Jump to content
Vesperala Forum

LLDS

Stars
 • Content Count

  828
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LLDS

 • Rank
  RisingStar
 • Birthday 09/11/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bordeaux, France

Contact Methods

 • Yahoo
  ibanescudam@yahoo.com
 1. Multumesc celor care au completat deja, iar pentru cei care nu au completat inca, le aduc aminte ca mai au la dispozitie inca 24 de ore pentru a o face . P.S. Aproape ca uitasem ce faine sunt emoticoanele aici .
 2. Seara bună tuturor si bine v-am regasit dupa o lunga perioada de absenta, îmi cer scuze dacă postez acest topic unde nu trebuie și ii rog pe moderatori să îl mute, dacă va fi cazul. Vă invit să participați la o cercetare inițiată de universitățile Alexandru Ioan Cuza din Iași si Michel de Montaigne din Bordeaux, Franța, a cărei temă principală este identificarea percepției turiștirilor asupra spațiului rural turistic din Moldova (România). Acest chestionar este anonim, răspunsurile dumneavoastră fiind folosite doar în scopuri academice și de cercetare, iar durata de completare nu depășe
 3. Votul meu merge catre Eurytmics - Miracle of love - Imi place foarte mult piesa .
 4. Am vorbit cu cineva si mi-a zis ca nu a fost. Acum nu stiu ce sa cred; ne poate relata cineva de la fata locului ?
 5. La Multi Ani si cat mai multe realizari .
 6. Daca as fi in tara as vota; e dreptul meu in primul rand, iar in al doilea rand, pot sa previn aparitia unor europarlamentari incapabili in PE . Sper ca la alegerile viitoare sa pot vota.
 7. Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 8. Grea decizie: Nightwish sau The Animals ? Hmmmm, merg pe Nightwish de data asta .
 9. Multumesc pentru raspuns ; cand ajung acasa, voi incerca ce mi-ai spus . O zi cat mai frumoasa.
 10. Am si eu o intrebare: folosesc doua browsere in mod frecvent : Mozilla Firefox si Google Crome. Sunt curios sa aflu daca pot minimiza aceste browsere, sau macar unul dintre ele in system tray si sa imi dispara din bara de jos. Ideea e ca atunci cand lucrez am o gramada de ferestre deschise si as vrea sa scap de fereastra/ferestrele browserului, care sunt deschise cam non-stop. Multumesc .
×
×
 • Create New...