Jump to content
Vesperala Forum

LLDS

Stars
 • Content Count

  828
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by LLDS

 1. Multumesc celor care au completat deja, iar pentru cei care nu au completat inca, le aduc aminte ca mai au la dispozitie inca 24 de ore pentru a o face . P.S. Aproape ca uitasem ce faine sunt emoticoanele aici .
 2. Seara bună tuturor si bine v-am regasit dupa o lunga perioada de absenta, îmi cer scuze dacă postez acest topic unde nu trebuie și ii rog pe moderatori să îl mute, dacă va fi cazul. Vă invit să participați la o cercetare inițiată de universitățile Alexandru Ioan Cuza din Iași si Michel de Montaigne din Bordeaux, Franța, a cărei temă principală este identificarea percepției turiștirilor asupra spațiului rural turistic din Moldova (România). Acest chestionar este anonim, răspunsurile dumneavoastră fiind folosite doar în scopuri academice și de cercetare, iar durata de completare nu depășe
 3. Votul meu merge catre Eurytmics - Miracle of love - Imi place foarte mult piesa .
 4. Am vorbit cu cineva si mi-a zis ca nu a fost. Acum nu stiu ce sa cred; ne poate relata cineva de la fata locului ?
 5. La Multi Ani si cat mai multe realizari .
 6. Daca as fi in tara as vota; e dreptul meu in primul rand, iar in al doilea rand, pot sa previn aparitia unor europarlamentari incapabili in PE . Sper ca la alegerile viitoare sa pot vota.
 7. Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 8. Grea decizie: Nightwish sau The Animals ? Hmmmm, merg pe Nightwish de data asta .
 9. Multumesc pentru raspuns ; cand ajung acasa, voi incerca ce mi-ai spus . O zi cat mai frumoasa.
 10. Am si eu o intrebare: folosesc doua browsere in mod frecvent : Mozilla Firefox si Google Crome. Sunt curios sa aflu daca pot minimiza aceste browsere, sau macar unul dintre ele in system tray si sa imi dispara din bara de jos. Ideea e ca atunci cand lucrez am o gramada de ferestre deschise si as vrea sa scap de fereastra/ferestrele browserului, care sunt deschise cam non-stop. Multumesc .
 11. www.rugbymania.net - manager on-line de rugby (superb) www.peloton-game.net - manager on-line de ciclism www.acemasters.org - manager on-line de tenis (se misca incet site-ul, dar are cateva aspecte frumoase)
 12. E ora 1 noaptea si tocmai ce am gatit niste mazare si carne. Va trebui sa ma culc pe la 3, ca sa imi fac digestia, asta daca nu adorm .
 13. LLDS

  Ghici melodia mea

  Am taiat un fragment destul de lung acum; sper sa nu fie probleme; am ales ceva usor . Gama.mp3
 14. LLDS

  Ghici melodia mea

  Ciudat, abia acum aflu asta; eu am taiat o secventa de vreo 15 secunde si in Winamp imi canta tot fragmentul; hmmmmm..... oare am facut ceva gresit ? Data viitoare voi verifica fragmentul si in Windows Media Player, ca sa fiu sigur ;) . Counting Crows - Mr. Jones (1994); multumiri lui Cryss, pentru ca nu imi aduceam aminte numele formatiei .
 15. LLDS

  Ghici melodia mea

  Da Placebo - Every me and every you . Uitasem sa verific daca a raspuns cineva . Traditia concursului spune ca acum Cryss sa posteze fragmentul urmator .
 16. Cam de 5-6 ori pe zi. Am o conexiune cu limita de download, asa ca incerc sa fac economie . Dar dupa ce ma mut, va creste cu siguranta frecventa ;) .
 17. Aici sunt de acord cu tine Vesperala. Guvernarea PNL nu a fost deloc ratata; mai degraba guvernarea actuala, care dupa parerea mea este sub orice critica.
 18. Multumesc . Va astept cu piese la aceasta tema . :hey: .
×
×
 • Create New...