Jump to content
Vesperala Forum

EM!L

Stars
 • Posts

  704
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by EM!L

 1. S-a cam topit. "Nenorocire" mare a fost ieri, când a început să ningă. Şi din nefericire de pe la 12 până aseară pe la 19, am tot avut de bântuit prin oraş... patinaj artistic, as usual, din partea unora Tu?
 2. Salutare, Kyky @Vesperala.. "trag" de-o cafea, îmi fac curaj să ies în oraş
 3. Count me in. Mulţam de invitaţie
 4. Eu nu-l aştept .. Relativ ok, nimic deosebit, notabil sau care să merite menţionat. Aştept zile mai bune
 5. Mi-era dor de voi şi-am zis să intru niţel... Tu/voi?
 6. Sigur că da. De altfel, e binecunoscut faptul că justiţia se face cel mai bine în afara sistemului, de oameni care n-au legătură cu sistemul.
 7. E mult spus adepţi ... Oieru' a făcut case pe la Rast. Şi-ăia au votat cu pesedeii Lucraţi la "procuratură" cumva şi aveţi mai multe informaţii "din interior"?!
 8. Pun pariu că de îndată ce va achita cineva costul "scurtei slujbe creştineşti" se va ţine Popa ia banu (din care ban dă şi el mai departe la fericiţi - prea fericiţi - extraordinar de fericiţi etc..), behăie de 3 ori, toată lumea mulţumită
 9. Mulţumesc, nu este exact ce caut, dar am găsit informaţii utile şi în link. (o să mai caut şi site-ul revistei, nu m-am gândit până acum) Din grabă, în postul #251, în loc de "tinctură din fructe de soc", am scris "din flori".
 10. Ştiu că găsesc de cumpărat. Dar din câte am înţeles, cea de la Plafar e "slăbuţă"(de concentraţie redusă). Poţi defini 30% şi 70%.. în grame - mililitrii?!
 11. Încă o dovadă că biserica e un mare "SRL" ... Ştiu suficiente cazuri în care slujba a fost ţinută chiar în biserică, astfel încât afirmaţia mea nu e deloc "gratuită". Cât despre îngropatul în cimitir alături de "cei credincioşi".. să fim serioşi. Eşti îngropat acolo unde ai loc/unde ai plătit să fii îngropat. Să presupunem că o familie (sot şi soţie) cumpără un "loc de veci". Unul din ei moare primul, celălalt consideră că viaţa fără celălalt n-are sens (exemple/cazuri nenumărate), motiv pentru care se sinucide. Nu i se face slujbă şi e îngropat în altă parte decât în locul pe care l-a achiziţionat?!
 12. Am nevoie de niţel ajutor.. poate îmi dă cineva care s-a mai confruntat cu chestia asta ceva sfaturi. Pe scurt.. sufăr de gută. Tot pe scurt, am înţeles că s-ar fi publicat (cu mult timp în urmă)în revista AS o reţetă pentru prepararea tincturii de soc (din flori de soc). Problema e în felul următor.. ştie cineva cum se prepară respectiva tinctură (care e reţeta ei)?! Din cât am văzut socul e copt şi bobiţele au început deja să cadă. M-ar interesa în special, pe lângă reţetă, ce cantitate de bobiţe de soc îmi sunt necesare pentru prepararea tincturii.. Mulţumesc.
 13. Nu zilnic, da' suficient de des.. în cazul meu
 14. Că tot urmează să vină, din nou, în .Ro şi n-ajung nici de data asta... Massive Attack - Unfinished Sympathy
 15. .. şi plouă destul de tare. Unde sunt eu acum sunt 21°C şi tind să cred că şi viteza vântului e mult peste 11kmph.
×
×
 • Create New...