Jump to content
Vesperala Forum

fofonel

Stars
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fofonel

 • Rank
  LittleStar
 • Birthday 08/13/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hateg, Romania
 1. Ma rog, ei nu au bani de salariile profesorilor dar au bani de portaluri pe internet de sute de mii de euro. Ca sa fi profesor trebuie totusi sa gandesti bine, iar inteligenta se plateste. Probabil ca multi nu-si imagineaza cat lucreaza un profesor pentru pregatirea materiei pe care o preda si il iau peste picior nestiind ce si cum. Oricum la noi toate sunt date peste cap...nimic, dar nimic nu poate fi calumea cu autoritatile la noi. Toti cauta doar spagi/tepe/smecherii bani cat mai multi luati de la locuitori.
 2. fofonel

  Atmosfera de vara

  Vara e anotimpul meu preferat. Poate ca si din cauza ca eu m-am nascut...tot vara. Ma simt plin de energie, liber la distractie si am o pofta de viata de nedescris .
 3. Kaspersky Internet Security. Il folosesc de multa vreme si imi place foarte mult. Nici nu consuma mult si merge ceas PC-ul cu el. Licenta o iau prin revista CHIP pe care o cumpar luna de luna .
 4. Si eu scriu cu dinastea. Ma rog...folosesc doar brb/dnd/omg/lol. In rest ma seaca...adica sa formezi propozitii prin care arunci un "k" in mijlocul cuvantului sa nu scrii "c" e chiar o mare prostie. Ti-e lene sa apesi pe c in loc de k?
 5. Folosisem timp de o luna Chrome. Mi-a fost cam greu sa revin la Mozilla. Am revenit din necesitate...mai programez cate ceva si am nevoie de FireBug .
 6. fofonel

  Forza Steaua!

  1-0 cu Mediaşul . A fost frumos meciul.
 7. Eh am reusit sa inregistrez si eu un fragment dintr-o melodie...defapt 2 ca amandoua le vreau...:D http://www.filebox.ro/download.php?key=662...940842f59129d31 fragmentul e la download acolo
 8. Happy B-Day !!! CE multi suntem pe 13 august :D
 9. Hahah....l-am terminat si p'asta...bate palma tum tum tum.....pfff ce obositor dum dum Singing in the rain...oooo singing in the rain
×
×
 • Create New...