Jump to content
Vesperala Forum

creeps

Stars
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by creeps

 1. Ia Busteniul ca frige! heheheh Si o europa fm buzau!
 2. Sa va fac luminati, am dolce si digi gigi. Uitandu-ma pe net am vazut ca antenele se pot da pe alti sateliti chit ca au cartele in receivere, asta in cazul gigitv si focus. Am dolce reglat de ei, am digi reglat de mine, ca ei sunt cam putori! Acu 2 luni am pus digi la treaba. Uitandu-ma dupa busola am vazut ca sunt undeva la 26 grade E. Orientand de gatu la LNB cu mufa in jos, am depsitat ca dupa 26 grade imediat spre E data parabolica imi intra PLANETA FOLK de pa HELLAS. Uimnit am adaugat frecventa monstru de intensitate de pe turksat, aceea parca 10919V cu 24444, si am observat ca si cu 58% p POlaneta folk de pe hellas imi intra TRT1 ala de pe Turksat. Deci pentru zone spre vestul romaniei , antena va fi dusa propriuzis catre estul geografic. Antenei ii trebuie reglata elevatia ! Daca o montam ne asiguram ca nu e data nici pe spate si nic pe fatza antena. Odata monata antena aproape putin aplecata gen Hellas cu lnb cu mufa in jos, e imposibil sa nu il nimereasa luma.
 3. Sa vedeti faze dure auzite pendelete chiar dupa ce au fost ridicati unii mwaahaaha. Cica sa dat o lege care spune clar, anc poate sa te masoare sa te miroasa dar NU mai au voie sa iti bata la geam sau la usa. Legea ii impiedica. Ca sa poata sa vina, trebuie sa reclame EI manual la politie si ulterior dupa probele cu politia de fatza vine sa BATA la usa cu BOLOVANUL. Un pirat din sud de la mine radio sud, imi dadu un mesaj in care mi-a desenat ca ei au spus pendelelte ca e in defavoarea lor. App, ce au fost testele alea din noiembrie 2011 cand venea un radio pirat atat de tare atat sus in buzau langa Istrita si jos in Pietrele de Giurgiu? Ala ce dovedeste, profitarea ca ei nu pot sa vina pe moment si instalarea unei aparaturi ilegale de peste 300w? Hoho.
 4. Dupa mai bine de 2 luni de la instalarea statiei de putere de pe ruse, am receptionat muzica aprox ca la un radio comercial pentru NJOY Ruse.
 5. Ar mai fi ca sunt multi din tiristi ce au 10w . Am vb cu unul "coleg" care a spus ca 5w nu se mai fumeaza de mult cu antene normale sau cu cele de castig in 27.50mhz . Pe ultrascurte vreau sa zic ca in zona noastra in sud de romania , zona prunud pierele , un cetatean folosete cu spor 50mw de la un emitator cu modulator si antena de emisie reala , si tin sa spun ca masina celor de la anc a sosit si nu a zis nimic .
 6. Da aceea este de la STS identica cu cea de la Ciurel . . Va spun ca am fost si am vazut Baneasa de la Dobromir . Au un releu acolo de te sperii cand il vezi . Vad ca in momentul de fata muuulte din antenele acestea mari au radio / tv si au si ceva probleme pana al 6-7km cu zgomotul de la semnalele radio .
 7. ma bucur ca am mai desoperit un loc nou de vorbit spre radio.

  salutari

 8. m-am uitat la multe poze postate de un prieten de al meu cu un televizor micut si vad ca in bucuresti sunt fel si le de recepti in canal 54 ma refer ca nu sunt stabile dar au semnal dupa 50% qualty dupa cum spune el ca se vede super tare .. Tot la el am vazut si filmul cu dab romania .. super tare frate sa mearga dab in romania exact pe un aparat englezesc si nu de china sau ce taiwan vine . o sa postez si poze , daca mai aveti aparatura de tv sau pe pc sau chiar radiouri si merg cele digitale postati sa vedem cu totii Cotan
 9. www.radiozet.tk zet romania cu suport eska musica , are ore exacte , are hitmixuri si multa muzica una dupa cealalta . contact .. daniel zvartoshu si lozaba
 10. tot de la useru asta al nostru am dat de marele releu berceni
 11. uite ca sa legalizat pana in 50mw si daca apartin CE . am vazut ca a scris pe un alt forum un user care a sunat si a vorbit cu ei .
 12. ma prezint , eu stau la prundu jud giurgiu si am langa mine radio releul asta : si am fost in bucuresti si am vazut cu ochii mei pe asta care mai are poze cu radio relee postati ca ador antenele chit ca sunt invarsta
 13. salutare , uite ca de azi romania a ajuns sub teroarea "ridicari" orcarei emisii de la 9mw spre 30mw ..
×
×
 • Create New...