Jump to content
Vesperala Forum

scrinty29

Stars
 • Posts

  781
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by scrinty29

 1. Manastirea Cetatuia Negru Voda (Langa Campulung Muscel) Mănăstirea Ciocanul (langa Campulung Muscel) dateaza din secolul 16 fiind amintita in hrisoavele din anii 1677, 1776, 1827. Are o biserica ce poarta hramul "Intrarea in Biserica a Maicii Domnului" ce a fost construita in anul 1825 pe locul unei biserici vechi ce s-a prabusit cu ocazia cutremurului devastator din 1802. Biserica actuala a fost restaurata in 1932.
 2. Da, tot pe el l-as vota. Dar depinde si de cine ii va fi contracanditat
 3. Era sa ma calce masina de dimineata, am de munca cat pentru 3, sunt obosita....deci nu am nici macar o nota de trecere 2
 4. Nu, eu mereu imi fac rezervarea direct la hotel. Asa sunt sigura ca Hotelul este de 3 stele si in locatia pe care mi-o doresc. In plus, este si mult mai ieftin asa.
 5. Eu port tot timpul bijuterii. Daca nu am un inel si o bratara simt ca tinuta mea nu e copleta. Atunci cand imi cumpar bijuterii prefer sa-mi cumpar un set complet (inel, cercei, pandantiv/bratara). Port numai argint sau aur alb (in afara de verigheta, care are si putin aur galben). Imi place la nebunie jadul si chihlimbarul, dar din pacate ambele sunt cam scumpe. Si mai am inca o preferinta: imi plac formele patrate, nu rotunde.
×
×
 • Create New...