Jump to content
Vesperala Forum

corneliu

Stars
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About corneliu

 • Rank
  LittleStar
 1. deci ai gasit legatura scuze pentru urmatorul off topic dar este pentru un ajutor
 2. bineinteles ca nu inseamna ca ai trait tot timpul .am si eu copil si stiu cum este ,nu pot sa rad intruna fiindca trupul imi este macinat si totusi dar ce rezolv daca as fi tot abatut ca leac nu am? plangi sau razi atunnci cand vine clipa,nu poti sa plangi sau sa razi intruna , toate au un rost, conteaza sa stii sa treci peste moment simt deci traiesc. Bucurati-va cat mai puteti caci poate vine clipa cand ati vrea sa va bucurati si nu veti putea.
 3. in parte ai dreptate,chiar daca 18 la jumatate din ani i-am avut iar ploaia o simt cu zi inainte mereu, vreau sa traiesc fiecare clipa caci ultima ea poate fi . ce rost are sa stau posomorat iar la sfarsit sa constat ca nu am trait. mai bine vesel si de sfarsit sa nu imi dau seama.
 4. am lucrat si-n ploaie si-n vant si pe zapada,dar sa te lasi prada pesimismului nici gand. bucura-te ca ai timp berechet sa meditezi,sa te odihnesti sau pur si simplu ..sa nu faci nimic.
 5. Negativ? De ce crezi ca daca ploua atmosfera este neprietenoasa? N-ai incercat niciodata cand ploua sa o asculti? N-ai auzit niciodata linistea de dincolo de picaturi? Inseamna ca nu stii sa te bucuri de ceea ce natura ofera. Orice lucru isi are maretia lui chiar daca el ne ingrozeste pe unii. Descopera aceasta maretie si vei avea satisfactie. Parerea mea
×
×
 • Create New...