Jump to content
Vesperala Forum

nynna

Stars
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nynna

 • Rank
  FallingStar
 • Birthday 10/13/1959

Profile Information

 • Interests
  arta,literatura,muzica,sanatate,
 1. Multumesc de vizita si aprecire te astept cu drag sa mai revii!
 2. Craciunul steaua sus vesteste peisaj de iarna
 3. soapta marii simfonia fluturilor nectar de roua! toamna
 4. parul tau parfum de stele inima,frunze ranite rascolite de vant pasiune ,prelucrare digitala
 5. Buna! :painter: buna sunt artist plastic amator.am lucrat candva pete 15 ani gestionar iar acum din motive de sanatate sunt casnica si mai lucrez cand gasesc party time!
 6. cateva imagini de la expozitia marina de la Cercul Militar din Constanta care a avut loc pe 11 august 2008.acolo am participat cu 11 lucrari cu tema marina! http://www.youtube.com/watch?v=jkZdJMek9sA
 7. Buna Geta ,bine te-am regasit si aici!Lucarile tale ,adevarate picturi cu acul,ne incanta prin migala cu care ai investit in aceste minunate icoane!Ele emana multa caldura sufleteasca si spirituala!Felicitari si iti doresc la cat mai multe lucari care sa ne incante privirea si sufletul! cu drag,nynna!
 8. Multumesc mult pentru vizita si incurajare!Cu mare drag as fii acceptat propunerea dumneavoastra de colaboarare pentru restaurarea unor icoane,dar din pacate sunt o novice in ale picturi si mai ales in al restaurarii....nu am studii in domeniu,sunt o simpla amatoare care incearca sa invete cate ceva din doameniul artei ,desenului,picturii! Multumesc mult pentru propunerea facuta1 Va mai astept in "vizita"
 9. Va multumesc pentru vizita!Ma bucur ca va plac...fiecare parerea conteaza foarte mult pt.mine!cu drag nynna
 10. schita dupa "fata cu turbanul"dej.vermeer
×
×
 • Create New...