Jump to content
Vesperala Forum

RoAp Radu

Stars
 • Posts

  557
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by RoAp Radu

 1. Va contrasalut, desigur! Ne auzim. Poate o descurca si Marian pana ma intorc. Cu forumul. Plec cu slujba peste Prut.
 2. Pentru relax. Oameni rai, dom,le oameni rai.
 3. ! Este ultimul meu post aici in conditiile actuale. Finantez in continuare orice demers al Corinei. Aloc doua saptamani.
 4. Mor dupa bucata asta. "luciri de pacat" "sanii tei e un tezar sublim" Tigani la rang de arta! Aproximativ, categoric! dedicatiune si heruvim, incepe sa-mi placa!
 5. Neata Sam. Am dormit cinspe ore.
 6. Ne auzim. Am comunicat si cu Marian. Sper sa rezolve. Trebuie sa dorm cateva ore.
 7. Eu schimb tabara. Microsoft nu mai face(sustine) partea mobila.Au taiat W, au taiat mail App, e gata. pacat. S10 e rau pe semnal. Rau de tot. Revin, cred pe Iphone. Ezit fiindca tot ce folosesc e pe OneDrive. Nu se pupa inca asa cum trebuie. Desi imi face cu ochiul 11pro. Imi place mult. Mai stau putin.
 8. Salut Sam! Copiii vin la pachet cu mamicile. Sau cu o parte dintre ele. Chiar merita locul. Multi au ras de mine ca in Thasos e ca la Eforie. Ok, am spus. Uite poze cu plaja. Seamana cu Eforie? Poze facute pana in ora 17. Pe mine m-a impresionat in afara de mare o cariera de marmura din miezul insulei. Incredibil. Un munte mai mic taiat cum tai untul cu un cutit. Pe culori. Utilaje si mai vechi si mai noi. Merita vazut. Ma pricep la utilaje si cred ca-s norocosi tipii din insula cu asemenea rezerve naturale. Marmura alba, roz, neagra, mai mare, mai mica, e o intreaga industrie. Oricum sunt dati naibii grecii. Mi-a placut. As lucra oricand acolo. Fata de noi sau de fosta uRSS au zeci de ani in fata.
 9. Am arvunit tot resortul si Ioanna app. si BlueThassos pentru anul viitor. Sa vezi tabara ce fac in 20. E nasol cumva cu actele juniorilor. O cotesc eu cumva.
 10. Pe cine pupi aici? Mi-as vinde sufletul pentru un pupic de la tine. Si asta de zece ani incoace.
 11. RoAp Radu

  Mama

  Lucrurile merg si mai bine cateodata. Esti bogat daca are chef sa iti raspunda.
 12. La anu' iau mai multi. E greu cu actele. Mergem inainte!
 13. Living imens, doua dormitoare, intrari separate, bucatarie. Cred ca avea peste 140 mp, cica imperial.
 14. Lasa ca te vad eu cand va trebui sa impaci 4 juniori si 2 capre. Banca e ultima grija. LE: 8000 era masa de seara pentru copii la Vega, in Mamaia.. Dupa calculele mele. Fiind juniori mai multi. A fost mult mai putin. In Grecia au fost alte costuri. Mari, insa meritate.
 15. Am lamurit si misterul masinii fara revizie. Masina a fost inmatriculata in august 2017. Cumparata noua. Legea cu efect din 01.01.2017 acorda 3 ani pana la urmatoarea inspectie tehnica. Insa masina are an de fabricatie 2016. stocuri, etc. Deci 2 ani pana la revizie. Nu 3 desi era masina noua. De bagat la cap. Draq s-a gandit! Mai bine ca a observat agentul vamal bulgar. In Grecia era nasol. Amenda, taxe, platforma. Ne lasa sa trecem bulgarul dar era ca naiba. Duminica nu poti sa faci revizia masinii in Bulgaria. Si trebuia si cartea masinii. Nu stiu daca era la fete. Invatatura de minte! Si pana la urma a cobit Samsara, ca-mi trebuie masina mai mare. Am masina mai mare.(desi nu ma reprezinta, sic) Eu am vrut sa evit balamucul bagajelor. Tot cu Tarzan2 am ajuns. Au mers fetele cu Octavia, dupa 4 ore de dormit in vama la bulgari pana am revenit. Tarzan2 e masina mea de munca. Land Cruiser d-aia lunga la 4usi echipata de teren si cu 12-13% consum. Am mers fara roata de rezerva dar am uitat. Merge si in 3 roti. Am avut totusi un backup. In Bulgaria pe traseul meu este reprrezentanta Deutz-Fahr pe East Europe si sunt prieten cu un baiat de acolo, roman, inginer la ei. Sunt client de-al lor si m-a asigurat ca in cateva ore imi trimite masina de asistenta sau suport juridic in caz de probleme. Inclusiv in Grecia. Baiat de cartier. Ii sunt dator. Oricum, ca la fraieri. Macar au avut maimutoii loc. N-a mai vrut niciunul sa mearga in cealalta masina. Multumes Aprige. Asa o sa incerc. Cu sume mici, strictul necesar. Multumesc din nou. Chiar nu mai stiam regulile de adresa valida.
 16. Stiu de Revolut. Tu ai dreptate. Am vrut sa imi fac pentru Federatia Rusa si Ucraina. Insa parca era o problema cu adresa valida pentru emitere si trebuia facut un artificiu prin UK. Daca ai info noi spune-mi ca ma intereseaza. Chiar nu mai stiu regulile. Totusi vis a vis de Revolut, nici BCR nu m-a lovit asa de rau. Nu in Grecia si nici in Bulgaria. 4,67... conversie in medie si toata vacanta m-a costat pe comisioane cam 20-22 RON. Cel putin pana acum fiindca nu e incheiata luna. E bun in spatiul sovietic in schimb, desi acolo daca scoti cardul unde nu trebuie ti-o poti lua. Chiar la benzinarii mari sau hoteluri.
 17. Inca o chestie pe care am invatat-o si eu. Cand platiti cu card romanesc. RON sau alta valuta. E valabila si pe online si la magazine fizice. Intotdeauna verificati ca plata sa fie in moneda locala, a tarii respective. Multe POS-uri detecteaza tara emitenta a cardului si factureaza in moneda cardului(chiar daca nu e RON, de obicei e RON). Conversia asta e ca un fel de bonus ca sa ai control pe achizitie, insa e facatura gandita de un guler alb. Este reglementata dar comisionata gras. In ziua de azi totul e reglementat. Se cheama DTT sau DDT ceva de felul asta. Poti alege moneda de plata. Cei care sunt in sistemul asta, comerciantii, cam caraie daca ceri plata in moneda locala si nu in moneda cardului tau emis de o tara anume. exemplu: Card romanesc in RON. Cumpar in Grecia. X euro pe casa de marcat inseamna YRON, un singur comision, al bancii emitente. Cumpar in Grecia. X RON pe casa de marcat inseamna Y euro care reinseamna Z RON, doua comisioane, unul al sistemului DDT, unul al bancii emitente. In Bulgaria si cred ca si in alte tari din CE si nu numai care nu au Euro drept moneda e si mai rau. Au din start doua comisioane la casa de marcat si cred ca si online, insumate probabil. La care se poate adauga cel de mai sus. leva-euro, euro-RON(exemplu de doua comisioane) Salut Aprige! Esti tare.
 18. Am vorbit azi cu Marian. Mi-a promis ca o rezolva intr-un weekend. A luat licentele si s-a documentat dar deh, vacante, ziua lui, diverse. Mi-a spus ca e pe lista cu prioritati. Salut Sam.
 19. Ce-am obsevat! Nu prea dau doi bani pe femei. E drept sunt rele, pretentioase. Eu m-am inteles bine cu asta. Nu dezvolt insa mi-a placut si am profitat din plin de asta
 20. Repet. Am stat putin la ei, am cunoscut doar mici lucruri din viata lor insa imi plac. Am prieteni greci deja. Imi place si tin mult la Grecia.
×
×
 • Create New...