru 50-60 ron , cat costa respectivul vaccin! Doua luni concediu de odihna, naveta platita de la buget, facilitati pentru copii in studentie, vauchere de vacanta . Dar vrem si scoli cu dotari moderne, nu mai dorim WC-uri in fundul curtii... Stimate cadre didactice, pensii speciale nu doriti? La rezultatele muncii ne mai uitam, ce ziceti, le mai discutam? Cat de curand, toti functionarii care lucreaza cu publicul isi vor manifesta aceasta dorinta ! Dati-ne, dati-ne! De unde?
 2. Sami, cred ca esti printre putinii norocosi care au scapat de gripa. Vespe zace de-o saptamana, banuiesc ca si ceilalti s-au intalnit cu doamna aceasta care bantuie prin toata planeta. Eu, datorita vitaminei D pe care o iau zilnic- pentru osteoporoza- nu fac gripa . In compensatie, de , ca doar n-o s-adun eu toate relele! Pentru cei cu gripa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/adrian-streinu-cercel-despre-un-medicament-care-ia-gripa-in-24-de-ore-unii-medici-nu-vor-sa-l-prescrie-nu-inteleg-de-ce-1249945 Tare greu mai merg emoticoanele astea, cica nu raspunde Mozilla Firefox.
 3. N-a venit, maica, s-o fi uitat prin geam si-o fi vazut ca mai este un mos in casa, eu asa gandesc :hm:
 4. Ati avea voi multa treaba acum, dar sa vedeti cata se-aduna cand veti ajunge la pensie! Toata treaba nefacuta la timp, incepand cu cea din frageda pruncie , parca se-aduna straturi-straturi taman cand crezi c-ai prins pe Dumnezeu de-un picior si-ai scapat de griji si raspunderi. Bag seama, voi scapa de tot felul de angarale daca si numai daca ma hotarasc sa pun mainile pe piept.
 5. Un destin nedrept pentru un suflet mare. Cu siguranta , dragostea ei pentru animale, intr-o societate cu o atitudine atat de brutala fata de acestea, a fost o cauza determinanta. Nu toti putem asista zi de zi la tot felul de atrocitati fata de necuvantatoare fara sa fim afectati si macinati psihic. Vorbim despre caini comunitari, fals numiti "fara stapan", sunt sau ar trebui sa fie in grija si atentia primariilor, care , in mod evident, nu se ocupa in niciun fel de gestionarea civilizata a situatiei. Daca, bunaoara, contra scutirii de taxe si impozite , medicii veterinari ar steriliza catelele , nu s-ar mai inmulti asa de repede. Sau daca s-ar aduna de la fiecare familie o taxa modica , veterinarii ar putea fi platiti pentru munca lor de castrare sau sterilizare. Dar primariile dau bani publici pentru spectacole, artificii, globulete, luminite, borduri, floricele ... Animalele sunt animale, se comporta conform speciei, dar noi suntem oameni , cu ratiune si suflet.
 6. Bine-ai revenit, Yelle , stii cum zice Biblia " nici plângere, nici strigăt, nici durere nu vor mai fi, căci cele dintâi au trecut."
 7. Multumim frumos pentru urare. Dar acel " doar" ne doare. Acum, ce sa mai zicem, nemultumitului i se ia darul, e bine si atat. Numai bine sa fie si pentru tine, Daniela.
 8. Narcisa

  Metode de slăbit

  https://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/dieta-apa-calda-cea-mai-simpla-cura-slabiretransformari-uimitoare-siluetei-1_5e1504a65163ec4271d43ad6/index.html
 9. La multi ani, Oana, norocul sa-ti fie mereu tovaras de drum!
 10. La multi si spornici ani, dragilor! Dar fara Sami si fara Asimetric nu se vede tarmul, intram mai mult ca sigur la apa. Amu, ce sa mai zic, sa-i vedem ce suflet au si daca nu-i doare inima sa ne lase de izbeliste cand suntem la o asa ananghie!
 11. "Sufletul doare mai rau decat toate oasele la un loc". Ileana Vulpescu
 12. DOR De Parinti Mama si azilul Pe sub poale de pãdure , Plânge frunza cea de fag Si se-asterne în ograda Unde am crescut cu drag. Portile sunt larg deschise , Pe sub prispã lemnul doarme Cã din toamna ce-a trecut Focu-n sobã nu mai arde. Piatra din cãrare-i rece , Parcã-i lacrimã de-argint Pe sub geamuri urlã dorul Lantu-n usã-i ruginit.. C-am plecat în tãri strãine , Mama mea cu cin' s-o las? Am dus-o, chiar de n-a vrut La azilul din oras. Am lasat-o lãcrimând , Si i-am spus , c-ai s-o duci bine , C-o sã mã intorc curând Si te iau acas' la mine. A trecut o primãvarã , Si-apoi vara , toamna grea Si mã uit mereu spre usã Sã o vãd pe fata mea. Este alb totul în jur , Pereti , paturi si-asternut Dar mie îmi fuge gândul La peretii mei de lut.. Nu-mi lipseste pâinea caldã , Dar mi-o întinde un strãin Are mâna rece tare Noaptea somnul mi-este chin. Nu mai vreau sã stau aici , Sã zac pe cearsaf curat Vreau sã dorm pe tol de lânã Dar sã fiu în al meu pat. Si mã tem cã trece toamna , Iarna drumul îl înfundã Si copila mea cea draga La mine n-o sã ajungã. S-a lãsat ceata pe ochi , Simt un frig pânã în oase Pe sub geana mea cãzutã Lacrima sirag îmi coase , Cã mi-e dor de casa mea , Si-as plãti o liturghie La biserica din sat Fata mea înapoi sã vie. Sã aprind o lumânare La cel care i-a fost tatã Pâna când a inchis ochii, A strigat la a lui fata. Simt si eu asa...sfârsitul , Si-am sã mor intr-un azil Mi-e dor sã vãd rãsãritul Casa mea si-al meu copil. Autor...Mary Otilia Mari
 13. Succes in continuare , Mnemosyne! Si forumurile, da, sunt goale , si ele mor. Dar nu de tot, in anumite suflete ecoul lor ramane.
 14. Pentru cei plecati , pentru cei ramasi ... DOR De Parinti Singuri...doar cu Dumnezeu De ce, taică, stai cu mâna-ntinsă Şi-ți acoperi fața de durere plânsă, Lacrimi calde-ți curg rând fără de rând Gândul ți-l îngâni cu ochii-n pământ... - Dragul meu, fecior, nu ştiu ce-i cu mine M-a lăsat puterea si nu-mi este bine Şi sub coasta stângă ca şi-n alte rânduri Simt cum mă înțeapă junghiuri peste junghiuri. Am crescut băiat cel mai drag fecior Şi-a plecat în lume şi mi-e tare dor, Nu mai ştiu de el de vreo şapte ani Slugă-i la străini pentru puțini bani... Şi-am avut şi fată ca raza de soare, Se mirau vecinii de-aşa mândră floare, A plecat în lume după un trai mai bun, Iar eu am rămas... singur în cătun. Cu durere mare am ieşit în lume, Satul e pustiu fără nici un nume Nimeni nu mă-ntreabă de am lemne-n vatră, Nimănui nu-i pasă de-a mea tristă soartă. Am o rugăminte...ştiu că nu-i ușor De aveți copii şi de ei vi-i dor Strigați-i pe nume în mai multe rânduri Să se-ntoarcă acasă căci bătuți de gânduri Au rămas bătrânii şi e tare greu Singuri prin cătune...doar cu Dumnezeu... Vasile Coman
×
×
 • Create New...