Jump to content
Vesperala Forum

MiG

Stars
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MiG

 1. I play Condor: The Soaring Simulator. It's very realistic and extremly fun in multiplayer
 2. Copou. . . locul în care odată ce ai intrat ceva din tine rămâne acolo pentru totdeauna şi ceva din Copou va merge cu tine mereu.
 3. sa stii ca de la atata alergat mi se face repede sete...nu mi-ar strica o limonada ceva e unul dintre cele mai frumoase orase pe care le-am vazut.
 4. Barcelona, glad to be back. . . offtopic. . numele tau se trage din personajul lui Sven Hassel sau din orasul cu acelasi nume?
 5. The Proposal . . . o comedie romantica de nota 10 http://www.youtube.com/watch?v=kPgZcW8MCaA
 6. MiG

  Iarna pe uliţa ta

  iarna pe o ulita oarecare din Germania, pe langa Marea Baltica.... si urmarile de rigoare p.s. scuze pt calitatea imaginilor dar sunt facute cu telefonul
 7. in cazul asta poti incerca pe google dar numai in cazul in care exista o statie meteo in apropiere...altfel, tot cu termometrul lipit pe geam va trebui sa te descurci dar varianta asta nu e deloc interesanta
 8. eu folosesc mesajele METAR de la statiile meteo de pe aeroporturi. intru pe http://www.aviador.es/metar.php si scriu codul ICAO pt aeroportul al carui METAR vreau sa-l vad, in cazul meu LRIA si apare METAR LRIA 262000Z VRB02KT 4000 BR NSC M20/M23 Q1037 temperatura aerului Minus 20/ temperatura punctului de roua Minus 23 pare complicat dar nu e, mai complicat e sa afli codul ICAO al celui mai apropiat aeroport/aerodrom; insa e f precis si e actualizat la 1-2 ore nu mai stiu exact. . .
 9. B-ul pe Matiz, aproximativ 2 ore C+E pe Saviem. . . . vreo ora si acolo. a fost mai mult decat suficient
 10. atunci bucura-te de ce ai acum si nu mai complica lucrurile mai mult. . . .
 11. pai de ce sa nu insisti. . . tu te gandesti ca daca te mai vrea te va cauta si ea se gandeste ca daca o vrei cu adevarat ai sa o mai cauti. . . ce-i drept, cam incurcata treaba.
 12. long time.... un an mai exact, un an si o zi but now I'm back for good. . . I guess
 13. I would like to be a fighter pilot
 14. iubesc iarna pentru că îmi aduce aminte de copilărie, când era zăpada de un metru afară şi toate şcolile erau închise iar noi stătea toată ziua ori afară ori în faţa televizorului those were the days. . .
×
×
 • Create New...