Jump to content
Vesperala Forum

Fr0z3nasic3

Stars
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Fr0z3nasic3

 • Rank
  LittleStar

Profile Information

 • Location
  where I wanna be

Contact Methods

 • Yahoo
  d4rk_ang3l_of_d34th
 1. Bineînţeles că visează. Numai că nu au suficiente conexiuni neuronale pentru a realiza ce se întâmplă în timpul viselor. Margot Sunderland ne explică mai bine.
 2. Eureka - prezentare imdb N-am terminat de vizionat nici primul sezon, din lipsă de timp. Vă recomand să vă faceţi timp şi să-l urmăriţi pentru că are concepte moderne, realizabile în viitorul mai mult sau mai puţin apropiat (depinde cât sunteţi de optimişti).
 3. Red Hot Chili Peppers! Au zapada ultrarapida.
 4. E imposibil să nu existe conflicte. Importanţa lor e că ne fac să ne confruntăm cu schimbările de situaţie, de perspectivă, de atitudine. Ne ajută să ne îmbogăţim experienţa şi să reacţionăm mai echilibrat şi mai bine pregătiţi în următoarele confruntări. Ne ajută să înţelegem cum funcţionăm şi pe ce principii se bazează alţii atunci când iau decizii. Nu spun că e bine să previzionăm aproape totul. Ce ar fi viaţa lipsită complet de mister? Personal, n-aş putea suporta monotonia excesivă şi previzibilitatea covârşitoare. Am observat că s-a vorbit foarte mult despre conflict drept un proces care implică minim doi indivizi cu planuri diferite, pentru realizarea cărora trebuie sacrificate o parte din dorinţele, ideile sau acţiunile celuilalt. Ceea ce vreau să aduc în discuţie este conflictul interior – dilemele care ne macină şi care ne fac să luptăm singuri împotriva noastră. Se mergea oarecum pe această pantă dar oarecum vag tangent. Haideţi să aprofundăm puţin acest tip de conflict. Care sunt cauzele sale? Este normal ca o persoană să fie în imposibilitatea luării unei decizii ca urmare a faptului că cel puţin două dintre convingerile sale se bat cap în cap? Da, în momentul în care ne gândim la infinitatea consecinţelor probabile derivate dintr-o simplă acţiune a noastră riscăm să fim copleşiţi de responsabilitatea pe care o implică acel simplu act. Ne luptăm cu teama de a alege greşit şi de a provoca suferinţă nouă înşine sau celorlalţi implicaţi în evenimentul respectiv. Ce soluţie simplă a inventat omul pentru a învinge frica de a lua decizii! A creat conceptul de predestinare – o iluzie conform căreia noi nu alegem de fapt nimic. Totul ne-a fost scris dinainte şi trebuie doar să ne urmăm liniştiţi cursul vieţii. Ce balon de săpun frumos colorat! Trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru tot ceea ce facem şi să fim conştienţi de importanţa fiecărei decizii. Ele există în plan individual (indiferent că ar fi sub formă reală sau iluzorie) şi nu ne putem ascunde de ele. Trebuie să trăim, nu să stăm în expectativă şi să contemplăm ce ne rezervă universul. Să ne luăm destinul în mâini şi să-l modelăm după cum ne dictează conştiinţa. E păcat să trăim ca simpli spectatori, în întuneric, dincolo de scena universului. Eu vă îndemn să păşiţi în lumina reflectoarelor cu încredere în voi înşivă, demnitate, sinceritate şi respect faţă de semeni. Atunci vom observa că nu mai purtăm pe umeri greutatea conflictelor interioare. Jucăm cu cărţile pe faţă şi cu siguranţa că toţi vom avea de câştigat.
 5. Da, ce lucruri frumoase se pot întâmpla dacă mai verifici e-mail-ul din când în când. E chiar magnific dacă nu expiră contul între timp. Cum mie îmi plac surprizele, m-am ales cu una plăcută.
 6. “E nevoie de ei în altă parte Să ne amintească de vremelnicia noastră Lacrimi vărsate pentru ei Lacrimi de dragoste, lacrimi de teamă Îngroapă-mi visele, dezgroapă-mi durerile Oh, Doamne, de ce Îngerii cad primii?”
 7. Cradle of Filth - "The Death of Love" Vă recomand să îi daţi download de undeva albumului în întregime pentru că pe link-ul ăsta sonorizarea suferă puternic.
 8. Fr0z3nasic3

  Animal

  Un raton, bineînţeles.
 9. Mai există televizoare? Credeam că se mai găsesc numai în muzee. Nu mă uit pentru că nu am la ce. Instigă prea mult la violenţă, pornografie şi discriminare. Iar emisiunile de pe Discovery se repetă într-un stil inimaginabil. Şi nu-mi place că nu pot să-i pun pauză la filme.
 10. Negru, numai că tehnic n-ar fi o culoare (cel puţin în pictură). Aşa că am votat albastru – a doua opţiune. Nu prea înţeleg de ce am aşa de multe haine roşii.
 11. Oare de se termină variantele la 16 ore? Eu cu cine votez? “hâc” Erau timpuri în care mergeam până în 20 de ore pe zi. Acum reuşesc să mai şi dorm.
 12. Altă variantă: de multe ori când visez. Mi s-a spus că reprezintă o voinţă şi o personalitate puternică. În copilărie mi-a plăcut să testez de la ce înălţime pot sări în siguranţă. De fiecare dată aveam senzaţia extraordinară de zbor rapid pe verticală. Nu cred că am reuşit să depăşesc doi metri.
 13. Mie mi-a plăcut la nebunie. Aşa de mult că s-a lăsat cu “bis”: la câteva zile după am repetat figura. În primul rând, nu l-am mai făcut acasă, aşa că am scăpat de scosul petelor de alcool din covoare şi perdele, precum şi de căutatul oaselor pe sub pat. În al doilea rând, muzica a fost extrem de diversificată (pop, dance, rave, jungle, hip-hop, blues, raggae, etno, populară, hard rock, heavy metal şi vreo două manele - din păcate). Am aflat şi câteva noutăţi – pentru mine – ceilalţi le ştiau notă cu notă. Oricum, cele câteva melodii cunoscute au fost suficiente să-mi provoace o răguşeală acută. În al treilea rând, mâncarea şi băutura au fost excelente şi chiar de prisos. În al patrulea rând, atmosfera şi sistemul de iluminat au fost ca la o petrecere de nebuni – fix cum îmi place mie. În ultimul rând m-a luat somnul şi nu-mi vine să cred că m-am întors acasă pe picioarele mele.
×
×
 • Create New...