Jump to content
Vesperala Forum

Sykarian

Stars
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

About Sykarian

Profile Information

 • Location
  Bayern, Munchen, Germany

Sykarian's Achievements

LittleStar

LittleStar (1/7)

0

Reputation

 1. La mulţi ani...:)

 2. Intrebare? daca ni se propune comentarea unui verset din Biblie pe zi ...asta inseamna ca numai prietinul Big are exclusivitatea comentarii ????? sau nu e vorba de comentare ci de un monolog ? Sau poate ca ar trebui sa postez eu exact la ora 24 +1 minut ca sa fiu eu primul care comenteaza ...in cazul in care si comentariul ... trebuie sa fie numai UNU .... si nu numai Versetul pentru comentat?
 3. Sykarian

  Despre Iisus

  Evident ca este ...dar tot mai apropiat de zero ...in biserica germana anual se reduc mii de locuri de munca (preoti secretari etc) tocmai ca dovada ca societatea in dezvoltarea ei a gasit alte repere spirituale decat o biserica lansata de un criminal care ca sa isi impuna "inventia" a ucis zeci de mii de adevarati crestini urmasi ai lui Isus. Eventual de sfanta istorie ceausista ... eu nu am cunostinte ca romanii au aparat Viena de asaltul turcesc ...ci din contra ...ca au participat alaturi de turci la asediul Vienei ...iar ceea ce crezi tu ca era lupta pentru independenta ...era doar lupta impotriva turcului venit sa isi stranga drepturile . te cam inseli...Germania a stat slab la capitolul colonii ...si cu toate acestea era cea mai dezvoltata societate a Europei continentale...iar Spania Portugalia cu coloniile lor ...plus Italia cu fanatismul lor religios ...au fost si inca mai sunt coada europei civilizate ...adica o palma crestina pe obrazul emanciparii europene!
 4. Nu ai vrea sa ne explici si noua legatura intre "ceruri: care se pare ca nu este Cosmos pentru ca in ele nu se ajung cu navete spatiale ...dar in schimb e dovedit biblic ca in ele se ajunge prin MOARTE! Sa fie cumva Moartea o nava cosmica care te teleporteaza in alte planete?....daca da ...cu ce dovezi iti sustii afirmatia? Cred ca iarasi confunzi realitatea "cereasca" cu cea pamanteana ... oare cum stiti voi ce se intampla in ceruri ...[admin edit] Oare nu va e clar ca acest mod de "cunoastere"mistica si contact cu dumnezeu este interzis de lege ...ma mir totusi ca religia mai e inca tolerata!
 5. "Atitudinea Kosovo" ... motiv de farsa electorala jucata fara masca de diversi mascarici nationalisti, poporului roman. Caci in realitate Romania a recunoscut de facto si jure independenta Kosovo-ului (mai putin verbal declarativ)! Aceasta este evidentiat prin faptul ca militari romani actioneaza in Kosovo ...cu atitudine "PRO Kosovo stat independent" ... sub mandat de la Bruxelles ( care a devenit simbolul unei noi puteri mondiale dupa Washington si Moscova) ! Participand impreuna cu acestia la Apararea si Organizarea institutionala a noului stat independent!!!! Asa ca militarii romani apara noul stat independent Kosovo tocmai de pericolul fratesc al prietenului sarb! Si cum Faptele Conteaza ... tocmai faptele statului Romania ... sunt cele care ne dovedesc din plin ca Romania este un partener de baza al UE ...care actioneaza in comun si univoc cu UE ....si asta contrazice flagrant discursurile nationalist-demagocice ale stupidei clase politice din Romania. Vorbe inflacarate cu care am fost "delectati" de diferiti stupizi pe la televiziuni la fel de stupide ... si de nationalisti cu capete infierbantate, sunt goale de continut faptic si au doar un caracter declarativ formal (ca sa dea bine la popor) ...adica sunt doar un teatru ieftin jucat cu scop electoral (la unii chiar si din prostie) ! Faptele sunt cele care "vorbeste" !...si faptele ne arata clar ca Romania e in Kosovo ... impreuna cu alti aliatii europeni ...sa ii apere independenta proaspat dobandita! Ce au dovedit politicienii demagogi care nu au fost capabili sa priceapa jocul inteligent a lui Basescu ? ...este ca nu sunt decat niste politiceni papitoi cu niste capete de sfecle inepte ...adica drept ceva ce i-am si considerat tot timpul!
 6. pentru un muritor care traieste intr-o lume imperfecta creata de un Dumnezeu si mai imperfect este foarte greu sa accepte ca perfectiunea exista si ea la modul teoretic .... asa cum exista si Infinitul. Dar a afirma ca poti completa perfectiunea ...nu este decat o figura de stil, nici natura cea atat de splendida nu este doar frumusetea care ni se dezvaluie ci doar o masca frumoasa peste o cruditate imensa in care insecta mica e devorata de cea mai mare, cea mai mare inghitita de pasarea cea vanata de sarpele care este vanat de mangusta cea sfasiata de pantera si tot asa .... Stinta nu este decat o alta denumire a nivelului nostru de Cunoastere ...si cum omul este preocupat zilnic de dezvoltarea cunoasterii ... suntem cu atat mai consternati de faptul ca Dumnezeu nu a ajuns la nivelul nostru de cunoastere si mai ales ca nu se implica de loc in a ajuta omenirea in rezolvarea marilor probleme ale planetei (de ex amenintarea conflictului religios intre crestini si musulmani) desi se lauda in mod mincinos (*) ca de dragoste pentru om si-a sacrificat propriul fiu! (*) Iata felul in care si-a trimis fiul pe pamant sa se sacrifice pentru npoi oamenii: Apocalipsa12. 12 De aceea bucuraţi-vă, ceruri, şi voi cari locuiţi în ceruri! Vai de voi, pămînt şi mare! Căci diavolul s-a pogorît la voi, cuprins de o mînie mare, fiindcă ştie că are puţină vreme.
 7. [admin edit] Eu cred ca ar fi mai interesant topicul acesta cu un titlu atat de frumos ... daca aici s-ar posta cugetari de valoare din spiritualitatea omenirii ....adica vorbe de duh rostite de personalitati proeminente ale umanitatii. Nu te supara prietene Big ...dar sincer cred in valoarea cugetorilor adevarate si ca un topic pe acest subiect ar trebui sa aibe sensul declarat.
 8. Sunt foarte dezamagit! De 3 zile tot caut la TV germana sa prind emisiuni despre Kosovo ....dar nimic! .... doar cateva stiri de max 15 secunde la actualitati ...si atata tot! Pai astia nu isi dau seama de marele pericol pe care-l reprezinta infintarea tocmai in Europa a unui nou stat la fel de puternic ca America si la fel de mare si periculos ca Rusia ? Cum ar fi sa credem ....daca ne-am lua dupa importanta care i se acorda in media romaneasca?
 9. Pai vezi faza cu consilierul lui Basescu care o intoarce ...si zice ca exista posibilitatea unei recunoasteri http://antena3.ro/Consilier-prezidential-R..._45810_ext.html
 10. Nu cumva ai uitat ca esti in UE si in NATO si ca in Romania sunt baze americane. Crezi ca va tine la astia cu minciuna ...mai ales opusa adevarului ca de 20 de ani conduc fara pauza tara? Lucrul cel mai inteligent este sa nu li se dea apa la moara frinarlor si WCtudoritilor ....caci astia iarasi radicalizeaza si intarata maghiarimea ... si asta e contraproductiv, periculos si inutil, mai ales in momentul de fata... cu atat mai mult cu cat se aud glasuri ca Romania bate in retragere si va accepta indepenedenta Kosovei!
 11. Sykarian

  Despre Iisus

  Exact! Si cum religia este un instrument social cu destinatie sociala precisa .... iata ca "Iluminismul spiritual" este cu totul altceva decat Biserica lui Isus! Lucru de altfel dovedit si de Sfanta Istorie!
 12. Sykarian

  Despre Iisus

  Nu ti se pare macar curios ca de atata "iluminare spirituala" tarile ortodoxe mai bajbaie si azi prin intuneric?...si un exemplu concret este ca crimele militiilor sarbe sau croate au fost amplu sustinute de religie ...ba chiar acum in Kosovo ...episcopul ortodox este cel care instiga la lupta sangeroasa ? In timp ce adevarata spiritualitate a izbucnit si eate la apogeu exact in tarile protestante ....adica acolo unde religia a fost trecuta la "diateza pasiva"~!
 13. N-ai frica ...daca a supravietuit Romania dupa 1990 desi era un exemplu de amestec perfect intre prostie comunista si imoralitate generalizata. In 1990 cand Romania s-a scuturat de dictatura Kosovarii lucrau de zeci de ani liberi prin Europa si mai lucreaza si azi cu sutele de mii mai ales in Elvetia si sunt mult mai Europeni decat romanii ...iti zice unul care a lucrat cu ei. de ce nu te impacientezi atunci cand sti ca in Franta suntde 3 x mai multi islamisti decat are Kosovo populatie ...in plus de asta mai exista milioane si in alte tari vestice ....dar sti care e diferenta intre ei? Musulmanul kosovar este nascut ca european in Europa si este total integrat ...pe cand turcii din germania, pakistanezii din Anglia sau Magrebienii din Franta ...care nici nu se gandesc sa se integreze. Si care tara democratica sub influenta americana a sucombat? Ai fi preferat probabil steaguri rusesti? Fi fara grija ca in 20 de ani Kosovo va fi mult deasupra Romaniei .... diferenta vine mai ales de la faptul ca daca romanii lucreaza ca zidari si capsunari pe bani putini in occident ...kosovarii castiga bani frumosi practicand meserii calificate si bine platite mai ales in Elvetia. Pe cat faci pariu ca pozitia Romaniei in problema Kosovo ... este o Prostie Nationala ...si ca in scurt timp o va recunoaste? Kosovarii au motive de fericire ... caci au scapat de criminalii care le-au violat femeile ucis barbatii si alungat de la casele lor batranii ! Deci independenta Kosovo ... este ceva EXTREM de pozitiv ...si trebuie sa fie intradevar un model de luare aminte pentru toate tarile care isi masacreaza minoritatile si nu procedeaza asa cum a procedat Romania care le-a asigurat drepturi peste drepturi inclusiv putere politica.
 14. Sykarian

  Despre Iisus

  Toti crestini acelei perioade ....in plus de asta senatul roman la sarbatorit ca Mantuitor ~ Hallo ... unde ai vazut tu asa ceva la crestinism ? poate dupa rugaciune ai vrut sa pui punct! - iar :"religiile" orientale de care zici ...au ceva deosebit ...ele au ca obiect al meditatiei mai ales Omul ...adica propria-ti persoana ...iar exercitiile de dezvoltare a mintii ...cred ca sunt total inversul crestinismului ! Crestinismul se bazeaza pe credinta nestramutata adica a proasta ...iar cele orientale (alea cu concentrarea si puterea mintii) ...mai ales pe cunoastere si autocunoastere...si pe dezvoltarea si optimizarea fintei umane ... Motiv pentru care sunt denumite demonice de catre crestini
 15. Sykarian

  Despre Iisus

  Imi pare rau ca te-am adus in starea de care ne povestesti, nu mi-a stat in intentie. Eu sunt doar un mic greieras caruia ii place adevarul si documentatia ...si nu-mi place sa fiu prost in ochii mei, asa ca nu am nimic cu personajul istoric Isus. Eu nu pot accepta minciuna si aici ma lovesc de Constantin cel Mare care l-a impus pe Isus ca Dumnezeu doar ca sa isi poate el asuma autoritate divina ca urmas al lui Isus. Cat despre cei amatori de transcendenta mistica ...le recomand ciupercile Magic Mushrooms [ edited by admin]
×
×
 • Create New...