Jump to content
Vesperala Forum

rubens

Stars
 • Posts

  1,355
 • Joined

 • Last visited

About rubens

rubens's Achievements

SuperStar

SuperStar (5/7)

0

Reputation

 1. Si eu tot vacanta, numar zilele. Si rosiile de la piata, de la mamaile cu basma pe cap, ale de pun balegar si gainat prin rasaduri.
 2. Beau a doua cafea . Si gindesc sa lungesc pauza cu 5 minute sa mai stau pe forum ca n-am mai fost demult.
 3. Nu mai stiu care e difereta intre lene si hipotiroidie ! De una mi-e rusine, de ailalta ma vaiet !
 4. Buna, Asa sa fie si cind oi ajunge eu, ca de ploaie si frig suntem satui aici . Daca apuc un 24° la mijlocu' zilei, sunt fericita.
 5. Timp mi-as face, dar ce facem cu distanta D-aia ziceam sa-mi opresti un borcan virtual .
 6. Asa sa dea Domnu' ! Si sa nu cada avionu' ! Ca-n ultimul timp pica prin toate colturile lumii hale masinarii. D-aia venii pe forum, sa va salut ca nu se stie ...
 7. Stau pe-aproape la gustat, la mincat ... Dar daca-i vorba de vacarm..vorba ceea" la placinte inainte, la razboi ....va las pe voi !!!!
 8. Si eu, si eu ! Si pe tine
 9. Spun de-acu ca-s urita si grasa. Si batrina pe deasupra ! Sa stii la ce sa te-astepti ! Da-s zglobie si haioasa, zice lumile de mine ! Asa reusesc sa ma scot !
 10. Cind faci zacusca ? Toate kilele astea de spaga nu se pot pastra prea mult. ( Ma pui pe ginduri in privinta meseriei, ca nu stiu in ce domeniu se pot da de-ale gurii spaga) Pastreaza un borcan virtual si pentru mine, si dau o tuica de pruna in schimb.
 11. Neata, neata ! Incepeti ziua cu aprigaciune, ca eu am o lene de ma doboara !
 12. Hop si io sa-i zic " LA MULTI ANI" Narcisei ! Sa-ti dea Domnul mii petale; Zile multe ..pe picioare . Sa te tii mereu batoasa Verde, tapana, stufoasa ! Dar de cumva oi avea Frun necaz, belea, ceva Ce te supara de moarte, Nu uita ca-ti sunt aproape Ca te pretuiesc, iubesc Ca o fiica. Multumesc Ca existi, si cit traiesti An de an sa-mi infloresti. Iaca, terminai urarea . Rubens pentru Mama Floarea .
 13. LA MULTI ANI ! Cu putina intirziere, dar cum n-am mai venit de mult !!! Am sa viu fro doua zile prin Brasov, in septembrie, ne-om putea intilni, oare ?
 14. Eu si surioara mea de suflet, Louloutte.
 15. LA MULTI ANI ! Cu sanatate, fericire si de toate Cele care v-au lipsit. Le-ati dus dorul, N-au venit cum sperati, cum ati fi vrut. Cum mai mult v-ar fi placut. Si de-ati plins anul trecut Anul nou sa va aduca liniste si bucurie. Va urez ca el sa fie Mai frumos, mai bun, cu soare. LA MULTI ANI si LA MAI MARE ! P.S. Nu gasii o alta rima. Rubens Cu respect si stima .
×
×
 • Create New...