Jump to content
Vesperala Forum

Alexandros

Stars
 • Posts

  617
 • Joined

 • Last visited

About Alexandros

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

7,638 profile views

Alexandros's Achievements

RisingStar

RisingStar (4/7)

0

Reputation

 1. Eu am avut o altă idee, dar te poți pune cu frații Buzești? Am crezut că dacă colaborăm cu toții, pasionați fiind de subiect, va fi bine, dar nu a fost așa cum speram Eu. În viața Mea nu am fost făcut laș.
 2. Revăzut Green Zone. O viziune ”interesantă” a invaziei SUA și aliaților în Irak.
 3. Metabolismul nostru e aparte. Sala de forță rămâne încă cea mai bună cale de a asimila kilograme și de a practica totodată și sport. Vorbesc în cunoștință de cauză. Dacă decizi ceva legat de asta, vorbim.
 4. „Dacă regimul ar părăsi pur şi simplu Coreea de Nord, oamenii s-ar aşeza şi ar muri, aşteptând să li se spună ce au de făcut.“ Adevărul
 5. Asta este singura viață pe care o avem. Tu ar trebui să știi mai bine.
 6. A se privi cum pescuiește această pasăre nebună.
 7. S-a mai schimbat ceva legat de greutate?
 8. Legat de acest lucru, Eu am o curiozitate. La baza astrologiei nu se află calcule care au fost făcute în urmă cu mii de ani, prin Orient? Cum poți face un horoscop actual dacă acele calcule nu au fost actualizate? Iar astrologia nu este o știință.
 9. ALEGERE Prefer ca gândul la tine Să se sprijine de inima mea, Să-mi înveţi spiritul Cu suflarea vânturilor de vest, Decât toate mângâierile calde Dăruite de către o altă iubire, Sau toate victoriile din lume La care nu ai contribuit. Prefer să-mi fii tu inspiraţia Ce mi se strecoară prin nopţi şi zile, Prefer să visez cu tine Şi stele stinse strălucind, Prefer să te doresc pe tine, Puternicul, subtilul tău sarcasm Mereu şi mereu şi mereu nedezvăluit Decât să cer o nouă bunăstare A oricărui alt piept. O, iubitule! O, iubitul meu, Ma voi decide odată! Prefer să să sper că te voi avea, O, iubire, prefer să te caut Înlăuntrul marelui abis Decât să cer sărutul altuia - Singură prefer să-mi urmez drumul Prin eternitate. Angela Morgan
 10. 7 zile până la Apocalipsă. Asta nici chiar Eu nu o pot controla. Ce să facem, ce să facem? Primesc sfaturi (ofertă limitată).
 11. Prefer să mi se aducă ofrande. Cărui zeu slujești?
 12. Și când ai pus-o, ai pus-o prea târziu, când Mi-a pierit cheful de comentat poze.
 13. Calul și umbra sa reprezintă un simbol. Chiar și Eu am temerea Mea. Se pare că e nevoie de un miracol.
 14. Da. Dar niciunul de pe acel site. Eu lucrez cu pseudonime, căci uneori mai spun și prostii. Iar asta e o dovadă de modestie, pt că Eu nu greșesc niciodată. Referitor la film, a fost și la televizor. Și noi, și el. Iar televizorul dvs. nu prinde.
 15. Trebuie să mă pregătesc cu spor, pe 25 decembrie este ziua Mea. Și nu, nu e zi de nume.
×
×
 • Create New...